Goede producten en maatlevering

Giede acryl platen , zaagmaten kloppen , goede stevige verpakking en een geweldige snelle levering ,

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Decoratie acryl plaatjes met verlichting / gevel naamborden met verlichting

juiste maat . snel en correct geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? afwerken wtw doorvoeringen

Trespa is erg mooi materiaal

Ben stereomeubel aan het maken en vond trespa een mooi product. Kan aardig wat gewicht dragen. Heb gekozen voor 20mm zodat ik zeker weet dat het niet doorzadelt. De maten die ik besteld heb kloppen op de millimeter. Dus ben zeer tevreden. Blijf klant.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Audiomeubel maken

Prima product

Makkelijk bestellen en lekker snelle levering.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boeiboord

alles volgens bestelling goed geleverd

goede ervaring

• Waarvoor ga je het product gebruiken? balkon hek

Plexiglasplaat precies op maat voor mijn schuurdeur.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? schuurdeur

Erg tevreden

Mooi op maat gezaagd en snel geleverd. Alsof ze weten waar ze mee bezig zijn.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snelle levering van een mooi product

Ik had al eerder alu panels besteld bij kunststofplatenshop.nl voor een projectje thuis. Ik heb het gebruikt om een afgedankt meubel van de kringloopwinkel mee te bekleden waardoor wij mede door de donkerblauwe kleur een uniek meubel hebben gemaakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bekleden van een afgedankt tv meubel

Wederom super

Tweede keer dat ik hier bestel. Wederom keurig en snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlichten deur

Perfect!

Snel, uitstekende kwaliteit, zorgvuldig, nette zeer goed verpakt en precies zoals afgesproken.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking overkapping

Mijn klacht is perfect opgelost!

Mijn bestelling bleek na aflevering schade te hebben. De schade met foto’s gemeld en zonder discussie werd binnen 3 dagen het nieuwe tafelblad geleverd. Deze keer in perfecte staat! Super service dus, je hoopt op goede service bij een probleem maar toch wel heel erg fijn als je dat ook werkelijk krijgt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad voor caravan tafel.

Zoals wat ik had verwacht!

Snel verzending Goed kwaliteit

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Om langer te kunnen slapen zonder daglicht

Uitstekende communicatie en oplossing

De pakketbezorgingsdienst leverde het eerste pakket niet af. Contact gezocht met Kunststofplatenshop.nl. Uitstekend en snel opgelost. Plaat is alsnog volgens afspraak weer gemaakt en geleverd! Deze keer wel door een andere pakketbezorgingsdienst... ;-)

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Mooie producten, snel geleverd.

Mooie schijfjes. Ben ik blij mee. Vreemd dat ik zou moeten tekenen voor ontvangst pakket en dus was ik thuis gebleven. Maar envelop is gewoon in brievenbus gedaan. Boorgat valt best groot uit, maat daarvan was niet te kiezen. Rest wel. Mooi gemaakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuinversiering

Goed product. Vakkundig op maat gemaakt en keurig snel geleverd. Fantastisch.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douche ruimte

Slecht

Mijn panelen werden met schade geleverd en waren slecht gezaagd. Ik heb dit gemeld maar wacht nog steeds op een oplossing en dit duurt nu al enkele dagen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? indicatiepaneel

Mooie platen en precies op maat.

Mocht ik ze nodig hebben dan koop ik ze weer.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Om gebroken raam af te dekken aan twee kanten

Keurig product, keurige levering.

Ik heb twee producten besteld, deze zagen er goed uit, zijn keurig op maat gemaakt en in prima staat bij mij thuis bezorgd. De levering was zoals beloofd snel.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? vervanging ramen schuurtje.

Goede service en levering

Prima ervaring. Handige filmpjes en ook de helpdesk is goed bereikbaar en behulpzaam. Ga zo door!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? boeiboorden vervangen

Good quality/reasonable price

Nice product and easy to install. Some problems with allocating my payment lead to some delays in delivery. I needed to call to sort it out which was a bit of a pain. However, overall I am satisfied and will be placing a further order for 4 additional windows.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Secondary window

Gelukkig is alles goedgekomen

Al eerder besteld naar tevredenheid. Dit keer wat raar in het begin. Pakketje niet te traceren. Toch vertrouwen gehouden. Luca van de klantenservice heeft zijn best gedaan. Opnieuw besteld en nu blij met de plexiglazen platen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Daklichten overkapping tuin

Gemakkelijk op maat bestellen, supersnel geleverd

Via de site gemakkelijk op maat besteld, supersnel, binnen 24 uur geleverd , klasse!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Goed product, uitstekende service!

Snel geleverd, helaas beschadigd (vermoedelijk door de transporteur want het zat echt goed verpakt). Via de site snel kunnen aangeven en drie dagen later een nieuwe gekregen. Helemaal top!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

betaalbaar en snel geleverd.

Zoals besteld. Prima!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? ja

Meander 1101

6825 MJ Arnhem

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment