Ik wist niet wanneer het bezorgd zou worden. Pakje stond onverwachts in de tuin.

Pluspunten

Prima telefonisch contact, snelle levering, geen gedoe.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden, makkelijk bestellen en binnen twee werkdagen in huis voor een acceptabele prijs.

Pluspunten

Excellente service, direct contact, flexible & meedenkend: top!

Pluspunten

Bestelgemak en snelle levering

Pluspunten

Alles goed verzorgd ook de bestelling wordt goed aangekondigd via de mails

nee

Pluspunten

Snel en accuraat geleverd.

ik had graag ook platen met minder dan 10cm besteld.

Pluspunten

gebruiks vriendelijke website en snelle levering en qaulitatieve producten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geweldig vlotte levering. Geweldig produkt. Tip... beter aangeven wat de goede(glans) kant is. Mijn man had daar moeite mee. Ik wilde glans maar kreeg de matte kant . Jammer. Maar bij deze de tip Vriendelijke groet van mij Marianne Asselman.

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Pluspunten

Geen bijzonderheden. Alles liep zoals verwacht. Dus goed.

Nvt

Pluspunten

Goede product informatie en snelle levering.

Bezorgingsdag en tijdstip zijn wat onduidelijk. Zou makkelijker zijn als bijvoorbeeld dagdeel van bezorging vooraf bekend zou zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Paneel was redelijk goed ingepakt maat er was toch een blus van een van de hoeken.

Pluspunten

Ik bestelde o.a. Alupanel geborsteld. Werkelijk een fantastisch product: zowel de uitstraling van de plaat op zich als de verwerkbaarheid. Betrokkenheid en klantgerichtheid is groot. Dit bleek o.a. toen tot twee keer toe een deel van de platen in de verkeerde richting was geborsteld. De medewerkers reageerden steeds betrokken en zorgden ook voor een snelle en goede oplossing. Vandaar van harte aanbevolen.

Pluspunten

Erg goed geholpen door klantenservice! Goed advies over hoe we de plexiglasplaten het beste konden bevestigen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik wist eigenlijk niet geheel wat ik zocht en ze hebben me precies geholpen met het product en ook tips gegeven hoe ik de laatste afwerkingen kon maken en het is helemaal gelukt :D ook kwam het goed stevig ingepakt maar niet zo dat ik dacht zonde van al het inpak materiaal algeheel top dus!

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.