snelle en keurige levering

Bestelde kunststofplaatje was binnen een paar dagen binnen. Conform afspraak, goed verpakt, op de afgesproken tijd geleverd. Alleen jammer dat ik er geen rekening mee gehouden had dat de diameter binnenwerks was en had buitenwerks moeten zijn. Misschien nog tips om het gat 2-4mm groter te maken :-)

• Waarvoor ga je het product gebruiken? raamafsluiting airco

Bijna goed

Het is een luxe om vanuit huis een bestelling op maat te doen. De order werd snel uitgevoerd. Bij ontvangst bleek dat de door mij gewenste inham in diepte afweek van de uitvoering. Ik heb het zelf opgelost met behulp van een decoupeerzaag. Met lijm moet je voorzichtig zijn, want het is dun en loopt de tube uit.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? aanschuiftafel bij de naaimachine

Duidelijke site, perfecte verwerking, correcte levering.

Duidelijke site, perfecte verwerking, correcte levering.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bekisting bekabeling in een zeiljacht.

Snel en goed

Producten zijn snel geleverd, makkelijk te bewerken en ziet er netjes uit.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Gevelbekleding

Nauwkeurig, netje verpakt.

Makkelijk om via de site eenvoudige maatwerkopdrachten te plaatsen. Bestelling voldeed volledig aan de verwachting. Professioneel verpakt. Tegen een normale vergoeding verzonden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plaatsen luchtafvoer, bescherming vloer en vernsterbank.

snel geleverd, zag er prima uit!

Ik zocht een soort tafelblad voor op reeds aangeschafte schragen. Al zoekend kwam ik bij de Kunststofplatenshop en daar trof een knaloranje voorbeeld mij als dé oplossing. Is mooi geworden!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? taKatfelblad

Vlotte en accurate levering

Fijn bedrijf, goede spullen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? deuren

Perfect!

Heel vlugge en correcte levering! Als ik nog iets nodig heb, koop ik hier zeker terug.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking airco mobilhome

Zeer te spreken over het geleverde product!

Gemakkelijk besteld via de website en binnen een paar werkdagen keurig en veilig verpakt ontvangen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor het weren van zonlicht in patrijspoorten.

Prima materiaal

Gebruiken het in de lasersnijder

• Waarvoor ga je het product gebruiken? School werkstukken

Geweldig product

Op de milimeter nauwkeurig de juiste afmetingen geleverd. Too!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking kajuit van de boot

Goede snelle service

Heb plexiglas besteld op maat, ideaal is dat. Het bezorgen gaat snel. Bij mij ging er tijdens het bezorgen wat mis dat het langer duurde dan normaal, maar nadat er een nieuwe is opgestuurd had ik het de volgende dag ineens binnen. En de service met de klantenservice verliep ook goed. Klasse!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Mobiele airco

levering naar wens en product oké.

zoals verwacht mag worden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? border

Mooi en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdichting

Je kunststofplaat op eigen gewenste maat gemaakt

Fijn dat mogelijk is de plaat op je eigen gewenste maat wordt gemaakt! Miste alleen in omschrijving op website het drukgewicht waar je wel rekening mee moet houden. Na telefonisch contact wel gekregen, maar wel handiger wanneer vermeld is! Bestelling snel gemaakt alleen verzending via DPD duurt wel langer waardoor je langer moet wachten voor jezelf verder kunt om klusje af te maken!

Snel en goed

Zaterdag plaatje besteld, dinsdag perfect op maat in huis.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Beschadigd product ontvangen, maar het werd snel en correct opgelost.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad

Precies volgens verwachting.

Voldoet aan de verwachting.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad

Snel en eenvoudig bestellen

Het grote voordeel bij kunststofplatenshop.nl is dat zij de enig zijn waar je exact op maat gaten kan laten boren. Daarnaast snelle levering en scherpe prijs.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deurtjes

Alles keurig gemaakt en verpakt

Alles naar wens Heel goed verpakt en verzonden Prijs en kwaliteit in orde

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Naambordjes

Goede informatie

Goede informatie, Goede service en snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Reclame uitingen

Snel en zorgvuldig

Perfect passende plaat op maat gezaagd en goed stevig verpakt. Snel geleverd.

De ervaring is goed

De producten zijn goed , alleen nu even niets nodig zo wel ben ik bij jullie Gr.Henk

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kan voor alle interieur delen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Honingslingertop

Alles prima. Twee mooie grote platen zoals de eerder bestelde monsters. Goed verpakt. Enige opmerking is dat de exacte levering minder goed te volgen is dan bijv. post.nl. maar deze grote platen worden dan ook met een andere koeriersdienst bezorgd. De bezorger zette de platen binnen neer.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? afwerking binnenzijde garagedeur

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment