Voorlopig mijn laatste bestelling bij jullie. Mijn hele boerderij is nu voorzien van jullie voorzetramen en het ziet er mooi uit, isoleert uitstekend en… wat ook wel belangrijk is, de prijs. We konden het prima betalen. Het is snel geleverd en met regio express nauwelijks verpakkingsmateriaal. Super. Mijn zus is ook al bij jullie aan het bestellen. Ook zeer tevreden en mijn andere zus zal binnenkort ook bij jullie bestellen. Het is gewoon een prima product. Ik ben blij.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Helemaal top, super snelle levering van mijn bestelling

Gewoon goed

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam glas in voordeur

service's

nice product

• Waarvoor ga je het product gebruiken? deur

top

Mooie producten en snelle service

• Waarvoor ga je het product gebruiken? testen

goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit

• Waarvoor ga je het product gebruiken? raam

probleemloze afhandeling!

zie: in één zin

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzetraam halve cirkelvormige stalraampjes

Ontbrekende onderdelen snel nagezonden

Ik had voorzetramen besteld met bijbehorend bevestigingsmateriaal. Kunststof platen keurig volgens afspraak geleverd. Helaas werd slechts een pakje schroeven geleverd in plaats van de bestelde vier pakjes. Vervelend... maar kan gebeuren. Meteen gebeld, en het is prima afgehandeld: drie dagen later had ik de rest in huis.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetramen

Keurig snel geleverd en mooie producten

Mooie producten met beschermfolie afgeplakt , verzendkosten vond ik iets aan de hoge kant voor relatief klein pakket. Maar mocht de pret niet drukken.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? In camper voor afdekking van twee raampjes.

Grandioos.

Bestelling ook afgesproken dag ontvangen. Alles precies volgens afspraak/opdracht. Heel goed verpakt en een geweldige service nadien. Een echte aanrader.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snel geleverd en precies op maar!

Al eerder dezelfde platen besteld en was zeer tevreden. Daarom weer hier besteld.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervanging van glas boven de deuren.

goede service

goed en degelijk verpakt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? hobby

Goed geregeld

Komen hún afspraken na

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snelle levering en volgens verwachting

Simpele handeling om het product naar keuze te bestellen en te voorzien van boorgaten. Ons zwarte 3D huisnummer is nu voorzien van een mooi bronzen achtergrond.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achtergrond huisnummer

Snel en goed

Snel en goed.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? ondergrond gelli plate

Goed geleverd

2 plaatje Trespa besteld mooi op maat en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Woonkamer

Mooi spul alleen kleur viel wat tegen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vensterbank keuken

Snel geleverd en van goede kwaliteit

Altijd snel en goed verpakt verzonden. Daarnaast helpt de site je de juiste keuze te maken inclusief info over hoe je kan monteren en wat je daarvoor nodig hebt. Helder en duidelijk dus. Ik ben dan ook zeer tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? (Voorzet)raam

Op tijd, op maat en betaalbaar

Snel, op maat en betaalbaar!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deur en kozijn

Goede materialen en snelle levering.

Snel geleverd en zeer goede materialen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerkplaat afzuigkap

hele mooie plexiglas platen op maat gemaakt voor een prima prijs

prima zaak!. kwam er later pas achter dat de minimumkosten voor een plaat 3€zijn dus voor kleine plaatjes kan je net zo goed wat dikkere/betere kwali nemen aangezien je toch 3€betaald :-) plaatjes waren snel gekomen en zijn superglad bij de zijkanten. zit alleen in dubio want met de beschermfolie er omheen hebben ze een mooie blauwe gloed die weggaat als je het er af haalt hahaha. door een tikfout heb ik alleen 10 cm te grote plaatjes maar da geheel door mezelf 26 ipv 16 cm getikt. Och heb gewoon weer nieuwe besteld. vind wel iets anders waar ik deze voor kan gebruiken. Ik ben alleen lid geworden voor de 5€ korting maar heb noit ergens een 5€ korting optie gezien of per mail ontvangen ofzo voor de nieuwe bestelling.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? extra planken om miniaturen op te zetten. KAst is er al maar kan extra plankjes kwijt.

Snelle levering plexiglas plaat, exact op maat

Heel snel: plexiglas plaat op maat woensdagavond heel laat besteld, vrijdagochtend al geleverd! Goed verpakt. Bezorger belde mij voor overleg levering want ik was niet thuis; in goed overleg afgestemd. Mooi verpakt, precies passend, beschermd met folie aan 2 kanten. Top!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming oppervlak antieke eettafel

Niet afgeleverd aan huis

Mijn produkt is niet aan huis afgeleverd. Ik kon het ophalen bij een DhL depadans. Ik betaal niet om mijn eigen spullen op een andere lokkage op te halen. Dit is de 2x dat dit gebeurd met andere produkten. DIT IS EEN ZEER BOZE KLANT.

Slecht

Product afgeleverd door vervoerder volgens de mail. Geen product ontvangen. Mail gestuurd z bericht via social media gestuurd en tot driemaal tot telefonisch proberen te bereiken. Geen antwoord.. De meeste slechte ervaring ooit met een bedrijf.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kan het niet gebruiken

goede keus

snelle levering, telefonisch goed bereikbaar, goede kwaliteit van produkt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? waterkering

Krasvrije plaat op tijd geleverd!

Ik heb nu voor de tweede keer een plaat bij Kunststofplatenshop besteld. Na een HPC plaat nu een transparante, langwerpige perspex plaat met gaten rondom. Levering in de (voor mij nu al) karakteristieke roze verpakking op tijd, zelfs tijdens de feestdagen periode. Grote klasse!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voordeur achter oude ruitjes

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment