Keurig en exact op maat, goed verpakt en snel geleverd. Jammer dat dikkere hpl (15mm) in zeer beperkte (witte) kleur leverbaar is. Ben toch heel tevreden.
Beste Joop, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de nauwkeurige afmeting van de platen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of andere producten nodig hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Linda
We vroegen een 4 tal proefstukjes aan, om de kleur te zien en daarmee een keuze te kunnen maken. Kregen het snel toegestuurd. De bijgaande tekst beloofde de proefstukjes-prijs bij aankoop in mindering te brengen. Kreeg er een kortingscode bij, leuke actie zou je zeggen. Na ontvangst van de proefstukjes een keuze gemaakt en een bestelling geprobeerd te doen, maar nergens een mogelijkheid de kortingscode in te voeren, dus gestopt. Overnieuw uit de mail via een link naar de URL van de website, misschien werkte dat, maar weer geen mogelijkheid een kortingscode in te voeren. Vreemd. Account logon gedaan, voor de derde keer alles ingevuld en besteld zonder de mogelijkheid een code in te voeren, we hadden deze bestelling nodig, het moest maar. Na de bestelling kwam er een nieuwe kortingcode. Jaja. Kwaliteit kunststof platen is prima. Sterwaardering tussen slecht en goed, gemiddeld.
Hallo Leo, Bedankt voor je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kunststofplaten. Het is jammer dat het invoeren van de kortingscode niet soepel verliep. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral wanneer je graag gebruik wilt maken van de beloofde korting. Mocht je in de toekomst tegen vergelijkbare problemen aanlopen, neem dan gerust direct contact met ons op via [email protected] of telefonisch via 085 732 58 00. We helpen je hier graag mee verder om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Daarnaast willen we je laten weten dat de kortingscode voor een eventuele volgende bestelling ook nog geldig zal zijn. We hopen je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Linda
plexiglas plaatje voor een zeer specifiek instrument laten maken. voldoet geweldig aan de verwachtingen en een zeer snelle levering! zeer tevreden. - alles op maat - snelle levering - hoogwaardige kwaliteit - kleine afmetingen ook mogelijk in vergelijking tot andere leveranciers!!
Bedrijfsnaam | ROC van Amsterdam |
De bestelling had enige spoed, gelukkig snel geleverd met duidelijke informatie gedurende het hele proces wisten wij wat we konden verwachten en hebben we ons hier geen zorgen over hoeven te maken.
Bedrijfsnaam | Bas de Weerd |
Beste Bas, Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat de snelle levering en duidelijke communicatie je hebben geholpen om je bestelling zonder zorgen te ontvangen. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Linda
Kon plaat op maat laten maken en de gaten precies daar waar ik ze wilde. Helemaal custom made. Installeren ik as een fluitje van een cent.
mijn product keurig en snel op tijd geleverd
Bedrijfsnaam | Prive |
Vlotte levering
Bedrijfsnaam | Verhulst |
Snel geleverd.
Top bedrijf
Bedrijfsnaam | Campus Grave West |
Zeer tevreden over de snelheid, telefonische hulp en gehele afwikkeling van de koop.
Ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van deze site. Het werkt eenvoudig , je maakt uiteindelijk zelf het ontwerp.
Mijn pakketje raakte zoek door ups na een telefoontje werd er een nieuwe product opgestuurd door Kunststofplalaten schop
Bedrijfsnaam | Trapdeluxe |
Beste Metin, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het probleem snel werd opgelost en dat er een nieuw product is opgestuurd na het zoekraken van het pakket. We streven ernaar om altijd een goede service te bieden, zelfs wanneer de bezorging buiten onze controle ligt. Hopelijk ben je tevreden met het nieuwe product! Met vriendelijke groet, Linda
Te hoge prijzen voor 'luxe' polijstset en polijstdoeken.
Bedrijfsnaam | suzy beheer eindhoven bv |
Beste Marc, Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat de prijs van de polijstset en polijstdoeken hoger kan lijken, maar zoals eerder besproken, zit er een groot verschil tussen het los kopen van onderdelen en het aanschaffen van de complete set. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan, zonder extra onderdelen aan te schaffen. Je krijgt dus gemak, tijdsbesparing en kwalitatieve producten in één pakket, wat zorgt voor een professioneel resultaat. Voor wie zorgeloos wil beginnen met polijsten, is deze set zeker de moeite waard! Met vriendelijke groet, Linda
Trespa tot op de mm. Op maat wat wil je nog meer
Plaaten precies op maat geleverde
Perfect afgeleverden plexiglas platen. Goed verpakt stevig verpakt en de platen aan beide zijde in de folie. Duidelijke communicatie en vlotte levering!
Beste René, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de plexiglas platen perfect zijn afgeleverd en dat je tevreden bent met de stevige verpakking en folie aan beide zijden. We streven altijd naar duidelijke communicatie en een vlotte levering, dus fijn dat dit ook zo is ervaren. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Linda
Bedrijfsnaam | AF Dadeco Decoratie |
Makkelijk bestellen, snel geleverd en prima kwaliteit.
Het bijna een genot om in deze shop kunststofplaten te kopen. Ruime keus, goede uitleg, makkelijk navigeren. En alles is snel geregeld en geleverd! Aanrader.
Snelle en goede uitvoering en levering
Service van samples is heel fijn! Levering snel en correct, kleur goud spiegel erg mooi maar denk toch een te grote maat waardoor er helaas een lachspiegel-effect is ontstaan, jammer! Toch tzt maar een echte spiegel bestellen.
Beste klant, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de snelle levering! Het lachspiegeleffect dat je hebt ervaren kan inderdaad voorkomen bij grotere formaten van goud spiegelplaten, en dat vermelden we ook op onze website. Jammer dat het effect niet naar verwachting was, maar we begrijpen je keuze om wellicht een echte spiegel te bestellen in de toekomst. Mocht je ooit weer iets nodig hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder! Met vriendelijke groet, Linda
De samples waren snel geleverd, goed verpakt. De kwaliteit van het product ziet er heel goed uit. Ik ben van plan om de doucheruimte van mijn camper hier mee te gaan bekleden zodra de camper zo ver klaar is.
Doen wat ze beloven
I sent DXF files and used the laser cutting service. The order was for plexiglass secondary panes to double-glaze a yacht. Every window was a slightly different size and shape. 10 of the 11 windows were perfect. For the 11th I measured incorrectly :-( and they cut it to exactly the size I specified!
Bedrijfsnaam | SV Anjea |
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment