Zeer slechte service na foutieve levering
Nadat een plaat wordt afgeleverd met onjuiste afmetingen (en zonder productiesticker) zocht ik telefonisch contact. Ik kreeg te horen dat ik een aantal stappen moet volgen die ik per e-mail zouden ontvangen. Het gesprek wordt afgesloten met de letterlijke woorden "als het waar is wat u allemaal zegt, zullen wij met een 'passende' oplossing komen". In de bewuste e-mail (vrijdagmiddag ontvangen) werd verzocht om foto's van de plaat met een meetlint zodanig geplaatst dat de onjuiste maten duidelijk zichtbaar waren. Daarnaast vroeg men om een foto van de productiesticker (door hun nalatigheid is de plaat hier echter niet van voorzien). Nadat het verstrijken van het weekend en 2 volledige werkdagen kreeg ik nogmaals een verzoek een foto van de productiesticker te sturen (men was al op de hoogte van het ontbreken hiervan en had dit op de foto's kunnen zien). Op woensdag (inmiddels de derde werkdag) zocht ik nogmaals telefonisch contact. Het blijkt dat mijn verzoek moet worden beoordeeld door een "claim commissie". Na "goedkeuring" krijg ik een nieuwe plaat met een levertijd van 3-6 werkdagen. Barrières worden opgeworpen, berichten worden nauwelijks gelezen, men wordt met groot wantrouwen benaderd en mijn tijd wordt achteloos verspilt. "Er zijn nl. mensen die fouten claimen en frauderen door foto's van platen die niet van ons zijn te sturen" (citaat). Doordat zij verzuimen een productsticker op hun platen te plakken en een onjuist artikel leveren loopt mijn bestelling enorme vertraging op. Erger nog: omdat er mensen zijn die frauderen moet deze procedure ten koste gaan van mijn tijd waar ook nog eens zeer slordig en traag mee wordt omgegaan. Mijn claim kan ook nog worden afgewezen; "als de sticker ontbreekt kunnen wij niet zien of het wel onze plaat is..." Een en al wantrouwen zonder enige aanleiding. 2-3 weken wachten voor een plaat van €3,00!! Dit is geen service maar tijdverspilling en een regelrechte belediging. Als dit niet sneller kan, was dit de laatste bestelling.