Pluspunten

Plaat was beschadigd geleverd door onvoorzichtigheid van de vervoerder. Binnen 2 werkdagen werd er een nieuwe plaat geleverd zonder bijkomende kosten. Super!

Pluspunten

Nette en vlotte levering. Perfect op maat.

Een (foam PVC) plaat had lichte beschadigingen (krassen en een gedeukte hoek). In mijn geval is was geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat, als het in het zicht zit, dat niet gewenst is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering en maatvoering van bestelde platen waren goed!

Jammer genoeg waren enkele platen op de hoeken en randen aan beide kanten beschadigd als gevolg van het zagen. Kon ze dus ook niet omdraaien. Misschien voortaan betere visuele controle uitvoeren voordat men de platen verpakt en verzendt. Schroefwerk is ook vrij duur in tegenstelling tot andere webshops. Zat trouwens 1 schroef te weinig in het zakje. Ook hier heeft men op de controle tekortgeschoten!

Pluspunten

Duidelijk en makkelijk te bestellen. snelle levering en perfecte kwaliteit.

Voor twee plaatjes (740x550mm) trespa 6mm vind ik de prijs (incl. verzendkosten) van +/- 95 euro aan de forse kant

Pluspunten

Snelle levering, dat werkt super goed.

Pluspunten

Snelle levering en alles op maat

Pluspunten

Snelle levering en interessante prijzen

Verzendkosten

Pluspunten

Gewoon correct geleverd, en alles netjes op maat.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Correcte afwerking. Nadat er wat ontbrak aan de levering, werd er per direct een levering nagestuurd. Zeer netjes. De prijs is ook gunstig en de kwaliteit van de platen (HPL in mijn geval) is ook uitstekend. Ook zaten de platen netjes verpakt.

Geen. Alles was prima in orde.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Perfect op maat en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Duur en scheuren snel

Pluspunten

Bestelling is zeer zorgvuldig verpakt en afgeleverde op de door mij verzochte dag. Zeer tevreden over product en proces :-)

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over levering en ontvangst van de correct op maat geleverde platen. Wel had ik u om een schriftelijke factuur verzocht die ik tot op hrden niet heb ontvangen. Kan u me deze bezorgen, ik heb deze nodig voor mijn boekhouding Dank U, voor Dewarim.

Vervoer beter inpakken

Pluspunten

Snelle levering van de juiste platen. Accuraat!

Pluspunten

2 Platen beschadigd tijdens het transport, een fotootje getrokken en doorgemaild. Toen even gebeld om het probleem uit te leggen, geen gezeur onmiddellijk nieuwe platen gekregen. Een dikke pluim voor dit bedrijf.

Pluspunten

Kan platen op precies de gewenste maat leveren. Je betaalt alleen voor de opgegeven maat. Redelijke levertijd.

Je kunt afleverdatum en tijd niet bijsturen.

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.