netjes en snel geleverd

Product is zoals omschreven. Netjes op maat. Snel geleverd met een vervoerder die met track & trace op een half uur nauwkeurig te volgen was. Heel prettig. Ik ben zeer tevreden :)

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Volgens afspraak en naar verwachting

Slechts 3 platen maar wel met boorgaten en in de goede RAL kleur en dat is gelukt Ook afgeleverd volgens afspraak dus zijn we tevreden

Snel en goede kwaliteit

Had een 5mm kunstof plaat besteld op maat en is goed aangekomen. Stevig verpakt en netjes.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tijdelijk inzetraam met gat voor uitvoer airco.

helder, snel en goed

volledig niet thuis in kunststofplaten site is helder leidt prima naar wat je wil weten om tot een keuze te komen snelle levering en goede prijs

• Waarvoor ga je het product gebruiken? onderdeel van een meubel

Correcte levering

Zeker voor herhaling vatbaar : correcte levering , afmetingen en kleur top! Volledig naar verwachting.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tabletje in wc

Uitstekende service

Al meerdere malen bij besteld. Steeds snelle en correcte levering. Materiaal is van 1e klasse.

Duidelijk website

Geweldige en snelle levering, en goed verpakt. En mooi afgewerkt, m'n 8 stuks onderzettters 10 x10 . Ben er blij mee, Aanrader .

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Onderzettters

geweldig bedrijf en goede afhandeling van bestelling

Het is nu de tweede keer dat wij iets hebben besteld bij de Kunststofplatenshop. We zijn erg tevreden over de afhandeling van onze bestellingen, snelle levering en perfect zoals wij het voor ogen hadden. Eén minpuntje: het aangeven waar de schroefgaatjes moeten zitten is erg ingewikkeld via internet. Als jullie daar een wat eenvoudiger manier voor zouden hebben zouden we dat erg op prijs stellen want wanneer nodig kloppen we weer aan bij de Kunststofplatenshop.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? raampje tuinhuis

Snelle levering, goede prijs, en perfecte mogelijkheid om afmetingen door te geven

Bedrijf aan te bevelen!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Inzetraam met uitsparing voor aircoslang naar buiten

Goede kwaliteit en snelle levering!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming box

Overzichtelijk, snelle bezorging, goede kwaliteit

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boot

Snelle levering , goed verpakt

Je kunt alle kunststoffen op de juiste afmetigen bestellen, mooi recht gezaagde kanten. Goed krasvrij verpakt en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Lasersnijden

TOP SERVICE

Vanaf de offerte fase tot aan de eind aflevering van het produkt. Zeer professioneel verloop van de hele bestel cyclus. Erg snel ingespeeld op de wensen van de klant. Chapeau

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achtergronden voor onze lichtbakken in de cafetaria Pijpplein te Farmsum

Niets op aan te merken!

Prima product geleverd! Het enige minpuntje was de bezorging door UPS. 1 dag vanaf 9:00 uur voor niets zitten wachten zonder duidelijk bericht. De volgende dag ook weer anderhalf uur later geleverd dan was aangegeven.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Posterlijst

Top spul, snel geleverd

Wat wil een mens nog meer. Perfect op maat gesneden, fijne kwaliteit, goed van prijs en snel geleverd. Dankjewel!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Schuifraampjes in een inbouwkast

Topservice

Goede hulp, duidelijke website, nauwkeurig resultaat en snel geleverd, Leuk ook dat gevraagd wordt waarvoor ik het ga gebruiken, Voor jullie naslagwerk kan ik een foto sturen van het eindresultaat, dan mag je mij mailen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bakfiets voor hond

Snelle levering en goede service

Na een klein fout in mijn order, snel opgelost en snelle en goede communicatie. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

Prima ervaring

Polycarbonaat plaat dinsdag besteld donderdag geleverd volgens afspraak, ook goed op de hoogte gehouden door de vervoerder (UPS) wanneer het geleverd zou worden. Goed verpakt, maatvoering perfect, zeer tevreden!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Waardeloos voor uitsnedes

Let op als je een uitsnede in de perspex plaat wil. bizar maar waar. de kanten beginnen zoals gebruikelijk op de Xas en Yas op het 0 punt. de uitsnede wordt niet vanuit dat 0 punt gerekend. Met gevolg dat de uitsnede deels buiten (!!) de zijkant start. Heb niks aan de plaat met halve uitsnede. Ook niet even mailtje vooraf of foutmelding bij invoer. Bekijk de tekening op een laptop en niet op een mobiel.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam. En nu in vuilnisbak

Bewerkelijk

Moet hemel en Aarde bewegen om een trespa plaat van 15cm bij 15 cm goed afgewerkt geleverd te krijgen. Trespa® Meteon® wit 6 mm RAL 9010 Vorm: Rechthoek Breedte: 15 cm Hoogte: 15 cm Zaagmethode: Gefreesd Hier gaat het om het plaatje was niet gefreesd. SKU: 24.003 Dit is voor Kunststofplatenshop een uitdaging. Het zal echt wel een goed bedrijf zijn maar om hier nu 4 e-mails over moet ontvangen en een schadeformulier voor moet invullen lijkt mij wat overdreven. De oplossing was het plaatje opnieuw gefreesd op te sturen, let wel het frezen was duurder dan het bestelde plaatje. Met vriendelijke groet Jimmy

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf.

Mijn spullen zouden op een Zaterdag worden afgeleverd tussen een bepaalde tijd, maar wat er gebeurde geen spullen ontvangen en de vervoerder had aangegeven dat deze spullen waren afgegeven bij ons?. Hierover contact gehad met de klantenservice en aan het einde van de dag een.mail ontvangen dat ik de volgende dag weer een nieuwe levering kon verwachten, dat was nog eens service van dit bedrijf. Vandaar de vijf sterren meer dan verdiend toppie.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Buitenkant erker

Wat een slechte service

Dit bedrijf is puur gericht op procedures en niet bereid is mee te denken. Ik ontving mijn bestelde plexiglasplaat met een beste scheur. Vervelend, maar kan gebeuren. Dit gemeld bij de vervoerder en bij dit bedrijf. Het advies was om de schade ook te melden via hun website. Dat gedaan, waarbij ik alleen de keuze had voor een nieuw product. Daarom er direct achteraan gemaild dat ik graag mijn bestelling wilde aanpassen omdat deze ruit blijkbaar te dun was. Ik kreeg prompt de reactie dat dit niet meer mogelijk was, maar wel mijn geld kon terugkrijgen. Aangegeven dat ik dan daarvoor koos. Een paar dagen later kreeg ik de melding van de vervoerder dat ik er een nieuwe ruit zou worden afgeleverd. Dus opnieuw mailen dat ik die niet wilde en het liefst mijn bestelling wilde aanpassen of mijn geld terug. Dat kon inmiddels niet meer, want de ruit was al gemaakt en vandaag kreeg ik de te dunne ruit opnieuw binnen. Als ze dit normaal hadden afgehandeld, had ik ook mijn andere ruiten hier gekocht, maar dat ga ik nu zeker niet meer doen. Klantgericht zijn ze absoluut niet. Het proces als het misgaat zit slecht in elkaar en de medewerkers, zijn niet bereid om hierin wat te betekenen. Dit terwijl het zo simpel is om in dit soort situaties van een negatieve ervaring een positieve te maken. Gemiste kans derhalve en klant verloren. NB. Ik schrijf nooit reviews, maar ik vond dit zo bizar slecht dat ik toch een keer voor de review heb gekozen.

kan zeker beter

Ik heb 4 sterren gegeven omdat ik het product een prima oplossing vind om een airco slang naar buiten te leiden. Maar vwb de levering moet er mogelijk met UPS afgestemd worden dat er pas een afleveringsbericht verzonden wordt als er ook daadwerkelijk geleverd gaat worden, ik heb tot 2 keer toe een aankondiging ontvangen dat mijn artikel de volgende dag tussen.... - ..... uur geleverd zou worden en op de dag zelf kreeg ik het bericht dat het aflevermoment naar de volgende dag bijgesteld is en idem de dag erna. Dat komt amateuristisch over en is frustrerend als je werkelijk zit te wachten op de aflevering. Omdat de polycarbonaat plaat voor aircoslangdoorvoer boven goed beviel had ik er ook een voor beneden besteld waarna ik een totaal verkeerd product thuisbezorgd kreeg waar ik niks mee kan. Deze fout is na melding bijzonder snel hersteld; complimenten hiervoor want iedereen kan fouten maken dat begrijp ik.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Aircoslang doorvoer naar buiten

Goed kwalitatief product

Een triplexplaat besteld voor afdichting van een raam met uitsparing voor de warmteafvoerslang van de airco. Ik heb het product snel ontvangen. De plaat is van goede kwaliteit en de uitsparing was perfect. Een perfecte keus in deze warme dagen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Airco

Geweldig product, tijdig geleverd maar bezorging is onduidelijk

Het product is geweldig, de wijze van bestellen ook. Twee kleine punten die verbe****** (mogelijk) behoeven: Bezorging: dat hoor je pas 1 dag tevoren en je kunt de leverdag niet aanpassen. Dat is lastig als je niet thuis bent, want platen van 2 vierkante meter bij een servicepunt ophalen is niet te doen (voor mij) De buitenzijde van de verpakking (dat roze karton) is niet erg stevig en was al gescheurd bij aflevering. Niet erg, want de geribbelde kartonnen binnenkant is perfect, dus geen beschadigingen. Maar mijn idee is: kijk of je iets anders dan dat roze dunne karton kunt gebruiken.. Verder: enorm tevreden!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? op serredak

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment