Voorlopig mijn laatste bestelling bij jullie. Mijn hele boerderij is nu voorzien van jullie voorzetramen en het ziet er mooi uit, isoleert uitstekend en… wat ook wel belangrijk is, de prijs. We konden het prima betalen. Het is snel geleverd en met regio express nauwelijks verpakkingsmateriaal. Super. Mijn zus is ook al bij jullie aan het bestellen. Ook zeer tevreden en mijn andere zus zal binnenkort ook bij jullie bestellen. Het is gewoon een prima product. Ik ben blij.
Beste Ans, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze producten. Ook zijn wij blij om te lezen dat de levering zonder problemen is verlopen. Bedankt dat je ons aanbeveelt bij andere! Wij wensen je veel plezier van de gewenste voorzetramen. Met vriendelijke groet, Linda
Gewoon goed
nice product
Mooie producten en snelle service
Bedrijfsnaam | VANDERWILT techniques bv |
Goede service en kwaliteit
Bedrijfsnaam | De heer (Dhr.) |
zie: in één zin
Bedrijfsnaam | Stichting Monumentaal en Historisch Muiderberg |
Ik had voorzetramen besteld met bijbehorend bevestigingsmateriaal. Kunststof platen keurig volgens afspraak geleverd. Helaas werd slechts een pakje schroeven geleverd in plaats van de bestelde vier pakjes. Vervelend... maar kan gebeuren. Meteen gebeld, en het is prima afgehandeld: drie dagen later had ik de rest in huis.
Mooie producten met beschermfolie afgeplakt , verzendkosten vond ik iets aan de hoge kant voor relatief klein pakket. Maar mocht de pret niet drukken.
Bedrijfsnaam | HVW Consultancy B.V. |
Bestelling ook afgesproken dag ontvangen. Alles precies volgens afspraak/opdracht. Heel goed verpakt en een geweldige service nadien. Een echte aanrader.
Goedemiddag Gert, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn om te lezen dat onze service naar wens is geweest. Wij doen altijd ons uiterste best om de juiste service te bieden aan de klanten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Linda
Al eerder dezelfde platen besteld en was zeer tevreden. Daarom weer hier besteld.
goed en degelijk verpakt
Komen hún afspraken na
Simpele handeling om het product naar keuze te bestellen en te voorzien van boorgaten. Ons zwarte 3D huisnummer is nu voorzien van een mooi bronzen achtergrond.
Beste Jeroen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Goed om te lezen dat wij aan de juiste service hebben voldaan! Wij hopen dat je veel plezier mag beleven aan je geplaatste huisnummers. Met vriendelijke groet, Linda
Snel en goed.
2 plaatje Trespa besteld mooi op maat en snel geleverd
Hi Rinus, Bedankt voor het plaatsen van je review. Fijn om te lezen dat wij aan je verwachtingen hebben voldaan. Wij wensen je veel succes bij het gebruik van je plaatjes in de woonkamer. Met vriendelijke groet, Linda
Mooi spul alleen kleur viel wat tegen
Altijd snel en goed verpakt verzonden. Daarnaast helpt de site je de juiste keuze te maken inclusief info over hoe je kan monteren en wat je daarvoor nodig hebt. Helder en duidelijk dus. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Snel, op maat en betaalbaar!
Snel geleverd en zeer goede materialen.
Bedrijfsnaam | Timmerman Gert Bvba |
prima zaak!. kwam er later pas achter dat de minimumkosten voor een plaat 3€zijn dus voor kleine plaatjes kan je net zo goed wat dikkere/betere kwali nemen aangezien je toch 3€betaald :-) plaatjes waren snel gekomen en zijn superglad bij de zijkanten. zit alleen in dubio want met de beschermfolie er omheen hebben ze een mooie blauwe gloed die weggaat als je het er af haalt hahaha. door een tikfout heb ik alleen 10 cm te grote plaatjes maar da geheel door mezelf 26 ipv 16 cm getikt. Och heb gewoon weer nieuwe besteld. vind wel iets anders waar ik deze voor kan gebruiken. Ik ben alleen lid geworden voor de 5€ korting maar heb noit ergens een 5€ korting optie gezien of per mail ontvangen ofzo voor de nieuwe bestelling.
Beste Remco, Bedankt voor het plaatsen van je review. Omdat onze verwerkingskosten aardig hoog zijn, hebben wij de minimumkosten ingevoerd, op deze manier hoeven wij niet de totaalkosten te verhogen. De extra korting ontvang je ná je eerste bestelling. Mocht je het nog niet ontvangen hebben, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice via [email protected], zij helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Linda
Heel snel: plexiglas plaat op maat woensdagavond heel laat besteld, vrijdagochtend al geleverd! Goed verpakt. Bezorger belde mij voor overleg levering want ik was niet thuis; in goed overleg afgestemd. Mooi verpakt, precies passend, beschermd met folie aan 2 kanten. Top!
Mijn produkt is niet aan huis afgeleverd. Ik kon het ophalen bij een DhL depadans. Ik betaal niet om mijn eigen spullen op een andere lokkage op te halen. Dit is de 2x dat dit gebeurd met andere produkten. DIT IS EEN ZEER BOZE KLANT.
Bedrijfsnaam | Heijdens |
Beste Anthonie, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wij begrijpen je frustratie, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hebben hem aan onze bezorger overhandigd met jouw adres erop, dit had dus bij jou thuis afgeleverd moeten worden, wij gaan dit navragen aan de bezorgdienst. Uiteraard hopen wij dat het geleverde product wél in orde was. Met vriendelijke groet, Linda
Product afgeleverd door vervoerder volgens de mail. Geen product ontvangen. Mail gestuurd z bericht via social media gestuurd en tot driemaal tot telefonisch proberen te bereiken. Geen antwoord.. De meeste slechte ervaring ooit met een bedrijf.
Beste Johan, Bedankt voor je review. Wij zijn de gehele dag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 18:00, hier moet iets mis gegaan zijn. Wij hebben inmiddels een mail naar je gestuurd, hopelijk kunnen wij je probleem snel oplossen! Met vriendelijke groet, Linda
snelle levering, telefonisch goed bereikbaar, goede kwaliteit van produkt
Ik heb nu voor de tweede keer een plaat bij Kunststofplatenshop besteld. Na een HPC plaat nu een transparante, langwerpige perspex plaat met gaten rondom. Levering in de (voor mij nu al) karakteristieke roze verpakking op tijd, zelfs tijdens de feestdagen periode. Grote klasse!
Hi Erwin, Bedankt voor deze review! Wij vinden het fijn dat je zo tevreden bent over onze geleverde diensten. Wij wensen je veel succes met het project van de ruiten, en hopen je natuurlijk snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Linda
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment