Pluspunten

Zeer tevreden over de geleverde producten en de kwaliteit daarvan. Met name ook zeer tevreden over de mogelijkheden van het bestellen op exacte maat en de snelle levering. Ook de webshop werkt gebruiksvriendelijk en intuïtief, daarnaast is de communicatie met dit bedrijf is ook uitermate uitstekend.

Het vervoer c.q. de verpakking van de meer kwetsbare producten is een aandachtspuntje. Mijn eerste levering was minimaal verpakt waardoor wat krassen waren ontstaan (geen ramp want het geleverde was nog prima bruikbaar). De 2e zending was een stuk beter verpakt, maar toch tijdens transport op een hoekpunt iets beschadigd. (ook dit deed gelukkig niet af aan de bruikbaarheid. Ik ben zeer tevreden over de leveringen van dit bedrijf, maar zou adviseren om standaard in karton te verpakken en met name hoekpunten extra bescherming te geven, omdat je nu eenmaal weinig invloed kunt uitoefenen op wat er tijdens transport gebeurd. Het zou namelijk zonde zijn om door ongelukjes tijdens het vervoer ontevreden klanten te krijgen, want aan de producten en service zal het zeker niet liggen. Voor alle duidelijkheid, ik ben zeer Tevreden over dit bedrijf. Ik ben van beroep inkoper dus over het algemeen vrij kritisch in mijn oordeel!

Pluspunten

Goede snelle levering met de juiste, op maat gemaakte platen.

Pluspunten

Snel, geen kosten per zaagsnede

Niet alles was exact de opgegeven grootte sommige en beetje scheef

Pluspunten

Ben erg tevreden, snelle levering, netjes en goed verpakt, geen commentaar.

Pluspunten

Platen perfect op maat gemaakt. Prima beschermd verpakt en snel verzonden. Alles klopte. Heel goed.

Pluspunten

Snelle levering, correcte maatvoering bestelling, goed verzorgde verpakking.

Pluspunten

Besteld, en zoals vermeld binnen 48uur in huis. Fansoenlijke verzendkosten.

Pluspunten

Vlotte levering. Uitstekend verpakt en weinig afval. Glashelder is glashelder. Voor herhaling vatbaar.

N.v.t.

Pluspunten

Zeer snelle levering, uitstekende uitvoering, ook voor kleinere orders

Op internet het bedrijf pas gevonden na zeer lang zoeken, meer tref- woorden: als plastic plaat, kunststof plaat specialist , o.i.d opnemen?,

Pluspunten

Snelle levering!

Van tevoren wel even aangeven van moment van aflevering. Ineens stond de chauffeur op de stoep. Gelukkig was er iemand aanwezig.

Pluspunten

uitgebreid assortiment in materialen en diktes terugbelservice

niet alleen vierkante platen op maat zagen, dus ook een driehoek of trapezium

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

precieze en snelle levering

uitgebreidere omschrijving van de eigenschappen van de diverse plastics is gewenst. Liefst ook via een tabel presentatie. De afhandelingskosten+verzendkosten zijn absurd hoog. Dat is een reden om uitsluitend bij kunstsofplatenshop te bestellen als ik het echt nergens anders kan krijgen. Laatse keus dus.

Pluspunten

Snel geleverd Maten kloppen Nette prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering! en Goede kwaliteit.

Hoge verzendkosten

Pluspunten

- heldere website - geen verrassingen achteraf (bv. minimale bestelling voor een bepaald bedrag verplicht) - zaken doen zonder poespas: bestellen, betalen, leveren (binnen 48 uur), controle op levering, bij klachten goede oplossing zoeken

de ontbrekende factuur: via email leveringsbon ontvangen; bij levering alleen brief met wat te doen bij schade, maar geen factuur; de leveringsbon zou als factuur kunnen dienen, maar dan moet het wel duidelijk erbij staan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en accuraat

Betere informatie over levering. Bv melden als iets is verstuurd en wanneer te verwachten.

Pluspunten

Goede service, snelle levering en een prima prijs

Pluspunten

Zeer snelle levering en keurig gezaagd. Wat me opviel was de goede no nonsense Jip en Janneke instructies op de website om de maten van de zaagstukken aan te leveren. Heb het huismerk besteld en ziet er kwalitatief exact hetzelfde uit als de normale Trespa platen

Pluspunten

site werkt perfect, duidelijk, levering perfect

Pluspunten

Snelle accurate levering

Pluspunten

snelle afhandeling bestelling en levering doe zo verder

Pluspunten

Ik vroeg om advies en deze heb ik netjes gekregen. Verpakking is ook netjes dus Top.

ga zo door

Pluspunten

Pluspunten

Voor eerste maal iets besteld, keurig afgehandeld. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid wordt geboden om het af te halen.

Ook de mogelijkheid voor afhalen.

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.