prima eerste ervaring

Bij dit bedrijf 4 op maat gezaagde trespa platen besteld en keurig volgens planning afgeleverd. 5 Sterren dus.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? schoenenkast

Snel geleverd, fantastische service

Stukje plaat besteld snel geleverd goed verpakt. Echter zat er een zaag foutje in de plaat, geen probleem werd direct opgelost door een nieuwe te sturen. Top !

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand keuken

Heerlijk dat je het op maat gelverd krijgt. Ook de prijs is goed. Aflevering was ook goed en mooi op tijd. Geweldig!!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als dubbelraam op de voordeur en het zijraam ernaast daar dit enkel glas is en altijd vocht was. Nu niet meer!

Prima resultaat

De kunstofplaat was ter vervanging van een kapotte glas dekplaat op de salontafel. Het resultaat ziet er uitstekend uit. De kunstofplaat was goed verpakt en werd snel geleverd. We zijn zeer tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Goede service en goede kwaliteit

Om het product perfect tot bij mij thuis te krijgen was niet makkelijk. Maar dankzij de goede service is het uiteindelijk wel gelukt. Eerst kwamen de opgevraagde stalen niet toe. Blijkbaar waren die onderweg verloren geraakt. Nadien kwam de bestelde HPL-plaat beschadigd toe. Voor de levering geef ik de transporteurs 1 op 5. Zij behandelden de producten met weinig respect. Ze hebben het er waarschijnlijk in gegooid. Bij de eerste levering stond er geen "breekbaar" op de doos. Bij de tweede levering wel.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Speeltafel voor de kinderen

goede kwaliteit..snel geleverd

goed!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzetraam keuken

Geleverd met prima bescherming en op tijd ?

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voilaire

Kortingscode was niet verwerkt

Tijdens het afrekenen had ik een kortingscode toegevoegd. Dit werkte prima, echter tijdens het afrekenen was deze verdwenen en werd er een hoger bedrag in rekening gebracht. Aan de hand daarvan de klantenservice benaderd. Deze kwamen met een korte reactie dat ze niks konden doen en ik beter had moeten kijken bij het afrekenen…. Zeer slechte service en feedback!!!

Kwaliteit en snel geleverd

Kwaliteit en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Isolatie

Goed product zoals verwacht. Levering zou wel wat sneller mogen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Goed product. Correcte levering.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Makkelijk, snel en goedkoop!

Makkelijk, snel en goedkoop!

Uitstekende kwaliteit

Super tevreden over de kwaliteit van de plexiglas platen. Helaas was er 1 plaat beschadigd maar deze is netjes vervangen. Super service. Ga er zeker vaker bestellen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deuren 3d printer kast

Verschrikkelijk matige schroefjes

Heb voor 3 ramen plexiglas voorzetramen besteld met bijbehorende knevels. Met de plexiglas ramen is niks mis, ideaal afgesneden op het juiste formaat, maar de bijgeleverde knevels zijn gewoonweg rommel. De doorzichtige plasticjes doen hun werk maar de schroefjes zijn dramatisch. Ze breken af of de schroefkop is zo zwak dat deze doordraait en je hem helemaal niet meer vast kan zetten. Doordat er twee zijn afgebroken heb ik nu twee schroefjes zonder kop in mijn deur zitten. Bestel vooral die knevels niet mee dus.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Perfect en super verpakt!

De platen zijn perfect op maat gesneden en afgeleverd! Ik kon er 3 als achterzet ramen zo plaatsen, mede dankzij de video. Nu nog op zoek naar een scharnier voor het vierde raam, zodat deze kan draaien.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als achterzet ramen voor isolatie.

prima en snel geregeld

Plexiglazen voorzetramen besteld en ze kwamen keurig o tijd, netjes op maat en goed verpakt aan. Heel tevreden dus....

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzetramen

Mooie platen, goed te bewerken

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Goede webshop, en perfecte levering van plexiglas

Heb regelmatig plexi nodig als vervanger voor glas voor inlijsingen, dit wordt snel en exact op maat geleverd door kunststofplatenshop.nl

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ik heb een lijstenmakerij

Super eenvoudig, super snel, mooi en ook nog voordelig

Voor een klein technisch elektrisch projectje van slechts 15 op 15 cm zochten we een kunsstof plaatje waar wij zelf wat uitsparingen uit konden halen. Wat bleek dat het gewoon mogelijk was om een DXF bestandje te uploaden. Drie dagen later een perfect uitgefreesd en op de mm nauwkeurig, het werkstuk thuisgestuurd gekregen. Dit hadden we in eigen atelier nooit voor elkaar gekregen binnen dat budget. Super service, bedankt Groeten Joris

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Elektrisch bord

Prima kwaliteit en snelle service

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kelderraam

Goed bedrijf

Snel en perfecte service

• Waarvoor ga je het product gebruiken? lichtmasten

Gekregen wat ik gevraagd heb en niet lang moeten wachten.

Tevreden

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als deksel voor dozen.

Makkelijke en heldere website.

Goede kwaliteit en snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dierenverblijf

Volgende keer kom ik graag terug.

31-10-2023 18:50 Bestelling geplaatst, 1-11-2023 verzendbevestiging ontvangen. 2-11-2023 Bestelling ontvangen. Alles super netjes verpakt. Geniaal dat ik DXF files kon uploaden, bewerkingen kosten niets extra. Alles is super netjes afgewerkt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? omkasting 3D printer

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscheiding

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment