Doet niet wat het beloofd/gevraagd wordt

Heb er een plaat besteld en de plaat wordt beschadigd geleverd (terwijl ze er €50.00 voor de levering vragen). Na melding via mail en via hun website is er een nieuwe toegestuurd geweest. Terug beschadigd geleverd! Na terug een melding via mail en hun website (met ook de vermelding dat ze de plaat beter moeten verpakken, bij de vorige was er niets van bescherming errond). Ze melden dat ze de volgende plaat beter gaan verpakken en nog eens opsturen. De plaat wordt geleverd (terug zonder bescherming) en terug beschadigd. Het wordt zo mooi voorgesteld op hun site dat ze alles deftig verpakken om te versturen, maar in de praktijk wordt er niets gedaan van bescherming van de platen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Eén van de geleverde plexiglas platen had krassen. Is snel en correct zonder gedoe afgehandeld. Ik had binnen no-time een nieuwe plaat in huis. Top!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

prima kwaliteit en zeer goede afwerking .

alles was prima geregeld het waren alleen maar pluspunten .

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzet ramen

Betaalbare top kwaliteit

Plexiglas plaat besteld voor afwerking van mijn hifi meubel glans zwart ziet er prachtig uit goede kwaliteit.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Hifi meubel

Snelle communicatie

Een probleempje werd adequaat en zeer snel opgelost.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keukenwand

Is geweest zoals het hoort

Goede communicatie, snelle levering, goed verpakt, ook niet onbelangrijk; geleverd wat ik had besteld.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming dunne ruitjes in oude deur en raam

goed,snel en een redelijke prijs

bestelling goed op maat gemaakt en snel verzonden

• Waarvoor ga je het product gebruiken? kozijn bescherming plakstroken

Snelle en perfecte levering

Zie hiervoor

Makkelijk

Snelle levering, zou prettig zijn als jullie ook onder de 10 cm kunnen zagen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Top levering, lekker snel!

Levering ging snel en exact op maat. Top gedaan!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? in huis

Snelle levering na bestelling

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Om kasten af te dekken

Mooie producten, goede site.

Snelle en correcte levering. Goed verpakt, alles keurig op maat.

Ontspiegeld perspex

Ontspiegeld perspex besteld om een oude te vervangen in een posterlijst. Duidelijke, gemakkelijke site waarop snel te bestellen is. Snelle levering volgens wat men belooft op de site. Goed ingepakt. Onze kat geniet nog even na van het karton. Helemaal oké!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Lijst om poster in op te hangen

Steeds weer de beste oplossing voor een projectje.

Wederom uiterst snel, accuraat en veilig verpakt aangekomen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ter vervanging van een binnenraampje

Mooi en snel

Drie plexiglasplaten gekocht. Werden heel snel geleverd en ze zijn van een prachtige kwaliteit. Heel blij mee.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Om bakken met teken-en schilderspullen netjes stofvrij af te dekken.

Prima prijs en service

We hebben een spatwand gemaakt mbv de kunststofplatenshop. Alles prima, behalve mijn meet-vaardigheden en aannames: tussen aanrechtblad en vensterbanken zat er 5 mm verschil, terwijl ik aannam dat ze gelijk waren. Tip: meet ALLES op en controleer het nogmaals. Gelukkig kon het alupanel zelf prima gezaagd worden om eea op maat te maken, met dank aan medewerker klantenservice Het maken van een sjabloon mbv onshape was een flinke opgave, omdat ik nooit met dergelijke programma's werk. Maar uiteindelijk gelukt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? spatwand keuken

Kwaliteit en snel bezorgd

Eerst had ik een print ingelijst met plexiglas wat niet ontspiegeld was. Dit zag er erg goedkoop uit. Nu er ontspiegeld plexiglas voor zit staat het veel mooier. Nauwelijks spiegeling en de print komt veel mooier tot zijn recht.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Een print inlijsten

Goed, maar er is zeker ruimte voor verbetering

Ze hebben mooie producten, maar ze hebben moeite met de juiste kleuren te leveren. Van de 3 bestellingen hebben we 2x een verkeerde kleur ontvangen. Binnenkort gaan we weer een bestelling plaatsen en nu hopen dat het in één keer goed gaat.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand keuken

Prima product voor goeie prijs ,

De kunststof platen zijn vlot bezorgd . Zien er mooi , goed op maar gemaakt voor onze tuin deur raampjes , het is er weer netjes uit.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raampjes tuindeuren

Alles perfect!

Everything as expected.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Splashback keuken

dik in orde!

Precies gekregen wat ik besteld had en in goede staat bezorgd. Wat wil je nog meer!?

Snelle en goede service.

Product wordt snel en goed geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? deksel van hokje.

Uiteindelijk is het goed gekomen.

Geef betere informatie vooraf hoe de bestelling geleverd wordt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dak

Keurig verpakt en op tijd

Het plaatje hard PVC was netjes verpakt en op tijd geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bodemplaat voor elektronica

Handige website, goede service

- handige website - goede klantenservice - vlotte verzending

• Waarvoor ga je het product gebruiken? keuken

Meander 1101

6825 MJ Arnhem

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment