Netjes en vlotte levering

Via internet besteld en vlot afgeleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? In een stelling

Super !!!!!

Ik heb een bestelling gedaan die op maat moest worden gemaakt, tot mijn verbazing werd het al de volgende dag bezorgd. Echt geweldig en het past ook nog.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterplaatje doorvoer pijp door de muur

Mooi op maat geleverde platen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking van isolatie

Erg goed

Mooie platen op maat voor een goede prijs

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetramen

correct en snel

supersnel geleverd en precies volgens bestelling

• Waarvoor ga je het product gebruiken? lasergraveren

Prima levertijd, niet duur, prima op maat gezaagd

Eigenlijk hadden we een “ tussenoplossing” nodig, en eigenlijk geen verwachting bij bestelling. Maar uiteindelijk boven verwachting, maten prima, materiaal goed, levering snel. Maar vooral door deze tussenoplossing 620 euro bespaard. We denken al na over volgende toepassingen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keulen

Tevreden

Wat jammer was dat mijn twee geleverde ronde perspex schijven, het begin en einde niet mooi op elkaar aansloten. Door de laser was het helaas geen mooi glad geheel. Misschien is dit ook niet mogelijk, maar dat zou ik graag willen weten en wat ik daar zelf nog aan kan doen. Groet Harm

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ontwerp lamp

precies op maat op de mm nauwkeurig gezaagd

goede prijs, snel geleverd, op exacte maat gezaagd... as advertised

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Mijn bestelling is uitermate goed uitgevoerd.

Mijn bestelling via Kunststofplatenshop is uitermate goed verlopen Het bestelde voldoet aan de verwachtingen en de afhandeling is heel duidelijk en goed uitgevoerd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzetraam

Perfect afgewerkt, en snelle levering!

Dit is eerste keer, goed materiaal perfect afgewerkt en ingepakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vitrinekast

Keurig op tijd, prima materiaal

Twee mooi afgewerkte en bewerkte plexi plaatjes op maat ontvangen, snel geleverd en volgens bestelling bewerkt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Muurplaatje

Prima afwerking en snelle levering.

Zoals ik het gewend ben was de afwerking van het op maat gemaakte product goed en de levering snel. Prima.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Muurplaatje buitenstopcontact

Prachtig cirkel, was zeer mooi bedankt

Mijn eerste bestelling

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafeltje

Perfectie

Overzichtelijke site met goede informatie, daardoor goed kunnen beslissen wat ik nodig had. Met een paar dagen had ik het in huis. Erg tevreden over de kwaliteit en de exacte maatvoering. Top!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? CD meubels

Goed product, snelle levering

Snel geleverd, de op maat gemaakte plaat was perfect voorgeboord en gezaagd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Interieur

perfecte mast. snelle levering

Ik krijg altijd precies wat ik besteld heb, binnen een paar dagen voor een meer dan redelijke prijs.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? De lexan platen zijn in een yurt-deur geplaatst

Altijd snelle levering!

Zeer tevreden, snelle levering alles keurig op maat. Al diverse keren bij de Kunstofplatenshop bestald!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Menuborden voor op foodtrucks

Wederom zeer goed bevallen!

Goed product die zeer snel geleverd is. Erg prettig zaken doen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerken schuur buitenzijde

Mooi product maar helaas toch nog te groot

Ik heb de exacte maten opgegeven. Bij levering bleek de plaat in breedte en lengte 3 mm meer te zijn. Dus paste het niet. Hebben zelf nog moeten zagen en schuren. Dat was wel teleurstellend.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als raam in een deur

Top levering , snel en goed

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Op een boot

Makkelijk te bestellen, snelle verzending en past perfect, zo blij met mijn keuken achterwand.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken achterwand

Snel

Snel geleverd, mooie schone zaagsnedes, goed verpakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kunsttoepassing

Prima alles volgens afspraak

Prima ervaring keurig optijd en opmaat geleverd voor een zeer concurrerende prijs

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raam in schuur deur

geweldig

Duidelijke website met veel uitleg. makkelijk te bestellen en snelle levering. Was even zoeken naar de juiste leverancier maar ben blij dat ik voor Kunststofplatenshop heb gekozen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? deco wand

Mooie HPL plaat op maat ontvangen met bijbehorende schroeven en boortje! Vlotte levering!

Hele vlotte levering van n prachtige HPL plaat op maat voor boven onze schuurdeur! Ook schroeven en boortje erbij! Top service! Zeer tevreden!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervangen oude plaat boven schuurdeur.

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment