Supersnelle service

Een zeer snelle, goede service, de kunststofplaat was met zorg ingepakt, super!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming van steigerhouten salontafel

Good en snel

Voor een zelf opmaat gemaakte display had ik een voorzet ruitje nodig (plexiglas) Bestellingslijst ingevuld en 3 werkdagen later, perfect bezorgd. Handige website Makkelijk in te vullen Snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Display

PRIMA

Snel en goed opmaat geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? aquarium

Perfecte levering van de bestelling

Zowel de kleine stukjes alsmede de grote bestelling werden correct en vlot afgehandeld.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Snelle en goede levering.

Heel fijn om de juiste maten te kunnen bestellen Ook in kleine hoeveelheid Snelle levering in goede verpakking.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als platen op tuinhuisje bij verrotte planken

Gewoon tevreden!

Makkelijk een bestelling te plaatsen via de webshop. Snelle levering. Prima verpakt, dus gewoon tevreden!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Schuifborden in een frame

Prima polijstmiddel

Werkt goed!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plexiglas ramen polijsten

Exact gekregen wat ik (op maat) besteld heb, en nog snel ook!

Zeer snel geleverd, en de maatvoering en afwerking waren perfect.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kelderramen

Uiteraard weer uitstekend

Snel en precies

De maten opgegeven tot op de millimeter voor de nodige formaten voor het maken van een stofkap voor een van mijn modellen. Enkele dagen later deze ontvangen in goede, beschermende verpakking. Niets dan lof voor deze firma. Zal hem zeker aanbevelen bij mijn mede-bouwers.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor het maken van een stofkap voor een van mijn Lego-modellen.

Perfecte service

Heel snelle levering en perfect in orde!!! Top service

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Een lichtbak voor mijn klas

ik kreeg wat ik wilde en wanneer ik het wilde

Ik ben tevreden. De transactie is gegaan zoals het hoort te gaan. Van beide zijden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Trailer

Goede service en kwaliteit

Spullem die men besteld, worden netjes en snel verwerkt en geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? balie

heel goed

van bestelling tot levering professioneel geregeld ; vooral het inpakken is voorbeeldig (geen beschadiging) en ook de vervoerder heeft zijn werk goed gedaan.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzetraam

goed geregeld

geen problemen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Tevreden met gehele dienstverlening, van webshop tot bezorging.

Tevreden

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Camper

Snel geleverd en alles keurig volgens de opgegeven maten.

Snelle levering, bestellen ging erg makkelijk, als ik volgende keer weer kunststofplaten nodig heb zal ik zeker weer hier bestellen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vogelkooi

Zeer positieve ervaring

Alles vanaf ingave opdracht tot aan afkevering super geregeld. Kwaliteit product prima.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vloerluik

moeilijke vorm perfect afgeleverd

CAD file wel gemaakt met een andera app (FreeCAD) dan op de website gedemonstreerd wordt. Het verdient sowieso aanbeveling de CAD file te controleren in AutoCADViewer (free): van 3D naar 2D gaat niet vanzelf goed.

goed product

goed product

Keurig geleverd

Keurige levering. Netjes verzorgd. Platen precies zoals verwacht.

Helemaal perfect.

De bestelling ging perfect was heel gemakkelijk om in te vullen De plaat is binnen sterker nog het lig op de tafel buiten.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuin tafel

Goed assortiment

Goede service en kwaliteit

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Reclame

Snelle levering in prima verpakking!

De bestelde Trespaplaat is snel geleverd. Goed op maat gezaagd en keurig verpakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscherming tegen de wind bij balkonhek met spijlen.

Super easy en snelle levering

Zie boven

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Rookvangplaat

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment