Grandioos

Prima, snel afgeleverd, precies zoals besteld.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervanging van glas

Produkt prima, verzending minder

Ik had een account aangemaakt met daarin een afwijkend bezorgadres. Dat bleek in het geheel weggevallen nadat ik de bestelling betaald had en direct een mail heb gestuurd maar de klantenservice reageerde pas een dag later waardoor de verzending al in gang gezet was. Kostte mij extra tijd omdat ik bij het factuuradres moest gaan wachten op de bestelling. De bestelling was goed verpakt en exact op maat gemaakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raamafdekking

Everything was perfect

• Waarvoor ga je het product gebruiken? House

slechte afwerking klacht

ik krijg te horen dat het mijn eigen schuld is en daar ben ik het niet mee eens

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Te grote afwijkingen deze bestelling

Mijn recente bestelling was verkeerd gesneden. Alle platen waren 2 mm te breed en te lang. 1 plaat was aan één kant wel perfect, maar aan de andere kant 3 mm te breed en liep dus taps toe.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Logo display

Snel geleverd en uitstekende qualitijt

Snel geleverd en uitstekende qualitijd. Enkel mag de verpakking wel wat beter het paket kwam zwaar beschadigd aan en de boven zijde was open. Gelukig waren de platen minimaal beschadigd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Behuizing 3d printer

Perfect op maat en snel,geleverd

De transparante PÉ plaatjes waren perfect op maat en werden snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Laser en bit graveren

Het raampje werd supersnel geleverd en helemaal top

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenraam

Prima product, zeer slechte bezorging.

Product (plexiglas deksel voor mijn aquarium) prima. Mooi dat er gaatjes in kunnen worden geboord voor extra lucht, dus ook meer zuurstof voor de visjes. Echter de bezorging laat de wensen over. Afgesproken datum is er vermeld dat ik niet thuis was, ik was wel thuis! Diezelfde dag nog een melding dat ik voor de tweede keer niet thuis was. De volgende dag tijdstip aangegeven wanneer het bezorgd zou worden, niet bezorgd. Dag later weer zelfde verhaal. Kortom, bezorging waardeloos.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deksel voor aquarium

Mooie plaat

Eenvoudig dimensie kunnen doorgeven van benodigde plaat

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken wand beschermen

Correcte info en dito levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

netjes, maar helaas wel schade

Ik had een 6mm PC paneel besteld voor mijn 3d printer. Makkelijk te bestellen, snel afgehandeld de afwerking was netjes. Alles kwam goed verpakt aan. Helaas zat er een flinke kras op het paneel. Ik geloof dat dit bedrijf dat wel vergoed maar ik kon vanwege omstandigheden pas twee weken na aankoop het folie van het paneel halen. Ook vond ik het een beetje prijzig maar dat zijn alle leveranciers die dit soort dingen leveren. Al met al ben ik wel tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deur voor 3d printer

Je krijgt wat heb besteld, snel geleverd, verpakking oké

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Binnen filter voor mijn aquarium

Snelle service. Goede kwaliteit

Plexi-glas op maat gesneden in allerlei vormen en maten

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Lekker snel en precies zoals besteld. Fijn doe gaten generator, alle boorgaten daar waar ze moeten zitten. Perfect

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscherming

Goed!

Plexiglas XT helder 4 mm besteld en werd op tijd geleverd.De plaat was goed verpakt. De kwaliteit is goed.Ik heb er een sleuf in geslepen met een Dremel, wel een schijf speciaal voor kunststof gebruikt, en dat ging tot mijn verbazing erg goed.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdichting raam Split Airco

netjes en snel geleverd

Product is zoals omschreven. Netjes op maat. Snel geleverd met een vervoerder die met track & trace op een half uur nauwkeurig te volgen was. Heel prettig. Ik ben zeer tevreden :)

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Volgens afspraak en naar verwachting

Slechts 3 platen maar wel met boorgaten en in de goede RAL kleur en dat is gelukt Ook afgeleverd volgens afspraak dus zijn we tevreden

Snel en goede kwaliteit

Had een 5mm kunstof plaat besteld op maat en is goed aangekomen. Stevig verpakt en netjes.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tijdelijk inzetraam met gat voor uitvoer airco.

helder, snel en goed

volledig niet thuis in kunststofplaten site is helder leidt prima naar wat je wil weten om tot een keuze te komen snelle levering en goede prijs

• Waarvoor ga je het product gebruiken? onderdeel van een meubel

Correcte levering

Zeker voor herhaling vatbaar : correcte levering , afmetingen en kleur top! Volledig naar verwachting.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tabletje in wc

Uitstekende service

Al meerdere malen bij besteld. Steeds snelle en correcte levering. Materiaal is van 1e klasse.

Duidelijk website

Geweldige en snelle levering, en goed verpakt. En mooi afgewerkt, m'n 8 stuks onderzettters 10 x10 . Ben er blij mee, Aanrader .

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Onderzettters

geweldig bedrijf en goede afhandeling van bestelling

Het is nu de tweede keer dat wij iets hebben besteld bij de Kunststofplatenshop. We zijn erg tevreden over de afhandeling van onze bestellingen, snelle levering en perfect zoals wij het voor ogen hadden. Eén minpuntje: het aangeven waar de schroefgaatjes moeten zitten is erg ingewikkeld via internet. Als jullie daar een wat eenvoudiger manier voor zouden hebben zouden we dat erg op prijs stellen want wanneer nodig kloppen we weer aan bij de Kunststofplatenshop.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? raampje tuinhuis

Snelle levering, goede prijs, en perfecte mogelijkheid om afmetingen door te geven

Bedrijf aan te bevelen!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Inzetraam met uitsparing voor aircoslang naar buiten

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment