Pluspunten

Goed assortiment Snelle levering

Pluspunten

Gewoon doen wat wordt beloofd. Is helaas minder gewoon dan je mag verwachten bij anderen.

Pluspunten

Alles is op tijd geleverd, site was duidelijk en correct. Als ik weer wat nodig heb kom ik zeker weer terug om wat te kopen.

Pluspunten

Kleine bestelling maar prima uitgevoerd en stipt geleverd. En ook nog gratis levering, best fijn vind ik.

Pluspunten

Super snelle levering. Het product wat ik had besteld kwam heel snel aan en had een perfecte kwaliteit!

Pluspunten

Alleen het idee om op maat gezaagde kunststof platen, goed verpakt en snel bij klanten thuis af te leveren vind ik al zeer goed. Je moet er maar op komen. Als klant blijf je niet zitten met restmateriaal waar je in de meeste gevallen nooit meer wat mee doet. Je hoeft geen dure zaag aan te schaffen. Een goede oplossing voor als je af en toe plaatmateriaal nodig hebt.

Geen verbeterpunten. Ik ben zeer tevreden met de huidige werkwijze.

Pluspunten

Top, snel geleverd en goede maatvoering .

Pluspunten

Snelle afhandeling

Polycarbonaat getint grijs transparant is niet zo donker als ik verwacht had. (licht grijs ipv zwart) ...maar dat los ik met wat zwart papier er onder wel op.

Pluspunten

Snelle levering. Alles keurig verpakt met een breekbaar sticker op de doos (goed bezig!). Heldere communicatie en fijne website.

Pluspunten

het contact, de levering en de nazorg waren prima. Alsmede het product. Ik ben heel tevreden

Pluspunten

Snelle levering van het bestelde product.

Pluspunten

zeer snelle levering

?

Pluspunten

correct en vlot

Pluspunten

Snelle levering Een plaat was met verkeerde maat afgeleverd zonder poespas daags erna toch de juiste lengte geleverd gekregen gewoon top

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd en de goede maten die wij op gegeven hadden.

Pluspunten

Acryllijm gekocht voor reparatie volledig afgescheurd caravanraam. Tegen mijn verwachting in (gezien eerdere ervaringen met lijmen) is de hechting van de breuklijn echt sterk geworden. Door de rafelige randen van de breuk alleen niet zo mooi, maar het raam is weer goed te gebruiken! Compliment voor het product!

Pluspunten

Alles volgens afspraak

Pluspunten

-ruime keuze kunstof/trespa platen -goede prijzen -kwaliteitsproducten -snelle levering

bezorger stond 's-avonds om 20:30 op de stoep zonder dat we een track/trace hadden gekregen voor levering die dag. als de bezorger zo laat komt is het wel prettig als je dit van te voren weet dmv track/trace van die dag

Pluspunten

Prima kwaliteit platen geleverd tegen een competitieve prijs en een levering binnen de twee werkdagen.

Pluspunten

Op woensdag bestelling geplaats, op vrijdag al binnen. Uitermate tevreden.

Pluspunten

Gemakkelijk dat alles op maat te bestellen is. Eenvoudig via internet te bestellen.

Pluspunten

De bestelling werd geleverd volgens afspraak. Ik kreeg goede uitleg over de voor- en nadelen van glas versus acryl. Ik werd vriendelijk en goed geholpen bij het bestellen en ophalen van de plastic plaat.

Misschien bij het ophalen van een acrylplaat benadrukken, dat acryl heel gemakkelijk kan krassen, zeker als je het gewoon schoon maakt met een doekje en water.

Pluspunten

Goede prijs, goed zaagwerk, snelle levering, goed verpakt, snelle reactie op e-mails.

Maten in centimeters en met punten voor de decimalen is verwarrend. Millimeters en komma's zijn de industrie-standaard in Nederland.

Pluspunten

Pluspunten

Snel en duidelijk

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.