snel geleverd

Keurig en exact op maat, goed verpakt en snel geleverd. Jammer dat dikkere hpl (15mm) in zeer beperkte (witte) kleur leverbaar is. Ben toch heel tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Modelbouw (basisplaat)

Geen korting, wel prima spul

We vroegen een 4 tal proefstukjes aan, om de kleur te zien en daarmee een keuze te kunnen maken. Kregen het snel toegestuurd. De bijgaande tekst beloofde de proefstukjes-prijs bij aankoop in mindering te brengen. Kreeg er een kortingscode bij, leuke actie zou je zeggen. Na ontvangst van de proefstukjes een keuze gemaakt en een bestelling geprobeerd te doen, maar nergens een mogelijkheid de kortingscode in te voeren, dus gestopt. Overnieuw uit de mail via een link naar de URL van de website, misschien werkte dat, maar weer geen mogelijkheid een kortingscode in te voeren. Vreemd. Account logon gedaan, voor de derde keer alles ingevuld en besteld zonder de mogelijkheid een code in te voeren, we hadden deze bestelling nodig, het moest maar. Na de bestelling kwam er een nieuwe kortingcode. Jaja. Kwaliteit kunststof platen is prima. Sterwaardering tussen slecht en goed, gemiddeld.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keukenblad en toiletvloertje

Precies wat ik nodig had

plexiglas plaatje voor een zeer specifiek instrument laten maken. voldoet geweldig aan de verwachtingen en een zeer snelle levering! zeer tevreden. - alles op maat - snelle levering - hoogwaardige kwaliteit - kleine afmetingen ook mogelijk in vergelijking tot andere leveranciers!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Analytische balans

Snelle levering, netjes op maat.

De bestelling had enige spoed, gelukkig snel geleverd met duidelijke informatie gedurende het hele proces wisten wij wat we konden verwachten en hebben we ons hier geen zorgen over hoeven te maken.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Lichtbak tafels

Geweldig! Precies zoals ik het wilde

Kon plaat op maat laten maken en de gaten precies daar waar ik ze wilde. Helemaal custom made. Installeren ik as een fluitje van een cent.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad

mijn product keurig en snel op tijd geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? vogel huis

Goeie service

Vlotte levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Sanitair

Goeie kwaliteit, breed inzetbaar , opmaat gemaakt

Snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad

super geregeld

Top bedrijf

• Waarvoor ga je het product gebruiken? schilderij achtergrond

Snel makkelijk en goedkoop.

Zeer tevreden over de snelheid, telefonische hulp en gehele afwikkeling van de koop.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand keuken

Goed toegankelijk en eenvoudig te bedienen.

Ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van deze site. Het werkt eenvoudig , je maakt uiteindelijk zelf het ontwerp.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Mijn pakketje raakte zoek door ups na een telefoontje werd er een nieuwe product opgestuurd door Kunststofplalaten schop

te duur

Te hoge prijzen voor 'luxe' polijstset en polijstdoeken.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? polijsten plexiglas

Al vaker hier besteld

Trespa tot op de mm. Op maat wat wil je nog meer

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Loopplank voor de boot

Super Service - top producten

Plaaten precies op maat geleverde

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervangen van glas dak op tuinhuisje

Goed materiaal snel en goed geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Perfect afgeleverden plexiglas platen. Goed verpakt stevig verpakt en de platen aan beide zijde in de folie. Duidelijke communicatie en vlotte levering!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Isolatie

• Waarvoor ga je het product gebruiken? oprit voor rolstoel

Snel geleverd en hoge kwaliteit.

Makkelijk bestellen, snel geleverd en prima kwaliteit.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Isolatie glas in lood ramen.

Snel, efficiënt, goede kwaliteit en betaalbaar

Het bijna een genot om in deze shop kunststofplaten te kopen. Ruime keus, goede uitleg, makkelijk navigeren. En alles is snel geregeld en geleverd! Aanrader.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Toilet wand betimmering

Goede ervaring

Snelle en goede uitvoering en levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Levering perfect, maar valt toch beetje tegen

Service van samples is heel fijn! Levering snel en correct, kleur goud spiegel erg mooi maar denk toch een te grote maat waardoor er helaas een lachspiegel-effect is ontstaan, jammer! Toch tzt maar een echte spiegel bestellen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Spiegel in bestaande lijst

Samples

De samples waren snel geleverd, goed verpakt. De kwaliteit van het product ziet er heel goed uit. Ik ben van plan om de doucheruimte van mijn camper hier mee te gaan bekleden zodra de camper zo ver klaar is.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer/doucheruimte camper

Topspul

Doen wat ze beloven

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

I sent DXF files and used the laser cutting service. The order was for plexiglass secondary panes to double-glaze a yacht. Every window was a slightly different size and shape. 10 of the 11 windows were perfect. For the 11th I measured incorrectly :-( and they cut it to exactly the size I specified!

• Secondary glazing on a yacht

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment