In de bewerkte plexiglas plaat die ik binnen kreeg zat een barst Dit zal met het verzenden gebeurt zijn. Na dat ik dit met een mail en een paar foto's gemeld heb werd er direct een nieuwe plaat opgestuurd. Top service. De nieuwe plaat is helemaal goed Alle afmetingen en gaten kloppen perfect bedankt !
Bedrijfsnaam | GJ Hoogwerkers B.V. |
Goedemiddag Jeroen, Bedankt voor de positieve review. We vinden het jammer dat de eerste plaat beschadigd was, maar zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen met een nieuwe, onbeschadigde plaat. Het is goed om te horen dat de afmetingen en gaten perfect kloppen. We waarderen je positieve feedback en bedanken je voor het vertrouwen! Veel succes met je project! Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Linda
De bestelde 10mm. dikke PVC platen waren uitstekend verpakt, zelfs het karton van de verpakking heb ik goed kunnen gebruiken om sjablonen te maken. Inmiddels is mijn slot car track, die ik gemaakt heb van deze platen, in bedrijf. Het frezen van de 3 mm. gleuven ging prima met een metaalfrees. Op mijn YouTube kanaal "FP Slot Cars" kun je het resultaat zien, uiteraard moet de 'scenery' (landschap) nog gemaakt worden.
Bedrijfsnaam | n.v.t. |
Beste Frank-Peter, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle service en de verpakking van de PVC platen. Het klinkt als een leuk project met de slot car track, en we zijn enthousiast om te horen dat het frezen goed is gegaan. We wensen je veel succes met het verder afmaken van de ‘scenery’. We zullen zeker een kijkje nemen op je YouTube kanaal voor het eindresultaat! Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda
Snel en Top !
Netjes, prima geleverd
Bestelling snel en precies wat ik besteld had
Gewoon prima
Bedrijfsnaam | A.J. Dekker |
Snelle levering en zoals altijd klopt het met hetgeen je besteld hebt.
Voor een project een op maat getint plexiglas besteld. Maten doorgegeven en snel geleverd. Randen mooi afgewerkt in plaats van een ruwe zaagrand. Is nog goed zelf te bewerken met de instructies op de website.
Goedemiddag, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het op maat gemaakte plexiglas precies naar wens is, met mooie afgewerkte randen. Ook goed dat je de instructies handig vond voor het bewerken van het materiaal. We besteden veel tijd aan de webshop, dus het is erg fijn dat dat gewaardeerd wordt. Veel plezier met je nieuwe bureaublad! Met vriendelijke groet, Linda
Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Zeer vlug en zorgvuldig verpakt ontvangen.
Zeer snelle levering en goed ontvangen
Bedrijfsnaam | Sonsma |
Ik heb eerder voor onze camper transparant plexiglas aangeschaft, precies in de maten en vorm zoals ik had besteld. Het is maar een “klein” dingetje in de camper, maar iets waar ik telkens weer blij mee ben. Nu heb ik wit mat plexiglas besteld voor een functie thuis en ik ben er weer net zo tevreden mee. Mooi, functioneel materiaal, dat je makkelijk bestelt en precies zoals bedoeld geleverd krijgt.
Alles precies op maat wat ik had opgegeven.
Al vele jaren koop ik voor mijn kunst plexiglas en dibond bij dit bedrijf. De service is heel goed en ik ben eigenlijk altijd tevreden. Mocht er een keertje iets niet helemaal goed gegaan zijn dan wordt het manco in nó time hersteld!
Bedrijfsnaam | Atelier Artem Vivendi |
Mijn bestelde plexiglasplaat werd goed ingepakt geleverd, echter, bij transport was toch iets mis gegaan, bleek bij uitpakken. De plaat bleek in bijna de hele breedte gebarsten. DIt telefonisch gemeld bij kunststofplatenshop en een bericht gestuurd aan de bezorgvervoerder dat de plaat stuk was. Kunststofplatenshop heeft dit opgelost door de plaat te vervangen door een nieuwe plaat van dezelfde afmetingen. Deze werd zonder extra kosten en in goede staat bij mij bezorgd. Een mooie oplossing.!
Beste, Bedankt voor je review! Jammer dat de eerste plaat tijdens het transport beschadigd is geraakt, maar we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. Fijn om te horen dat de nieuwe plaat in goede staat is aangekomen. Veel succes met het maken van je schilderij met ons plaat materiaal! Fijn weekend toegewenst. Met vriendelijke groet, Linda
Duidelijke site, snelle en verzorgde levering. Ik heb mijn klus gedaan en het ging perfect met de spullen.
Snel en precies zoals besteld. Op zondagavond bestelling geplaatst, maandag is het klaargemaakt en dinsdag in huis. Dit is wat je verwacht.
Heel snel verzonden en netjes verpakt, de producten zijn heel goed en van goede kwaliteit
Bedrijfsnaam | MBE |
Goed verpakt en snel volgens afspraak geleverd. Kwaliteit van de producten is ook wat je er van mag verwachten.
De op maat bestelde kunstof platen zijn zorgvuldig ingepakt en verzonden.
Pro bedrijf, levert snel top product. Lekker werken zo.
Functionele website. Goede kwaliteit Trespa plaat in formaat zoals gewenst. Snelle levering in kwalitatief goede verpakking. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Absolute aanrader!
Bedrijfsnaam | MarQuest Meettechniek |
Beste Dirk-Jan, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn om te horen dat de website functioneel is en dat de Trespa plaat helemaal aan je verwachtingen voldoet. Ook mooi dat de levering snel en goed verpakt was. We waarderen je compliment over de prijs-kwaliteitverhouding! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Linda
Snelle levering en goede telefonische ondersteuning.
Bedrijfsnaam | Com²Distri B.V. |
We hadden twee palaten besteld maar een was tijdens de levering beschadigd. Defect melden was extra makkelijk en snel een nieuwe plaat verzonden.
Super shop en service
Bedrijfsnaam | AKDR |
Plexiglas besteld, op maat gesneden (laser) volgens aangeleverde tekening. Helaas niet de gehele omtrek gelaserd, maar ook een recht deel heeft een kant die gefreesd is. Hierdoor is niet de volledige omtrek gelijkwaardig afgewerkt
Goedemiddag Richard, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Fijn dat de bestelling snel en goed verpakt geleverd is! Jammer dat de afwerking niet helemaal naar verwachting is. Normaal gesproken kun je kiezen voor een randafwerking tegen een meerprijs. Als je deze optie hebt gekozen en de afwerking niet volledig is zoals verwacht, neem dan even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Linda
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment