Zaagfout nou en , wordt direct opgelost

Ik had wat dekruiten laten zagen voor een aantal GiveAway aquariums. Helaas was er wat fout gegaan op de zaagafdeling. Nadat ik dit gemeld had werd het direct opgelost. De volgende dag al weer het goede binnen gekregen. Ik vind dit een fijn bedrijf.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dekruit voor aquarium

In een woord prima!

Mooie plaat van een prima kwaliteit en perfect op maat. En de prijs is helemaal goed. Aanrader!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand badkamer

• Waarvoor ga je het product gebruiken? kinder picknicktafel

Snelle levering, past precies

Opgegeven maten zijn precies uitgevoerd en snel geleverd. Topservice

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

prima produkt en met zorg verpakt.

De juiste maten waren aangehouden en het paste ook goed in het framewerk.

Kwaliteit zoals afgesproken

Snelle levering van kwalitatief goed materiaal. Gezaagd op exact de maten zoals aangegeven. Netjes verpakt geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Aanhangwagen

Een bedrijf dat goed bereikbaar is en echt met je meedenkt!

Wat een verademing dat er nog bedrijven zijn die niet alleen gewoon telefonisch bereikbaar zijn, maar waar je vraag ook wordt voorgelegd aan collega's voor de goede antwoorden en die je, ook als je daarna nog meer vragen hebt, geduldig antwoord blijven geven... een tien met een griffel voor het bedrijf en vooral voor Linda!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? tafelblad

Ze passen perfect e zien er mooi uit

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor een papagaaien kooi

precies op maat, uitstekend verpakt, vlot geleverd

precies op maat, uitstekend verpakt, vlot geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Caravan

Snel en sterk

De service is vlot en het resultaat sterk en veilig

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor schilderijen van een autistische jongen

Zeer goede ervaring

Juiste prijs. Goede kwaliteit. Eenvoudige bestelling. Mooi resultaat.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? vensterbanken badkamer

Mooi op maat geleverd

Netjes verstuurd en goed verpakt goede service

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kant stukken om het kozijn

Het ziet er super uit in de keuken Achter de kookplaat en wasbak Precies hetzelfde als de kastjes zijn mat zwart

Kan niet beter

Snelle levering, alleen was de bestelde plaat met breuk. Na melding hiervan werd de volgende dag een nieuwe plaat opgestuurd met excuus voor de schade. (Deze was zeer waarschijnlijk veroorzaakt door vervoerder aangezien er een deuk in de verpakking zat ter plaatse van de breuk) 2e levering weer snel en dus een super service. TOP!!!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Foto lijst

Goed product en snel geleverd.

Voor een projectje voor mijn Ecoflow Wave 2 draagbare warmtepomp en airco voor de campeerbus, wou ik een in en uitlaat koele en afvoer warme aircolucht maken die in het zijraam past. Daartoe een stuk plexiglas met voorgezaagde ronde gaten besteld. Op de website ook nog eens goed uitgelegd welk soort plexiglas geschikt was voor bewerking. Geslaagd resultaat van mijn projectje door een goed en cirrect geleverd product. Een aanrader

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Homemade verluchtingsrooster voor campingairco/warmtepomp .

Handig, vlot en netjes geleverd

Een handige shop voor plaatmaterialen op maat. Vlot en netjes geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Machinebeveiliging

Prima site, service en snelle levering

Alle plexiglas platen netjes gelaserd, verpakt en snel geleverd. Prima en duidelijke website en uitleg voor montage. De meegeleverde schroeven zouden 10 mm korter mogen omdat mijn raamkozijn maar 36 mm dik is. (1930 woning).

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzet raam glas in lood

Goede kwaliteit, fijne service.

De bestelling via de website verloopt soepel. De uitleg op de website helder en duidelijk. Ik word op de hoogte gehouden over het verloop. Het wordt met zorg verpakt. Alleen is het begin krijgen van het verwijderen van de folie wel een uitdaging. Misschien een begin tapje plakken?

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Behuizing kastje 3d printer

Niet te gebruiken

De polish zou polycarbonaat kunnen egaliseren. €55,00 uitgegeven aan polish en bijbehorende doeken. Zonder enig resultaat zelfs zonder enige coulance dat het volgens de website wel zou moeten helpen …

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Polish polycarbonaat

Extreem traag, enkel bestellen als je heel veel tijd hebt

Te lang om alles neer te typen maar basically: Begint al met de uiterste datum van de levertermijn te nemen, daarna fouten tijdens fabricage, leveringen waarbij de transporteur niet terug vind, herleveringen,.... Klantendienst ook totaal niet hulpvol, integendeel,...

• Waarvoor ga je het product gebruiken? niet meer, tis veel te laat toegekomen

Steeds meer ervaring met lijmen van de platen

Dit was mijn 3e omkasting wat ik gemaakt heb voor de grote lego objecten die mijn vrouw gemaakt heeft 1e de vuurtoren 2e de titanic en als 3e de endorance ( zeilboot) En de laatste ziet er perfect uit Kost ff wat lijmtijd ( drogen van de lijm) Maar mooie resultaten

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Stpomboot van lego

Prima after sales

Bestelde artikelen waren niet helemaal naar wens. Prima opgelost.

Prima product

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kunstschilderen

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Gebruik de platen voor het afdekken kiemplanten tegen vraat door dieren, kan het licht er toch bij. En zo zijn er vele toepassingen boven glas.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Zie boven

snel en goed!

Prima site met duidelijke info en snelle service. een aanrader dus!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? afdichten open haard

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment