Uitstekend materiaal!

Uitstekend materiaal, op maat gemaakt en makkelijk verwerkbaar

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raamversterking

correct en uitstekende service

alles op maat doorgegeven , correct op maat gemaakt en binnen 2 dagen thuis gekregen . kortom perfect en super kwaliteit

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzetraam in een slaapkamer

Schending van de verpakking en op dezelfde hoogte ook schending van de plaat.

Idem zie hierboven.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Fotografie

Kunststof plaat voor voorzetraam airco

De plaat was perfect op maat met een gat voor de afvoerbuis. Snel geleverd!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? mobiele airco

Professioneel en integer

Snelle levering na schade aan oorspronkelijke levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Toepassing in design ontwerpen

Goede service en levering

Nvt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Wandkunst keramiek

Alles volgens vetwachtingen

Gewoon perfect. Snelle en correcte afhandeling, vlotte betalingsmogelijkheden, levering zoals beloofd. En wat zeer belangrijk is… perfecte verpakking.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Hobby projecten

Snel geleverd, zelfs nationale (vrije) feestdag zorgen niet voor latere levering

Doen wat ze zeggen. Op maat en snel.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plaat op maat bovenop inbouw vaatwasmachine

Grandioze software om allerlei soorten en maten door te geven. Goede uitleg over de verschillende materialen. Snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Toegangsdeur zeiljacht

Echt top mooi op maat en super snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Wand decoratie

Zoals het hoort

Je krijgt gewoon wat je besteld en wat je mag verwachten. Top kwaliteit.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Drumstok display

prettig

makkelijke website! Goede klantenservice.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? buiten

Ik heb een paar oude schilderijlijsten omgebouwd tot fotolijst bij jullie plexiglas platen van 3mm op maat besteld en het is erg mooi geworden Ik bestel zeker weer bij jullie

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Grote fotolijst

Mooi en snel

Op de mm nauwkeurig

Prima ervaring

Het product is precies gemaakt volgens de specificaties die ik heb gegeven via de website. Ook een snelle levering.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Goede webshop, opgeven van de maten is heel gemakkelijk, de maatvoering klopt gewoon. Levertijd en Verzending ,TOP. Ben zeer tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ramen tuinhuis

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dakluiken

Opdracht uitstekend uitgevoerd

Precies wat mijn bedoeling was.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? vervanging bovenlicht

Online bestellen ging heel gemakkelijk. Zelfs een gaat laten maken in de plexiplaat was perfect en klopte precies. Ik ben heel erg blij hiermee.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Uitlaat airco

Zeer matig

Stickers op de platen kloppen wel met de opgegeven maten, helaas kloppen de maten van de bestelde platen niet.. bij twee van de vier bestelde platen was er 5 cm te weinig gezaagd. dit was de tweede keer dat het misging met een bestelling. volgende keer maar ergens anders naar toe..

Mooi spul

Bestelling gedaan, zeer blitte leverring en plexiglas precies op maat en goed beschermd! Dank!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlichten in berging

Super snel, goedkoop en hele goede kwaliteit!

Na een beetje prijsvergelijking kwam ik er achter dat het hier echt goedkoper is dan elders. Terwijl de kwaliteit net zo goed is. En ik had het ook nog eens snel in huis.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dak voor hamsterscaping hok

Precies op maat en keurig verpakt

De bestelling is op tijd geleverd zoals afgesproken precies op maat en goed verpakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Fotolijsten

Snelle service en goede prijs, maar kwaliteitscontrole zwak

De bestelling kwam snel, maar helaas zaten er pitjes en een deuk in het materiaal, onder de kleurlaag, dus niet van het transport (aangetoond d.m.v. foto’s). Reactie mbt de kwaliteit werd heel makkelijk afgedaan. Het is namelijk altijd mogelijk dat er ergens tijdens of na de productie schade is ontstaan en dat spijt ons, was de reactie. Niet helemaal wat ik als klant verwacht

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Gevonden, beproefd, besteld en onvangen!

De ‘deksel’ van ons bbq-meubel moest vervangen worden. We zochten een duurzaam en strak alternatief en vonden kunststofplaten. Proefstukjes gevraagd en gekregen. Keuze gemaakt, ingemeten en besteld. Binnen korte tijd, supergoed verpakt, bezorgd. Ziet er puik uit.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? ‘Deksel’ Bbq-meubel

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment