TOP

bestelde platen zijn goed verpakt in de juiste maat snel geleverd.

Alles naar wens

Duidelijke site ..snelle levering ..Goed advies

vlotte goede service

Ik had plexiplaten op maat besteld voor het isoleren van het konijnenhok. Alles binnen twee dagen geleverd, netjes ingepakt, precies de juiste afmetingen. Ik ben tevreden!

Snel en correct geleverd.

Bestelling snel en netjes geleverd. Prima adres

prima spul goed geinformeerd

gaat netjes en vlug verder geen problemen ondervonden

Snelle en goede levering

Alles is goed , levering en maatvoering ook de helpdesk is vakkundig

Mooi op tijd en conform opdracht

Prettig contact

prima kwaliteit en snelle levering

Vlot, helder, zoals verwacht.

Ik ben tevreden. De look van de alupanel is net iets saaier dan ik had gehoopt maar de kwaliteit is goed en het proces van kopen is soepel verlopen. Ik zou hier weer bestellen.

Ruime keuze in div kunststof platen

Twee kunststof platen besteld, snel, keurig op maat en netjes afgewerkt geleverd

Artikelen worden goed verpakt en snel geleverd

Snelle en correcte levering

Binnen 3 dagen op maat geleverd

Betaalbaar, makkelijk en snel, verpakking kan beter

Website is overzichtelijk, duidelijke prijzen, geen addertjes onder het gras. Kwaliteit van producten is goed. De laatste zending was even spannend of de platen plexiglas krasvrij en heel zouden zijn. De platen schoven los over elkaar zonder bescherming ertussen behalve de standaard folie en de hoeken kwamen al uit het karton gestoken. Op de voorzijde netjes een breekbaar sticker maar achterzijde niet. Gelukkig heel, geen krasjes, maar dat was een gelukje.

Snel en correct

Zie hierboven

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Zeer nette en betrouwbare firma

Een aantal dagen na mijn bestelling ben ik opgebeld aangezien niet alles voorradig was. Tweemaal toe gesproken met een medewerker en gezamenlijk naar een oplossing/alternatief gezocht. Zeer netjes en kundig behandeld. Uiteindelijk werd mijn bestelling goedkoper en heb ik dit verschil teruggestort gekregen.

Verwachtingen werden volledig en stipt vervuld

Was helemaal goed

Top hoor

Prima alupanels

Prima alupanels voor een mooie prijs! Snel en goed geleverd op exact de gevraagde maat.

goede service

Goede service en snelle levering.

Altijd correct en stipt werk.

Bestellen en uitleveren gaat soepel. Klacht ook goed en vlot afgewerkt.

Snel. Keurig op maat. Goed verpakt. Kortom, uitstekend.

Geweldige service en advies

Mijn vragen werden zeer adequaat en ter zake beantwoord. Tevens waren de bestelde spullen snel in huis.

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.