Pluspunten

Goede kwaliteit van het materiaal (gegoten plexiglas), snel geproduceerd en verstuurd

Slechte ervaring met de aflevering door packs.nl. Mocht gokken bij welke buurman het pakketje afgeleverd was.

Pluspunten

Snel en goed geleverd. Goede website ook. Werkt prettig en duidelijk

Pluspunten

Correcte afwikkeling van zaken

Pluspunten

De levering was snel. En platen zagen er goed uit!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling ging vanaf begin fout. De bestelling zou binnen 2/3 werkdagen binnen zijn. Het duurde 7 werkdagen, helaas kan k niet positief zijn

Pluspunten

snel bestellen van kunststofplaten, binnen 5 werkdagen te leveren

volgende keer op tijd leveren, hebben nu 4 dagen meer nodig gehad

Pluspunten

Snel geleverd en op maat gemaakt, Top! Ook fijn dat je uit een glans en een matte kant kunt kiezen. Alleen tijdens transport was er een kleine beschadiging ontstaan aan een hoek, gelukkig hadden we al gekozen voor de matte kant, maar als het glans was geweest hadden we een probleem gehad, maar dat hebben we zelf opgelost. Zijn dik tevreden met het product.

Materiaal perfect verpakt in plastic en kartonnen doos, alleen doe ook wat extra op de hoeken want die zijn zeer kwetsbaar tijdens het transport.

Pluspunten

Bezorging en afwerking van de trespa platen prima in orde.

Jammer dat 1 plaat 4cm. te lang was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte levering en bezorging

Pluspunten

Prijs voor HPL aantal productgroepen en kleuren Snelle levering Service

uitgangs controle (al 3 incidenten !!!)

Pluspunten

Bestellen eenvoudig en vlotte levering

Op afgeleverd plaat zaten op 2 hoekpunten enkele beschadigingen. Misschien wat zorgvuldiger controleren, alvorens het te versturen.

Pluspunten

De bestelde producten zijn van prima kwaliteit en er is sprake van een snelle bezorging.

Er loopt een mailwisseling over de hoogte van de verzendkosten. In de antwoorden die ik krijg wordt er niet op de kern van mijn vraag ingegaan. Dat is frustrerend. Op basis daarvan kan ik het bedrijf momenteel niet aanbevelen! Naar aanleiding van een nader telefonisch contact met de afdeling klantenservice is een en ander nu naar volle tevredenheid opgelost. Op basis daarvan beveel ik het bedrijf van harte aan.

Pluspunten

Geen klachten! Besteld en ontvangen keurig volgens afspraak. Uitstekend product en zorgvuldig verpakt!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede website Voor particulieren kan ik deze website aanbevelen, niet voor bedrijven die werken op klassieke manier offertevraag/SAP opname/bestelbrief/betaling

-geen antwoorden via email waar je veel aan hebt -geen andere betaalmogelijkheden dan via internet; niet interessant voor overheidsbedrijf dat werkt met offerte/bestelbrief en a posteriori bank overschrijving. -enkel werken met een betaalserver ? Helpdesk wil rekening nummer niet door te geven/vereist voor opname in ons boekhoud system (SAP:eerst bedrijven invoeren , dan pas bestelling kunnen plaatsen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een goed en maatvast product. Keurig netjes in beschermend materiaal verpakt. Snel geleverd.

Op één of andere manier krijg je wekenlang dagelijks een mailtje "Uw bestelling is nu in productie", terwijl het atrikel al lang is ontvangen en verwerkt. Waarschijnlijk een fout in het systeem en, eerlijk gezegd voor mij een zeer klein ongemak

Pluspunten

Snelle levering, keurig op maat gesneden

Pluspunten

Trespa platen precies de juiste maaten en goede kwaliteit nikks te klagen.

Krijg nu 3 weken later nog steeds elke dag een mail dat de order in productie is.....

Pluspunten

Vlotte levering, netjes bezorgd

Pluspunten

Goed product, perfect verpakt en snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service en snelle levering

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.