Veel sneller fan verwacht in huis en tot afwerking
Bedrijfsnaam | Stichting energie Fonds Hoek van Holland |
Makkelijk te bestellen en snel binnen
Makkelijk te bestellen door de goede vorm instellingen waar je de maten op invult, en na opdracht snel binnen en keurig verpakt. Top bedrijf. RP Elektro
Bedrijfsnaam | RP Elektro |
Beste Ruud, Bedankt voor je review. Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze website, en de service. We zijn je graag opnieuw van dienst in onze webshop. Met vriendelijke groet, Denzel
Product precies zoals opgegeven incl. Ingewikkelde en zuivere zaagsnedes.
_-------
Bedrijfsnaam | ---- |
Voor een projekt was ik op zoek naar HPL plaat met 2 verschillende diktes en was van plan om de afzonderlijke platen zelf uit te zagen . Tijdens het zoeken op internet kwam ik Kunststofplatenshop.nl tegen en deze konden de afzonderlijke platen gratis voor mij zagen . Dit bespaart mij veel moeite en tijd. Ik had de platen super snel in huis , goed verpakt en exact op maat. Ik kan Kunststofplatenshop aan iedereen aanbevelen.
Bedrijfsnaam | Radiotherapiegroep |
Beste Rudie, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service en we je het werk po een goede manier uit handen hebben kunnen nemen. Wij wensen je nog erg veel plezier van je mallen en zien je graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Denzel
Kunststofplatenshop is een overzichtelijke website met de mogelijkheid van een ruime keuze in vormen die je kunt laten zagen. De plexiglas platen waren goed verpakt en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden!
Ik heb een 20 mm plexiglass plaat besteld, die ik ga verwerken tot een onderplaat voor mijn platenspeler. Naderhand telefonisch nog wat vragen gesteld en deze werden vrijwel direct beantwoord.
De plaat is snel geproduceerd (op maat gezaagd) en vlot daarna geleverd. Precies de maat en de kleur die ik had opgegeven. De prijs (en de verzendkosten) was niet echt voordelig, maar acceptabel. Kortom: een tevreden klant.
Beste Jan, Bedankt voor je review. Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent met de plaat, graag vragen wij wat er nodig zou zijn voor een hoger getal qua klanttevredenheid, op de verzendkosten hebben wij helaas geen invloed. Met vriendelijke groet, Denzel
Foutje van mij leverde door vakwerk van jullie verbluffend mooi resultaat. Ipv 2 uitsneden 1 grotere voor bereikbaarheid dvd en cd speler. Deze plaat staat ter bescherming voor de installatie zodat de katten er niet achter kunnen. Echt super mooi.
Beste John, Bedankt voor je bericht. Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent met het geleverde materiaal, mocht je hier interesse in hebben ben je altijd vrij om mee te doen aan, https://kunststofplatenshop.nl/actievoorwaarden-klusawards/ Met vriendelijke groet, Denzel
De oude dekplaten (samen 200x70 cm) van watervast spaanplaat waren mij te zwaar aan het worden. De Alupanel panelen zijn veel lichter en hebben met voldoende ventilatie in de nacht geen last van condens. Overdag geeft de LED-verlichting genoeg warmte met de aanwezige ventilatieopeningen tegen condensvorming
De maten die ik besteld had kloppen precies. En het was echt snel binnen,zoals ze vermeld hadden . Goed verpakt. Dus complimenten
Prima produkt afgeleverd. Het was perfect gesneden precies naar wens. Het materiaal is super, het wordt een bistro- en bijzettafeltje voor buiten die nog heel lang mee zullen gaan. Nogmaals dank Hiervoor.
Beste Wiep, Bedankt voor je review. Allereerst graag gedaan uiteraard, wij proberen natuurlijk voor al onze klanten de opdrachten zo grondig mogelijk uit te voeren voor elk project dat je kan hebben. Mocht je interesse hebben mag je met jou project altijd deelnemen aan https://kunststofplatenshop.nl/actievoorwaarden-klusawards/. Wij hopen je weer van dienst te kunnen zijn in onze webshop. Met vriendelijke groeten, Denzel
Mooie kunstofplaat keurig op maat gezaagd en goed verpakt snel geleverd
Great service fast and accurate
Besteld en snelle levering. Kruipluik past perfect...
Geleverde sempels snel binnen. Daarna het bestelde artikel in de juiste maat snel binnen.
Beste Sebastiaan, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij te horen dat je blij bet met de snelle levering en onze platen, wij wensen je nog erg veel gebruiksplezier van je keukenwanden. Met vriendelijke groet, Denzel
Het was precies wat ik voor ogen had. Heel blij mee
Uitstekend materiaal, op maat gemaakt en makkelijk verwerkbaar
alles op maat doorgegeven , correct op maat gemaakt en binnen 2 dagen thuis gekregen . kortom perfect en super kwaliteit
Beste Arne, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij te horen dat je blij bet met de snelle levering en onze platen, wij wensen je nog erg veel gebruiksplezier van je voorzetraam. Met vriendelijke groet, Denzel
Idem zie hierboven.
Beste Riet, Bedankt voor je review. Wat vervelend te horen dat je ontevreden bent geweest met de order. Wij zullen persoonlijk contact op nemen op precies te constateren wat er mis was met de order, mocht je in het vervolg een probleem ondervinden met een order mag je hier altijd een melding van maken zodat wij dit kunnen verhelpen. wij wensen je nog een erg fijne dag. met vriendelijke groet, Denzel
De plaat was perfect op maat met een gat voor de afvoerbuis. Snel geleverd!
Snelle levering na schade aan oorspronkelijke levering
Bedrijfsnaam | APC |
Beste Arte, Bedankt voor je review. Onze excuses dat de order de eerste keer beschadigd is binnen gekomen, wij zijn wel blij te horen dat wij dit hierna hebben kunnen oplossen. Graag vragen wij welke verbeter punten je zou hebben voor ons om er een 10 van te kunnen maken. Met vriendelijke groet, Denzel
Nvt
Bedrijfsnaam | Jessah Art-Creations |
Gewoon perfect. Snelle en correcte afhandeling, vlotte betalingsmogelijkheden, levering zoals beloofd. En wat zeer belangrijk is… perfecte verpakking.
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment