op tijd geleverd en goed

netjes en op tijd geleverd volgens afspraak

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snelle levering en alles netjes op maat.

Zoals de titel zegt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Schilderpanelen ( kunst)

Top kwaliteit

Alles perfect ontvangen! Afwerking van een aantal plexiglas platen kon beter vooral op de hoeken (stukjes afgebroken) maar voor de rest top ervaring

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Welkomstborden

Kunststof ladefront

Heel snel, perfecte kwaliteit.wederom tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

gewoon correct

• Waarvoor ga je het product gebruiken? kooi

Top service en materiaal van top kwaliteit.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als voorzetraam

Uitstekend, goede prijzen, snel geleverd, goed op maat gemaakt!

Drie stukken oranje plexiglas besteld met mooie ronde hoeken voor drie kleine bijzettafeltjes. Heel erg tevreden! Gemakkelijk juiste maten in te voeren op de website. Snelle levering, goed verpakt! Fijn dat je eerst wat samples kan bestellen!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafeltjes

top

zeer snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? bovenlichten deuren

Altijd

Was weer perfect, goed materiaal, scherp op maat, heel goed verpakt en snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? diverse

Bestelling eenvoudig door te geven, en levering de dag erop!

Zeer snelle levering en gezaagde kanten zien er prima uit

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Schapjes in kasten

Uitstekende service

Snel en adequaat geleverd, goed verpakt en snelle reactie op vragen die ik gesteld heb.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming tafel

Goede selectie, duidelijke omschrijvingen, nette prijs en snel geleverd.

Had wat plexiglas nodig voor wat bescherming tegen regen van onze heftrucks. Kwam via Google bij Kunststofplatenshop.nl terecht. Via hun website kwam ik er al snel achter dat ik gegoten plexiglas nodig had, i.p.v. het goedkopere geextrudeerde plexiglas. Hun website was erg overzichtelijk, waardoor ik snel het juiste materiaal en de gewenste dikte kon vinden. Via de productpagina kon ik gemakkelijk de gewenste maten + aantallen invoeren. Na het bestellen, werden de materialen snel geleverd. Al met al zeer tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Regenkappen voor onze heftrucks.

Prima product zoals verwacht.

Prima product, goed verpakt en snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Fijne ervaring

Ik had een spiegel besteld waar flinke krassen inzaten. Na het sturen van de foto’s kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd en een excuses kaartje met korting voor de volgende keer. Ik vind het zeer netjes opgelost.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor een welkomsbord

Goed, snel en perfect op maat

Het was makkelijk om de bovenlichten te vervangen door de HPL platen van Kunststofplatenshop. Kostte me nog geen 5 minuten per kozijn. Top!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlicht

prima product, goede maatvoering en snelle levering

prima product, goede maatvoering en snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? achterwand wastafel

Fijne en snelle reactie bij vragen via de mail

Nou je krijgt heel snel antwoordt via de mail de sample 's worden snel geleverd. En het resultaat is prima bij ons is het bescherming achterwand gasfornuis.

Fantastisch !

Vlotjes, correct en snelle service en levering.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken en sanitair

Alle platen keurig en exact op maat en snel geleverd.

Mijn ervaring met kunst of platen is over het algemeen goed , mooie zaagsnede goed te verlijmen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor een stof kap en achtergrond spiegels voor booknooks.

Correct en snel

De plexiglas platen waren perfect wat werd besteld en werden correct en tijdig geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervangen van glas in kunstlijsten

Perfecte ronde vormen;

Voor een project had ik een cirkel en een cirkel met boorgat nodig. Perfect gedaan;

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snelle correcte levering! Goed op maat aangeleverd!

De bestelde acrylaatplaten 6 mm glanszwart zijn snel geleverd en in het juiste formaat. Het pakket is ongeschonden aangekomen. Het acrylaat was goed beschermd d.m.v. folie aan beide zijden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? lasersnijden dienbladen

De eerste levering waren de hoeken kapot door transport. 2 dagen nadien nieuwe platen gekregen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? foto's opleven

Quick delivery and great service

The custom ordering process was so easy and delivery was super quick. Much appreciated!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Excellent quality, very fast and smooth delivery

Perfect, all as advertised.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Commercial project

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment