Snel en heel blij mee!

Binnen 2 dagen in huis na bestelling. Had het glas in mijn fotolijst kapot laten vallen. Vanwege de speciale maat lastig te krijgen in de doorsnee winkels. Makkelijk kunnen bestellen en dus snel in huis! De lijst hangt er weer prachtig bij!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Nieuw glas Fotolijst

Niet klantvriendelijk en slechte service bij verkeerde levering!

Zending op verkeerd adres geleverd. Er werd geen nieuwe levering op juiste adres gedaan. Oplossing van kunststofetc .nl: gaat u ze zelf daar maar halen! Schandalig.

Super en mooi

Mooie plaat, netjes afgewerkt en geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelplaat

dat ik wou bestellen kwam ik er niet meteen uit gelijk gebeld en samen de lijst ingevuld super service en super snel want de volgende dag was het er al...... een aanrader zeker.....

• Waarvoor ga je het product gebruiken? koelvitrine

Nette platen, keurig afgewerkt en supersnel geleverd. Ook op elke plaat stond de afmeting. Dus wist precies welke ik nodig had.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Om de kooien van de vogels aan de onderkant af te sluiten.

snel, goed en netjes afgewerkt geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? testen

HPL plaat zwart

Bestelling op goed en op tijd geleverd Blij mee.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? gevelplaat voor tekst

Exacte maat snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vitrine

Zeer tevreden met een komma.

Bestelling ging goed en de site is zeer duidelijk en snel, maar de bezorging laat te wensen over, UPS zegt aan de deur te zijn geweest terwijl ik mijn vrouw momenteel 24 uur/dag verzorg en dus altijd thuis was, en wordt mijn pakket 8 km verder bij UPS punt af gegeven en moest het toen daar gaan halen, dus voor mij geen UPS meer en dan bestel ik wel ergens anders de volgende keer.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raamrooster airco

Ik heb een plexiglas besteld voor slang van de mobiele airco door te plaatsen. Tip is echter, als je bv horraam meet, dat je beter cm links en 1 cm rechts erbij mag tellen. Dat geldt ook voor de boven en onderkant. Ik had 1 cm genomen extra in breedte, daardoor maar 1/2 cm ruimte om met klittenband vast te zetten. Overigs is handvat niet nodig omdat je de raam door het drogergat eruit kunt nemen!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Mobiele airco

Perfect en snel.

Netjes afgewerkt product goed en netjes verpakt en snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlichten.

Goed product, alleen jammer dat ze geen kanten frezen als afwerking.

Helamaal goed

Fijn dat het precies op maat was geleverd. Zelf een opening voor de aircoslang gemaakt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als raam met een uitsnede voor de aircoslang

quick and good service.

Worth the experience and sure I would visit again when need be.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Air conditioning

Prima zaak,

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerken van beton

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit en de maat was goed.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Wandbekleding buiten

prima bedrijf !

snelle perfecte levering .

Alles 100%

Niks geen op of aanmerkingen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Balkon wind scherm

Snel goed mooi

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad

Snel en goed

Had vrij snel gevonden wat ik moest hebben. Had mijn bestelling ook snel binnen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Heb het gekocht zo dat er een bedrijfs naam met logo uit gefreesd kan worden voor op een Bali.

Bacher!

Zou ik niet aanbevelen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Tevreden over de hele lijn.

Heldere website, erg vlot om het juiste te bestellen. Zeer snelle levering, degelijk verpakt. De geleverde polycarbonaatplaat was perfect op maat, mét de juiste boring. Kwaliteit uitstekend.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raamdoorlaat mobiele airco

Uitstekende service

Makkelijk alles te vinden en advies online. Prima begeleiding voor en na het bestellen inclusief uitvoeringsvideo’s. Noor erbij besteld en moeiteloos met behulp van de tips de plaat kunnen bewerken en monteren. Perfect op maat geleverd en onbeschadigd. Happy helemaal.

slecht

prima product levering door UPS absurd geen levering , wachtttijd klantenservice 35 min ,levering onbekend ,halve dag voor niets gewacht . er zijn meerdfere prima zaken die dit product leveren ,een slechte bezorgservice ,kost jullie nu in ieder geval deze toekomstige klant

Erg teleurstellende ervaring.

De airco-afdichtplaat werd geleverd zonder een gat voor de aircoslang. Volgens de klantenservice had dit als optie op de website aangegeven moeten worden, maar die informatie was nergens te vinden. Na contact met de klantenservice werd er geen enkele oplossing of alternatief aangeboden. Ik zit nu met een onbruikbare plaat en heb dus geld verspild. Erg teleurstellende ervaring.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Airco afdichting

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment