Snelle levering en netjes verpakt.

Voor herhaling vatbaar.

keurige en nette leverancier

Vlotte aflevering en de adviezen, prima site

Topkwaliteit

Alle soorten en diktes acrilplaten beschikbaar. Bovendien de gewenste afmetingen leverbaar. Snelle en corfecte levering.

goede oplossing bij "problemen"

problemen met retoursturen worden adequaat opgelost.

Voor mijn doel, modelbouw, zeer geschikt.

Makkelijk te bewerken en te snijden of uit te drukken voor ramen bijvoorbeeld. Fijn materiaal.

Zeer goede ervaring

Zeer fijne producten. na enkele verkeerde leveringen alles correct opgelost. Dus zeer goede service als iets niet goed is.

Snel geleverd en keurige zaagkanten!

Helaas wel een transport beschadiging, maar die viel achter een lat. Ik had geen In om te reclameren, want dan moest de plaat weer retor, en een nieuwe etc..

Snel en heel mooi

Makkelijk te bestellen, supersnel geleverd, perfect op maat en heel mooi

snelle service en een prima product

2 plaatjes trespa besteld en 2 dagen later op maat gezaagd in huis. Prima!

Zeer goede aftersales

Mijn, niet volgens bestelling geleverde, platen werden kosteloos opnieuw geleverd binnen een kort tijdbestek. Eèn email was voldoende om dit te bewerkstelligen.

Gewoon perfect

Supersnelle verzending van op maat gezaagd materiaal. Perfect. Dikke aanrader!

snel en goed

binnen 2 dagen mn plexiglas op maat binnen.ben zeer tevreden en zal in de toëkomst meer bij jullie bestellen .heb nog wel een paar ideeen voor plexiglas bij mij thuis.mvg Raymond Dubbeld

Zeer snelle levering

Polycarbonaat besteld UV bestendig. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Aflevering ook exact op de dsg zoals aangegeven. Platen waren goed stevig verpakt zodat ze niet konden beschadigen.

snel en vakkundig geholpen

Bestelling keurig op tijd en netjes bezorgd, complimenten

Precies wat besteld had, nauwkeurig, snel. Kon niet beter

Zeer goede uitvoering van het bestelde artikel

Goede website, prima producten, snelle service! Top!

exact als besteld geleverd

prima telefonische informatie en zeer snelle aflevering

uitstekend

**********!

Een kunstof plaat besteld. Deze met beschadigde hoekjes ontvangen, snap niet waarom er geen beschermhoekjes op geplaatst worden tijdens verzending. Maargoed, ik werd eerst vriendelijk geholpen door een medewerker van de klantenservice. Als ik mijn review zou aanpassen, zou ik in ruil een nieuwe plaat ontvangen. Een prima oplossing dus. Zo gezegd, zo gedaan. Ik zou een nieuwe plaat ontvangen en dan zou alles opgelost zijn. Kreeg toen een bericht van een andere medewerkster en gaf aan eerst foto's te ontvangen. Vreemd, terwijl er toch een toezegging was gedaan. Toch een snelle foto gemaakt, maar deze was niet goed genoeg. Ik heb 130 euro voor dit product betaald en nu is de beschadiging niet goed genoeg? Zeer teleurstellend en ik beveel dit bedrijf niemand aan!

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Goede kwaliteit en de afmetingen klopten. Helaas wel wat kleine beschadigingen (strepen) op de panelen. Omdat ze hoog zitten niet terug gestuurd. Met een plastic folie tussen de panelen was dit opgelost (tenzij het bij de fabricage is ontstaan)

Perfect.

Ik heb 2 kunststof plaatjes besteld op maat. Snel geleverd en op de mm nauwkeurig. Perfect!

Niets op aan te merken

Goed.

Snel - accuraat en goed overzicht wat betreft verzending

Snelle verwerking.

Alles naar tevredenheid uitgevoerd !

Ik kan alleen positief zijn over het hele proces, van bestelling tot bezorging.

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.