Mooie ramen, keurig op maat en op tijd geleverd.

Al eerder de ( kunststof ) voorzetramen van 4 mm via deze site besteld en dat ging erg goed. Deze keer een grotere bestelling en weer zeer tevreden. Volgende bestelling komt eraan. Dan hebben we in ( bijna ) ons hele slecht geïsoleerde huis voorzetramen voor alle bestaande ramen gedaan. We merken nu het verschil al. Stiller en het is sneller warm te krijgen in huis. Top!!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ter isolatie

Prima service, snelle en to-the-point reactie op e-mails

Steeds snelle en volledige reactie op vragen/opmerkingen per e-mail. Het filmpje voor het aanmaken van een model via On-shape gaat snel en is met moeite te volgen. De versie van On-shape hierin wijkt iets af van de gedownloade versie. De bij de platen te bestellen schroeven zijn vrij lang/groot. De mogelijkheid van keuze ook voor een kleiner type schroef is aan te bevelen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzetraam

Topservice!

Kwalitatieve producten aan scherpe prijzen. Beschadigde producten worden zeer snel vervangen. Aanrader!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Fotografie

Goede snelle levering en aftersales

Erg positief. De plaat had een beschadiging in een hoek. Na het sturen van foto's van de hoek van de plaat en de verpakking werd na onderzoek hiervan een nieuwe plaat opgestuurd. Schade mogelijk ontstaan tijdens transport.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kunstwerk

Snel en netjes geleverd

Mooie producten Goede webwinkel met een duidelijke uitleg Had een meet fout gemaakt even bellen en het is meteen weer opgelost. Een tevreden klant.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking in badkamer

Slechte verpakkingsmethoden

Helaas waren de platen niet ingepakt. Ook waren er enkele met aan een zijde beschermfolie waardoor er enkele met schrammen geleverd zijn. Zeer jammer.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming en doorzichtigheid volière

Plexiglas kwam beschadigd aan

Fijn dat je hier op maat kan laten maken maar hij werd beschadigd geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Basis voor cadeau

Goede ervaring

Snelle en goede behandeling van de order

helemaal top, snel levering

Alle opdrachten netjes precies op maat en snelle levering. Top bedrijf.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voor de hobby

Heel tevreden

Perfect op maat, netjes verzonden, kortom helemaal tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Goed verpakt! Wel 1 puntje als je iets besteld krijg je geen bevestiging per mail. Online als je inlogt zie je het wel. Verder toppie!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Huisnummer bord met logo

SLECHT!!!!

Ongelooflijk slecht product en klantenservice! Ik had een spiegel besteld(3mm), het bleek een lachspiegel, opzichzelf vrij geestig, echter was ik opzoek naar een normale spiegel. Het product trok direct krom en was met geen mogelijkheid meer te bevestigen(ik heb de aanbevolen lijm en ander instructies precies gevolgd zonder resultaat). Toen ik bij de de klantenservice te raden ging vertelde die mij dat ik wel hun lijm moest gebruiken(die ik dus had, onze gewoon konden zien in de order). En dat de ondergrond vlak moest zijn(nogal wiedes). oja, ook dat het product op deze grote inderdaad krom kon trekken……… en tot slot dat het mijn eigenprobleem was. Helaas voel ik nu de noodzaak ander klanten te waarschuwen voor deze kwakzalvers(ze reageren ook simpelweg niet meer op mijn mails) Gegroet!

Prima service, heel vlot en prijs/kwaliteit is prima!! Betrouwbare toko

Prima service, heel vlot en prijs/kwaliteit is prima!! Betrouwbare toko

• Waarvoor ga je het product gebruiken? posters inlijsten

goed bevallen

De bestelling was makkelijk gemaakt, en is afgeleverd zoals aangegeven.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? reclame

Geheel tevreden over geleverde platen

Op zich alles goed gegaan alleen had ik de laatste tijd wat slechte ervaringen met leveringen van andere partijen waardoor ik bij de kleinste vertraging al problemen voorzag. Heb de firma gebeld en ze zouden me nog emailen maar helaas geen antwoord gekregen (maar kreeg de volgende dag wel automatisch een track en trace melding van vervoerder).

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Eigen hobby project (3D printer kast)

All ok!

Relatief snel geleverd, goed verpakt en alles mooi op maat. Thx!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? omkasting

Dik in orde

Vlot geleverde bestelling. Kwam 100% overeen met de verwachting

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Stempelplaten onder caravan

Goede kwaliteit en snelle levering

Eenvoudig te bestellen en zeer snelle levering. De bestelling is zelfs zonder scherpe randjes geleverd. Top service.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ramen in een schuurtje

Snelle levering. Helaas was een plaat beschadigd, maar die werd in no time vervangen door een nieuwe. Super dus.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? afscheiding

Alles zuiver aan de maat en super snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Paneeldeuren

Eindgoedalgoed

Snelle levering! Na het ontvangen van de verkeerde kleur, gelukkig heel snel opgelost, zó blij mee. Prima product en service!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Frame

Goed, eenvoudig bestellen en snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Machine onderdeel

Heel tevreden

Prima kwaliteit en snel geleverd Ook goed verpakt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor een zeefdruk glas was kapot

Snelle beschadigde levering

Snelle levering, maten komen overeen met bestelling. Lange plaat was echter wel beschadigd; 1 hoekje kapot. Ervoor gekozen het heen te laten omdat dit hoekje toch niet zichtbaar zou zijn na plaatsing, en we niet konden wachten op een vervangend product.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervanging glas in vitrinekast

snel, netjes op maat gemaakt en goed verpakt verstuurd

Dit was mijn derde bestelling bij Kunststofplatenshop.nl en elke keer erg tevreden. Dit keer waren het schijven van spiegelend plexiglas. Keurig op maat gemaakt en zorgvuldig verpakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? cirkels om spotjes

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment