Het betreft een vervanging van een beschadigde plaat. Webformulier super eenvoudig en toegankelijk, respons direct en een paar dagen later kon ik de missende plaat monteren!
Zwart en 2mm en 90x55 cm. ligt inmiddels op een tafel waar de koffiemachine opstaat. Ziet er perfect uit. Snelle levering en goed verpakt.
Had een plaat besteld voor mijn Airco omdat het stof steeds kapot ging, kreeg ik een plaat binnen zonder gat voor de Airco. Had ik gebeld bleek er dat er een kleine optie was om dat gat erin te laten zetten terwijl ik had geklikt op plaat met gat dan zou zo'n gat optie gelijk bij moeten zijn. Ze kunnen de plaat niet terugnemen of het gat er alsnog inzetten dit vind ik heel jammer en is gewoon geld weggooien dit.
Goedemorgen Alex, Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het spijtig dat je teleurgesteld bent en begrijpen dat dit een frustrerende situatie kan zijn. Helaas kunnen we in dit specifieke geval niet tegemoetkomen aan je verwachtingen. Onze bestelpagina biedt namelijk een duidelijk overzicht van het bestelproces, inclusief instructies voor het invoeren van de uitsparing voor jouw afvoerslang. We willen benadrukken dat elke afvoerslang een andere diameter heeft, waardoor het noodzakelijk is dat elke klant deze informatie zelf invoert om een perfect passend product te ontvangen. We begrijpen dat dit misschien niet het antwoord is waarop je hoopte, maar we hopen dat je begrip hebt voor de reden achter deze procedure. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd klaar om te helpen. Met vriendelijke groet, Linda
We hebben 3x besteld en 2x was het materiaal beschadigd. Logisch ook want het werd geleverd zonder enige vorm van bescherming of verpakking waardoor alles snel vol krassen staat. Er is enkel een dunne plastic folie op 1 kant maar dit beschermd niet genoeg.. zonder karton of bubbel-plastic rond bvb gaat dit nooit ongeschonden arriveren (de meeste transporteurs zijn nl. niet van de voorzichtigste). Ook de zwarte forex die we bestelden was niet écht zwart maar eerder donkergrijs. Het materiaal zelf is dus ook niet wat we voordien gewoon waren als we dit vergelijken met een andere leverancier. Jammer, we hebben dit een kans gegeven maar we zijn teleurgesteld. De levering ging wel snel en het bestellen via webshop ging ook vlot, vandaar toch 2 sterren. Hopelijk doet men iets met deze feedback.
Bedrijfsnaam | Roloprint |
Beste Chris, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Het spijt ons ten zeerste te horen dat de ontvangen verpakking niet aan je verwachtingen voldeed en zelfs schade heeft veroorzaakt aan je product. Als toegewijd team streven we voortdurend naar het leveren van hoogwaardige, duurzame verpakkingsoplossingen die specifiek zijn ontworpen om jouw kostbare producten te beschermen tijdens het transport. We begrijpen volledig hoe belangrijk het is dat jouw bestelling in optimale staat bij je aankomt, en het is frustrerend om te horen dat we hierin niet geslaagd zijn. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons. Het stelt ons in staat om onze verpakkingsmaterialen en -processen grondig te evalueren en te verbeteren, zodat we in de toekomst beter aan jouw verwachtingen kunnen voldoen. We begrijpen hoe belangrijk het is om precies te krijgen wat je wilt, vooral als het gaat om kleurkeuzes. Als suggestie voor de toekomst willen we graag aanraden om voorafgaand aan je bestelling een sample bij ons te bestellen. Op die manier heb je de mogelijkheid om de exacte kleur te bekijken voordat je een definitieve beslissing neemt. We geloven dat dit kan helpen om eventuele misverstanden te voorkomen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je uiteindelijke aankoop. We waarderen je feedback enorm en streven ernaar om je ervaring bij ons zo soepel en bevredigend mogelijk te maken. Als er nog iets is waarmee we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Linda
prima service, duidelijke handleiding.
Handige bestelmodule, vlotte levering en kwaliteit materiaal zeer tevreden.
Mijn bestelling ging Snel, gemakkelijk en goed. Tot de volgende aankoop.
Met name met de tool waar je de maten EN gaten en uitsparingen in het product kunt aangeven krijg je direct een goed beeld van je bestelling. Het geleverde product kwam ook precies overeen.
Goede overzichtelijke website, wordt goed op de hoogte gehouden, snelle levering. Ga zo door.
Materialen precies volgens maatspecificatie geleverd, zelfs geen vertragingen door feestdagen en vakanties.
Overzichtelijke webshop Snel en perfect verpakt geleverd. Ga zo door!
Dit was niet de eerste keer dat ik als particulier iets bestelde bij de kunstofplatenshop. Ook voor dit projectje liep de communicatie uitstekend. Twee stroken 3 mm PVC van 200x25 cm besteld, betaald en werd op maat gezaagd. Binnen enkele dage het materiaal in huis. Fijne ervaring met kunstofplatenshop! Bij een volgend (kunststof) project zal ik ze zeker weer weten te vinden!
Beste Dirk, Bedankt voor je review. Wat fijn dat je wederom een fijne samenwerking met ons hebt ervaren. Bedankt dat je daardoor ook weer bent teruggekeerd bij ons! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe toepassing, en mocht je in de toekomst weer iets bij ons nodig hebben, dan ben je van harte welkom ;) Met vriendelijke groet, Linda
Goede maatvoering, goed verpakt, levering volgens opgave.
Ik heb een spatplaat besteld en deze was precies zoals ik had aangegeven. Snelle service en levering
Snel geleverd, perfect op maat en met slechts 1 minimaal butsje op de snijrand (wat in mijn geval geen probleem is). Materiaal laat zich uitstekend beplakken met voorgeprinte plakletters.
Bedrijfsnaam | Petruskerk |
Ik was opzoek naar materiaal ter vervangen van een kapot ruit naar een binnendeur. Al zoekende kwam ik Kunststofplatenshop tegen. Ik trof een duidelijk en overzichtelijke website aan met duidelijke informatie over de verschillende soorten kunststofplaten. Nadat ik een bestelling had gemaakt werd ik per mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. De volgende dag werd mijn bestelling geleverd in een goede verpakking en pasklaar.
Beste Dennis, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze uitgebreide review te plaatsen. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze website. Deze is ook met veel zorg samengesteld, zodat je alle informatie over onze producten hier kunt vinden. Het doet ons goed om te lezen dat je bestelling zo spoedig en op de juiste manier is geleverd. Wij wensen je veel plezier met je bestelling! Fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Linda
glasheldere uitleg en prima service. wat je besteld krijg je keurig verpakt en snel geleverd.
Zeer vlot en correct geleverd
De bestelde kunststof platen netjes en snel binnen! De platen zaten netjes verpakt in folie bij het verwijderen van de beschermfolie. Wat wel fijn zou zijn is als er een klein flesje met schoonmaakmiddel wordt mee geleverd.
Beste Erik, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het transport en het materiaal. Helaas worden er geen schoonmaakmiddelen mee geleverd. Wat ik je wel aan kan raden, is om eens een kijkje te nemen op de pagina: https://kunststofplatenshop.nl/kunststof-schoonmaken/. Op die manier zie je hoe je jouw materiaal het beste kunt reinigen! Mocht je in de toekomst nog vragen aan ons hebben, dan horen wij het graag. Fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Linda
Een plaatje geleverd dat precies aan de specs voldoet. Prima uitgevoerd en binnen enkele dagen geleverd.
Ik ben heel erg tevreden. Een professionele en correcte bedrijf die centraal heeft de klant staan. Ze doen wat ze beloven. Bedankt voor de goede service!
zie boven
Sneller geleverd dan verwacht, product netjes verpakt en de maatgeving goed.
Beste klant, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Wij leveren normaal gesproken tussen de 3 tot 6 werkdagen, afhankelijk van de vervoerder. Het doet ons goed om te lezen dat onze vervoerders zelfs nog sneller zijn met het leveren van de producten. Fijn dat je tevreden bent met het materiaal en de verpakking hiervan! Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Linda
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment