Snelle en goede levering

Webshop met snelle service en goede prijs:)

Kunstofplatenshop is voor mij een makkelijk toegankelijke webshop. Ze leveren snel kunststofplaten op maat en tegen een goede prijs:)

Goede kwaliteit huismerk

Snelle levering. Prima en goed op maat gezaagd.

Alles vanaf de bestelling tot en met de levering was gewoon perfect.

Alles goed en snel geregeld

Pakje werd op tijd bezorgd, gezaagd tot op de millimeter nauwkeurig, mooi afgewerkt, perfect!

Alles perfect

Goede afhandeling en aflevering

Snelle en keurige levering

Platen waren goed verpakt Bestellen via de site zeer eenvoudig

Plexiglas plaat besteld, prima plaat en netjes verzonden.

Zeer matig

Je krijgt een korting die er vervolgens weer bij gerekend word. Garantie op acryl platen een halfjaar. dit is veel te mager als dit bedrijf niet in hun eigen product geloven hoe moet ik dat dan doen. Prima voorbeeld filmpjes. Heb uiteindelijk hier niet gekocht.

Redelijk

De spullen kwamen niet op de door hun zelf aan gegeven datum. Maten niet op de mm te bestellen. Niet ruim van te voren te kunnen bestellen en op een bepaalde datum te kunnen leveren.

Prima service, maar...

Na het bestellen onduidelijk wanneer de bestelling geleverd werd (transporteur). De op de site beloofde 48 uur werd niet gehaald. 4 werkdagen was de realiteit.

Prettig contact, snelle levering

Goed geadviseerd via de telefoon, de levering werdt snel en netjes afgeleverd .

Lekkere en vlotte behandeling van de opdracht!

Lekkere en vlotte behandeling van de opdracht!

Prima ervaring!

Goede en uitgebreide productomschrijving op de website; daarbij snelle levering van een mooi product (plexiglasplaten voor badkamer).

Snelle levering, goed product, wel hoge verzendkosten

Snelle levering, goed product, wel hoge verzendkosten

Zeer makkelijk te bestellen, supersnelle levering en uitstekend verpakt

Snel en correct

Platen besteld, netjes op maat en snel geleverd Goed op de hoogte per mail tijdens proces

kwaliteit en snel geleverd

Bij kunststofplatenshop is de website overzichtelijk en geeft veel informatie. De platen worden goed op maat gezaagd, goed verpakt, snel en onbeschadigd geleverd. Inmiddels 3x een partij besteld en steeds foutloos.

Makkelijk bestellen en op maat

Prettig bedrijf, bestellingen worden keurig op maat en op tijd geleverd. Wel jammer dat er soms wat krassen en beschadigingen aan de platen zijn. Wellicht iets voorzichtiger behandelen tijdens het produktie proces en iets beter verpakken zodat de transporteur geen schade kan maken aan de randen.

top service

alles geleverd conform specificaties binnen 3 dagen.

Ook voor kunstschilders !

Mooi dibond om op te schilderen. Keuze uit meerdere diktes en in elk gewenst formaat, zelfs zeer klein. Voor kunstschilders zou het mooi zijn als beide zijden wat opgeruwd waren. Aan de ene kant voor het lijmen op een achtergrond bij een zwevende inlijsting. Aan de schilderkant voor het geven van een ondergrond met gesso. Wie weet komt dat ook nog !

Snel en adequaat

Snel gelevered

Plat geode kleur. Maat good. Zijkanten een betje scherp.

Vlotte levering en goede site

Van de leveranciers die ik online vond, had deze de meest complete product informatie. Daarnaast een vlotte levering en product op de mm nauwkeurig geleverd.

Alles netjes geleverd en de kleine probleempjes netjes opgelost

De platen en materialen werden netjes geleverd. Tijdens het transport was er een lekje ontstaan in de Acryfixtube. Doordat de acryfix 0192 niet direct door mij gebruikt zou worden. Heb ik hierover dan ook contact opgenomen. Ze hebben alles in overleg met mij netjes opgelost tot volle tevredenheid. Zeer nette en snelle reactie

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.