Pluspunten

Scherpe prijs voor op maat gezaagd cast acrylaat. Materiaal van uitzonderlijk goede kwaliteit voor laser graveren en snijden

Pluspunten

keurige levering, qua maten en verpakking de platen waren mooi afgezaagd en zeer snel thuis bezorgd

ik weet niet hoe het beter zou moeten

Pluspunten

snelle levering en duidelijke communicatie

Pluspunten

Scherpe prijs, Strakke planning met leveren (in het weekend bestek en dinsdag al gezaagd en geleverd) Alles heel netjes verpakt.

Pluspunten

Flexibel in de plaatsruimte. Makkelijk in te vullen op de website.

Artikelen kunnen afhalen in Dronten. Als er bij aflevering niet wordt open gedaan even het mobiele telefoon nummer bellen. Klant kan op de wc zitten of de bel niet horen (hiermee voorkom je ook een 2e rit).

Pluspunten

Snelle bezorging en zeer netjes verpakt.

Plaatjes waren niet geheel haaks afgezaagd , maar wel heel goed aan de maat.

Pluspunten

Zeer goede service, oplossig gericht!

Pluspunten

Goed telefonisch advies en keurige snelle afwikkeling. Alles zeer goed verpakt en op maat geleverd. Ga zo door!!!

Pluspunten

snelle en juiste levering. goede info.

Pluspunten

Dienstverlening excellent!!! Communicatie met de klant op een hoog peil!! Let wel ik woon in Suriname desalniettemin steeds op correcte wijze en tijdig contact!

Pluspunten

Plexiglas platen zeer goed verpakt en netjes op tijd bezorgd.

Beschermfolie op de platen aan een Kant gemakkelijk te verwijderen.De andere zijde wordt beschermd met plakfolie maar is lastig te verwijderen en laat wat (plak)lijmvlekken na.

Pluspunten

Super snelle bezorging. Fijn dat je alles op maat kan bestellen en mijn inziens goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

stipte levering, toegankelijke website

Pluspunten

fijn gezaagd en op tijd. Prima

Pluspunten

Zeer goede ervaring, levering van de materialen in twee werkdagen. De gezaagde HPL panelen waren exact op maat. Ik had diverse vragen en ben telefonisch goed geadviseerd. Er was een onderdeel vergeten mee te sturen maar werd de volgende dag per sneldienst alsnog opgestuurd.

Pluspunten

Super service

Pluspunten

ik heb inmiddels 2 bestellingen bij deze webshop geplaatst, de eerste met een speciale vorm, welke perfect tot op de millimeter is uitgevoerd, en de tweede in een grote maat, ook hier was de maat perfect, echter de plaat kwam beschadigd aan, slechts 1 telefoontje, en het probleem werd zeer snel opgelost. Een dikke 10 wat mij betreft voor de goede service en perfecte oplossing, bedankt dit was in mijn ogen zo perfect als maar mogelijk was.

slechts een klein puntje zou kunnen zijn de verpakking, maar ik begrijp ook dat de door mij gevraagde maten niet eenvoudig te verpakken zijn.

Pluspunten

zie de 5 sterren

niet nodig misschien bij een volgende bestelling??

Pluspunten

Snelle stipte levering

Pluspunten

Goed, snel en goedkoop.

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.