Pluspunten

Snel geleverd. Net product!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze zijn goed te bereiken via het telefoon nummer

Probeer naar een oplossing te zoeken als je iets niet kan leveren en laat de klant iets weten. Doe er iets mee als een klant contact op neemt , er worde gezegd dat er actie word ondernomen maar vervolgens gebeurd er niks . Zorg ervoor dat Klanten snel hun geld terug krijgen en er niet 10x achteraan moeten bellen en vervolgens niks te horen krijgen

Pluspunten

Ik kreeg de 2 platen los geleverd, dus niet verpakt! Lijkt me niet goed vanwege de kwetsbaarheid. Ze waren overigens niet beschadigd maar ik vind dit wel vreemd.

Pluspunten

Snel en zonder verder geklets netjes afgeleverd.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

De bestelling was goed verpakt, de maten die zijn opgegeven kloppen tot op de mm. Alleen de factuur mis ik, maar het is voor mij niet belangrijk, dus geen ster minder.

Pluspunten

zeer goede kwaliteit: rap geleverd

Pluspunten

Snel en goed geleverd

Pluspunten

Ke

Keurig verwerkt en afgevoerd.

Pluspunten

Netjes klaargemaakt en in prima staat bezorgd wat besteld is.

Aan te raden is meerdere bezorgopties aan te bieden in geval van niet thuis. Denk aan kialapunt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering goed geholpen aan de telefoon

Pluspunten

Perfecte kwaliteit en supersnel

2 sterren: slechter dan verwacht

zending was niet ingepakt,het slingerde los in het busje rond.Maten klopten niet,een pannel was 6 mm smaler dan opgegeven maat. De montagekit was over de datum.

Pluspunten

ik bestelde meerdere platen polycarbonaat. In de bouwmarkt en glasspeciaalzaak is dit onbetaalbaar en ook niet op maat verkrijgbaar. Door de grote schaal en super professionaliteit van Kunststofplatenshop.nl is dit mooie, makkelijk bewerkbare product door iedereen aan te schaffen. Zelden zo'n goede ervaring met bestellen via internet gehad.

ik kan werkelijk niets om te verbeteren bedenken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

een afrader totaal geen garantie het gaat niet om een paar tientjes.

Pluspunten

Vriendelijk bediening keurig verpakt geleverd.

Pluspunten

Ik had eens wat besteld en kreeg een verkeerd product, maar na contact te hebben genomen is er erg snel actie onder nomen zonder enige moeite. Goeie plus punt

Pluspunten

Service is top. Bij de bestelling was een plaat beschadigd. Na een prettig contact is dit netjes opgelost.

Bij de verpakking zouden de hoeken kunnen worden verstevigd waardoor de kans kleiner is dat tijdens vervoer de hoeken van de platen beschadigen.

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.