Pluspunten

Duidelijke website Makkelijk bestellen Niet duur Snelle levering Nette producten

Bewerkings tips!

Pluspunten

Makkelijke website en supersnelle levering! Hoge kwaliteit materiaal. Aantal keren besteld en steeds weer goede en snelle service. Op de website is de bestelstatus goed te volgen.

De vervoerder mag een wat gedetailleerde (richt) tijd opgeven qua levering. Nu moet je hele dag thuis blijven om het materiaal in ontvangst te nemen. Overigens wel steeds keurig geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie.

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snel geleverd helemaal top

Pluspunten

snel wat ik wilde gekregen

na e-mail contact de juist informatie super snel gehad bij volgende levering gaan ze datasheet bijsluiten of gebruiks aanwijzing op verpakking aanbrengen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Medewerkers reageren vriendelijk per mail.

Goederen inpakken zoals toegezegd op de website. Heb beschadigd paneel ontvangen, was niet eens ingepakt! Daarnaast krijg ik nog steeds iedere dag mail ongevraagd.

Pluspunten

10 punten

goede service

Pluspunten

precies, op tijd en goed.

Pluspunten

super snelle levering. alles goed verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte service via de mail

Geen idee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snell verzending

Meer vriendelijke telefonisch klanten service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb tot nu toe maar een paar bestellingen gedaan maar, ik heb tot nu toe niets te klagen over dit bedrijf. Goede aflevering op het bestelde.

Pluspunten

de prijs en de aftersales (!!)

Track en trace met tijdvenster. Toevallig was ik thuis. Niet alles kunststofplaten waren de goed maat. Bij 1 scheelde het zelfs een centimeter. Sommige platen zaten duidelijke krassen op. Voor een MOOIE kunststofplaat moet je hier niet zijn. Wel als het beschadigd mag zijn...de prijs is daar ook naar. Update 27-07-2018 Bedrijf heeft mij zelf benaderd en boven verwachting netjes opgelost. Dus beoordeling geupdatet van 1 naar 4 sterren. Keurig afgehandeld zonder zelf te hoeven zeuren !! TOP

Pluspunten

Goedkoop Snel Accuraat

Pluspunten

Snelle levering, goed product, prima maatvoering

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Super vlotte service, bestelling binnen enkele dagen in huis. De site is ook overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

Heel snel en correct mijn bestelling uitgevoerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid, accuraatheid van het uitvoeren van de order

Pluspunten

Snelle en goede levering van de gevraagde producten. Duidelijke communicatie mbt de levering.

Pluspunten

Vlotte reactie

Pluspunten

zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Zeer goede kwaliteit.

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.