Snelle levering, goede kwaliteit en afwerking.

Snelle levering, goede kwaliteit en afwerking.

Super fijn bedrijf

Ik haal al mijn Trespa platen hier. Goedkoop, nooit geen reststroken en erg nauwkeurig.

Voldoende

Na mijn klacht over de late levering is deze in behandeling genomen door de afdeling aftersales en hebben ze een prima oplossing aangedragen om mij te compenseren. De bestelling is ondanks vertraging binnen gekomen. Kwaliteit van de plaat is prima en ik ben blij met de afhandeling.

Goede levering

Ik had in eerste instantie nog wat vragen over de ebony satijn plaatjes en kon gemakkelijk vragen stellen via de telefoon. Dit hielp enorm bij de product keuze! Levering was prima en snel! De producten kwamen onbeschadigd aan.

Bijna goed.

De maatvoering is niet goed. De zaagsnede zat aan de verkeerde kant van de maatlijn, waardoor de plaat enkele millimeters te kort was. In dit geval was dat geen probleem. Wel een aandachtspunt voor anderen wellicht.

gewenste materiaal op maat geleverd

bestelde materiaal precies zoals ik het wilde hebben op maat. Bestelinfo is helder en goed omschreven.

Correcte levering

Voldoende keuze en op maat

Snel geleverd, nauwkeurig gemeten, goede kwaliteit

Goede informatie op de site, die ook klopt met geleverde product. Opgegeven maten worden ook exact geleverd. Goed verpakt en snel verzonden.

Goede service van kunststof platen schop alles perfect op maat gemaakt. Het is alleen jammer dat de platen onbeschermd werden geleverd/ los in de bestelbus vervoerd werden waardoor de hoeken beschadigd waren.

goed en snel

goed en snel

Prettige afhandeling!

Het materiaal keurig op maat en mooi strak, kon bijna gelijk aan de gang. Voor aan bevelen weinig keus!!!

Vriendelijke service en zeer billijke prijzen

Het product was veel goedkoper dan bij de meeste bedrijven die ik zag. Ook werd er snel geleverd en direct aktie ondernomen op een klein hiaat.

Snel en precies zoals gevraagd thuis afgeleverd. Kortom zeer tevreden en niets op aan te merken.

Super materiaal en snelle service voor levering.

1° maal en niet de laatste maal.

Makkelijk

Snel gevonden wat we zochten, makkelijk besteld en snel geleverd. Plaat op maat gezaagd en voldoende bijkomende info (over lijmen).

Snel en efficient

Goed. Snel

Bestellen en leveren was goed. Op de goede maten gesneden

Snelle afhandeling, precies goed gesneden en paste perfect in de lijst (waarvan het glas was stuk gegaan). Het enige wat ik kan opmerken is dat ik graag wat instructie er bij had gekregen, met name voor het verwijderen van de beschermlaag aan weerszijden. Dat was een gepiel. Maar dat ik ook de enige aanmerking die ik kan maken.

keurig

Materiaal uitkiezen, maatvoering doorgeven en vervolgens in een korte tijd geleverd. Heel prettig!

Levering op maat, op tijd en voor de juiste prijs

We hadden voor vervanging nieuwe HPL boeiborden nodig. Net een aanbieding! Maten doorgeven en op tijd afgeleverd. Waarom geen 10. Eén plaat had iets teveel zaagschade.

Prima, snelle service

Duidelijk, snel geleverd en goede kwaliteit!

Goede prijs kwaliteiverhoudingorderverwerking zou beter kunnen

Goede prijs-kwaliteitverhouding , orderverwerving zou soepeler kunnen

uitstekend

snelle goede levering

Leveren wat ik bestelde

Snelle levering en ik kreeg wat ik wilde. Het zit stevig verpakt.

Oke

Snel. Nog geen problemen mee gehad.

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.