De eerste levering waren de hoeken kapot door transport. 2 dagen nadien nieuwe platen gekregen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? foto's opleven

Quick delivery and great service

The custom ordering process was so easy and delivery was super quick. Much appreciated!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Excellent quality, very fast and smooth delivery

Perfect, all as advertised.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Commercial project

Onbruikbare spiegel

2 sterren voor de levertijd en bezorging. Allemaal snel en netjes. De spiegels zijn dermate dun dat lachspiegelwerking optreedt. Dit stond netjes vermeld op de website. Ervan uitgaande dat een vlakke ondergrond dit wel tegen zou gaan. Helaas. In de praktijk blijkt het materiaal uit zichzelf krom te trekken en heb je er eigenlijk niets aan. Dit product kan beter in maximaal 20x20cm grootte verkocht worden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Niet meer bruikbaar

Zeer slechte dienst na verkoop!!!

Ik heb nu reeds 2 maal een bestelling geplaatst. Producten worden keurig verpakt en snel geleverd. Hier is dus ook niets op aan te merken. Na het verlijmen van de platen en het verwijderen van de folie kom ik tot de conclusie dat er in 1 van de 5 platen 2 barstjes inzitten. Melding van gemaakt maar dit wordt niet aanvaard als klacht. Dit gaat over een paar euro maar bij mij om het principe. Zolang er geen klachten zijn gaat alles goed. Als er iets mis gaat heb je het zelf gedaan. Dit is geen klantvriendelijk. Dit is voor mij dus ook de laatste bestelling die hier is geplaatst en zal mijn kennissen afraden hier een bestelling te plaatsen. Mvg

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Duidelijke toelichting op product en bewerking ervan (filmpje)

Zie boven!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bouw stofkap t.b.v vitrine modelschip

Tevreden over product en levering

De plexiplaten werden correct en snel geleverd. De bijgeleverde schroeven vonden we waardeloos. Bij het minste of geringste waren vrijwel meteen dol. Bij de bouwmarkt andere schroeven gehaald. Tevreden over de platen!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetramen

Bestellen was eenvoudig, levering snel en goed.

Een klein minpuntje: de randen zijn na het zagen niet afgewerkt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als afdakje

Snel geleverd, prima prijs... Duidelijke site.. Ik zeg doen!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterset raam (isolatie)

Snel en goed geleverd

De platen werden snel geleverd, waren keurig verpakt en precies zoals verwacht.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Voor het eerst zelf platen besteld, sommige rechthoekig andere met onshape een vorm met uitsnedes gemaakt. Zeer tevreden. Ook stevig verpakt in veel lagen karton.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? 3d printer behuizing

Prima bezorgd, goed verpakt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vitrine

Netjes en goed

Een goed bedrijf en betrouwbaar Keurig afgeleverd en product is zo als ze omschrijven Je kunt hier gerust dingen bestellen En de prijs is gewoon goed

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Spatwand

Professionele bestelsite, supersnelle verzending én een prima product!!

Hoewel deze 2e bestelling weer beperkt van omvang was, wederom product met exact de gewenste specificatie binnen enkele dagen ontvangen. Klasse!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Draaiende model-vitrinekast

Zeer professioneel en goed geleverd!

Mooi product en voldoet geheel aan de beschrijving.!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken spatwand

Perfecte maatvoering en snel geleverd

Gezaagd materiaal zoals opgegeven. snel verwekt en verzonden. Dus net als bij voorgaande bestellingen ben ik zeer tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Prototype 50 watt Co2 laser koelmachine...

Alles snel geregeld, netjes verzonden

Correct en snel

Goed verpakt en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snelle levering op verkeerde adres aan andere kant van het dorp.

Levering was snel maar niet zoals ik hem wilde, aantekeningen op opdracht waren juist, uitvoering was knudde. Steeds hetzelfde antwoord gekregen, tekening was niet goed terwijl ik deze in overleg met telefoniste heb gemaakt, geen enkele tegemoetkoming, alleen vingerwijzing dat ik het verkeerd heb gedaan.

Snel en goede levering

Laat op vrijdagmiddag besteld en dinsdag erop geleverd en goed en stevig verpakt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Thuis

Goed produkt, goede service en goede, snelle levering

Via een uitstekende webshop goede keuze kunnen maken. Na bestelling eenvoudig betalen en snelle en goede levering van het juiste product

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als inlegger in ikea draadmanden in de keukenkast

Makkelijk te bestellen en snel geleverd Top

Makkelijk te bestellen en vlotte verzending en goede prijs/kwaliteit verhouding

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Binnenshuis

Ruime assortiment, duidelijke website. Mijn product snel gevonden en snelle levering

snelle levering, binnen 1 dag

eerst tel contact gehad was erg pretig, kreeg goede antwoorden. Bestelling geplaatst, was snel in. Hui

• Waarvoor ga je het product gebruiken? kast bekleding

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment