Snelle en accurate levering. En fantastische klantenservice.

Snelle levering (zeker gezien feit dat het om een custom maat ging). Maatvoering zeer accuraat. Zeer plezierige klantenservice: direct, helder ... kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Mooie kwaliteit, goede service! Verstand van zaken

Mooie producten, voor vele toepassingen.

Smakelijk op maat

Allen erop maken en ik was klaar

Geleverd gekregen wat ik bestelde.

Goed verpakt en aan beide zijden beschermende folie.

redelijk

Goede service. Evenwel horen bij een plexiglas plaat van 3 of 4 mm. geen schroeven van bijna 4 cm. Moet ook nog eens een aparte schroevendraaier bij gekocht worden.

Prima levering

Prima aflevering en kwaliteit

Vlotte levering en goed van kwaliteit

De levering was netjes verpakt en keurig op maat gemaakt. Aan beide zijde zat een beschermfolie waardoor ik de plaat schoon en krasvrij kom gebruiken. Dat vind ik heel belangrijk omdat het voor een schilderij werd gebruikt. 1 minpuntje is de hoeveelheid emails die je krijgt na een bestelling met spullen die ze je willen leveren. Dat mag wel iets minder. Voor de rest top voor mn eerste keer. Mocht ik weer het nodig hebben dan gebruik ik dit bedrijf zeker weer.

super platen perfect op maat

heb voor de 3d printer 5 platen besteld 3 van 44 x 44 cm en 2 van 22 x 44 waren perfect op maat. geen krassen perfect verpakt kan alleen maar zeggen dit is een aanrader en voor de prijs ga ik zelf niet zitten te zagen. gewoon super

goede bestel mogelijkheid

prima maatvoering volgens opgave goed verpakt voor vervoer duidelijke antwoord op telefoongesprek voor de juiste keuze

goede, deskundige en snelle klantenservice

ik had wat bedacht, maar alvorens op de betaal te drukken wilde ik het toch nog even navragen of ik het goed deed. Idee voorgelegd en al heel snel een deskundige medewerker die meedacht. Artikelen werden daarna vlot bezorgd en super goed verpakt. Als ik weer eens wat nodig heb dan ga ik dat zeker weer hier kopen. Aanrader.

Ik heb ontvangen precies wat ik bestelde; en op tijd; Prima

Ik heb ontvangen precies wat ik bestelde; en op tijd; Prima

Goed product en netjes haaks gezaagd zoals gevraagd

Goede kwaliteit tegen een nette prijs. Ik was op zoek naar maatwerk tegen normale verzendtarieven. Kunstofplatenshop.nl had dit. De stukken plexiglas zijn van goede kwaliteit en haaks gezaagd zoals gevraagd. Ik zal zeker in de toekomst hier meer gebruik van maken.

Mijn opmerking in de aanvraag totaal genegeerd

Er is bij de bestelling mogelijkheid om een opmerking te geven, hierin heb ik een aanvullende wens kenbaar gemaakt. Echter dit is totaal genegeerd en ook niet op gereageerd. De ontvangen spullen zijn hierdoor niet of nauwelijks bruikbaar.

Producten zijn slecht verpakt

2 maal een product ontvangen dat beschadigd is. Slechte verpakking + levertijd voor nieuw product duurt lang.

Snelle levering, exacte doorgegeven afmetingen

Ik ben zeer tevreden over de geleverde platen. Prima verpakt en snel geleverd.

Prima geregeld

Goed geregeld snelle levering En gelijk goed

Prima bedrijf

Op tijd geleverd goed op maat en goed vepakt

Prima ondersteuning

Ook voor een kleine bestelling is de service top. De instructie over het verwerken van de trespa platen voorziet in een behoefte.

Ging in eerste instantie wat mis met de meebestelde tape, maar dat is keurig verholpen.

Betaalde spullen zijn geleverd

Uiteindelijk zijn de platen weer opgedoken en afgeleverd.

Perfect precies zoals gewenst

Snelle levering. Geplaatst als voorzetraam tegen glas in lood raam. De kou bij dit raam is nu weg. De voorzet is vrijwel niet zichtbaar.

Bestellen, betalen en klaar👌👌👌

Prima service, prima website Zeker aan te bevelen.

Snelle levering van mooie materialen.

Goede levering van HPL platen. Ideaal dat het op maat kan worden geleverd.

de plaatjes kwamen op precies op de juiste maat en mooi op tijd geleverd

Prima winkel alleen contact is moeilijk... geven geen antwoord op vragen

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.