supper goed snel geleverd

zeer slecht 30 december besteld en betaald, 17 januari nog niets ontvangen

je moet zelf overal achteraan, krijg geen terug koppeling, en telkens andere reden , is volgens mail nu al 3 x bij een andere leverancier aangeboden heb aangeboden het zelf op te halen, ook niet mogelijk. Uiteindelijk op maandag 20 januari matriaal in prima staat ontvangen, toen bleek ik 1 plaat te weinig te hebben besteld,deze direct besteld, en zojuist bericht gehad wordt woensdag 22 januari geleverd, hierbij toont kunststof platenshop zich van haar allerbeste kant.en het matriaal is van een uitstekende kwaliteit / maatvoering. Ik verhoog mijn beoordeling naar een 8. Anton Vleuten.

Meestal worden artikelen in perfecte staat afgeleverd, dit keer echter waren 2 plaatjes van 30 bij 30 cm en 2 van 60 bij 60 cm licht gebogen en op twee stukjes beschadig. Na melding hiervan kreeg ik direct een korting aangeboden en dat vond ik prima. Het is jammer als tijdens het vervoer iets beschadigd, fijn dat ze dit compenseren.

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

Soms snel. Soms niet

De bestelling kwam binnen 2 dagen binnen zoals op de site wordt beloofd Aardige service van Suzan en Demi Verder nette plexiglazen plaatjes

Volledig aan verwachting voldaan.

Snelle bezorging, goede prijs en afmetingen klopten precies

Prima en snel.

Prima en snel.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en snelle zorgvuldige levering.

uitstekend

is warmer in de woning

Goed voor de eerste keer

Kan geen beoordeling schrijven van een bestelling.

fits great

spot on perfect

Niets te melden uitstekende service toppie

Uitstekende service!!!!

Heel fijne, persoonlijke benadering van vakmensen die weten waar ze het over hebben, en je uitstekend helpen met je vragen. Produkten snel geleverd, degelijk verpakt en de plexiglas platen in een ongewoon formaat - precies wat ik zocht. Heel goed!!!!

Geleverd Product was beschadigd tijdens transport. Na melding, zeer adequaat afgehandeld.

Tot op de mm nauwkeurig en snelle levering!

Erg goed, snelle levering en goed materiaal!

Materiaal was precies zoals aangegeven op de website en dus precies wat ik nodig had. Ook was de levering erg snel.

Snel en goed verpakt geleverd.

Goede ervaring

Bestelling was netjes verpakt en op tijd Matriaaal was zoals ik had verwacht Kortom erg tevreden

Slecht

2xeenplaat besteld, 2x beschadigd

zeker snel en keurig geleverd

Ziet er netjes uit.

slechte bezorgservice en niet de beste prijs

De producten worden niet binnen 48 uur geleverd. De bestelling is geplaatst op 31-12-2019 en op 2-1-2020 een mail ontvangen waarin ze aangaven dat de producten klaar staan voor verzending maar ik heb tot op heden de bestelling niet ontvangen en ook geen trackingsnummer. De producten zijn via www.kunstofplatenshop.nl besteld met de gedachten dat ze met het leveren sneller zouden zijn dan de concurrent. Dit blijkt dus niet zo te zijn. Via www.panelzz.com kon ik de zelfde producten voor minder krijgen en worden binnen een week geleverd. Als ik had geweten dat www.kunstofplatenshop.nl zo langzaam was met het leveren van hun producten, had ik geen extra geld voor uitgegeven en de producten bij de concurrent besteld.

Ondanks dat we de bestelling beschadigd binnen hebben gehad. Het is zeer netjes afgehandeld.

alles goed geoliet geregeld

ik heb gekregen wat ik gevraagd hebt toppie

Correcte informatie en correcte levering.

Voor een project heb ik IR-doorlatende plexi nodig. Dank zij het voorstel om eerst stalen te bestellen weet ik nu welk materiaal ik moet bestellen.

perfect afgewerkt

bestelling is precies als gevraagd. levertijden is wat ruim maar onderhevig aan verkeer.

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.