We wachten al twee weken op onze bestelling

Bij de bevestiging van de order stond 1-3 dagen levertijd. We zijn nu zo'n twee weken verder. Nog steeds geen levering. Toen we vroegen wanneer het kwam zou het afgelopen week komen. Helaas ook nog niets ontvangen zonder enige communicatie.

• Wat vind je van het product? Geen idee want we hebben het nog steeds niet
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Reproductie in lijst

Snel en goed

Zeer snel geleverd

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Ipv raam

Gerookt plexglas

Snelle levering goed verpakt en niet duur

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dekking geverfd tafel

Heel goede service, snellheid, maar 1 verkeerde kleur.

Alles is prima, kwaliteit, bezorging alleen als ik alle kleuren in fluor bestel, krijg ik gewoone groen en niet fluor.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kunst en sieraden

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke website

Overzichtelijke webshop. Levering duurde helaas wat langer dan verwacht, maar dat kan ook aan de vervoerder liggen.

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Laseren van diverse opdrachten

Keurig op tijd geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Zeiljacht

Alles dik voor elkaar

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? inlijsten lithos

Prima bedrijf, prima product, slechte bezorging door DHL.

Product is makkelijk te bestellen, wordt goed verpakt verstuurd, ziet er prima uit. Ik beveel dit bedrijf sowieso aan, alleen de levering door DHL duurde nu meer dan een week en daar werd ik niet echt blij van.

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kunststofplaat melkwit als raam boven de schuurdeur

Snelle service, top product!

Keurig verpakt, snel geleverd en top product!

• Wat vind je van het product? Voldoet volledig aan de verwachtingen
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Volière

Dure spiegelplaat werd helaas krom ipv plat geleverd.

Dure spiegelplaat werd helaas krom ipv plat. Bestelling doen was gemakkelijk, bezorging was goed.

• Wat vind je van het product? .
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? .

Er was 1 puntje voor verbetering. Er is geen track en tracé melding gekomen dus stond DHL voor een gesloten deur. Geleverd product goed exact conform specificatie

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deurtje

Mooi product !

Mooi product om een keuken mee af te werken !

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Perfect op maat en goed verpakt

Ik heb het nodig om luiken te maken in de boot dit is perfect voor deze klus.

• Wat vind je van het product? Goed product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? In de boot

Heldere website, goede producten met veel info en snelle levering

Kunstofplatenshop.nl is mijn goto leverancier als het om plexiglas etc gaat. Goed assortiment, altijd goede kwaliteit en snelle levering met prima prijzen.

• Wat vind je van het product? Prima kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Hobby projecten

Exact wat ik nodig had , snel geleverd tegen een acceptabele prijs.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Terrarium

Bestelling op factuur lastig

Op de website bestelling gedaan met invullen bedrijfsgegevens en betaling op factuur. Krijg melding dat wordt onderzocht of bedrijf geacrediteerd wordt. Na weken nog niets gehoord. Bestelling in overleg geannuleerd en alsnog vanuit6 privé betaling voldaan bij nieuwe bestelling. Daarmee is kostbare tijd verloren gegaan.

• Wat vind je van het product? voldoet aan verwachting
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? beschermplaat achterwand fornuis

geheel volgens afspraak geleverd

na proefjes te hebben aangevraagd een keuze gemaakt en de maten doorgegeven. Alles paste precies, netjes afgewerkt en binnen een paar dagen afgeleverd.

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? keuken achterwand

Goed werk en snel geleverd. Een technisch vraagje had men duidelijk meer moeite mee, ik vermoed echter net de verkeerde persoon aan de telefoon te hebben gekregen.

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Perspex spiegel

levertijd

Ik kan eigenlijk nog geen oordeel geven over de kwaliteit van de producten, wel over de levering. Die is in mijn geval slecht. 1½ week geleden besteld, maar nog steeds niet ontvangen. Als afleveradres heb ik mijn postbusadres opgegeven. Er staat verder nergens vermeld op de site dat er niet naar een postbusadres geleverd kan worden. Ook staat nergens vermeld welke transporteur er gebruikt wordt. Dat blijkt dus in dit geval DHL te zijn, en DHL levert niet aan een postbusadres. Had dit van tevoren duidelijk geweest, dan had ik een alternatief afleveradres opgegeven. Nu moet ik maar afwachten of en wanneer mijn (betaalde) bestelling wordt afgeleverd. Op mails wordt niet gereageerd. Telefonisch contact leverde ook niet echt een heldere toezegging op.

• Wat vind je van het product? kan ik niets over zeggen, nog niets ontvangen
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Super tevreden

Meerdere delen met verschillende afmetingen besteld. Keurig op maat geleverd, en al na 2 dagen in huis. Heel tevreden met alles! Aanrader!

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Rand van plexiglas rondom de volière, en 1 zijde dicht met plexiglas tegen de wind.

Alles volgens mijn verwachting

De gevraagde maatvoering, de kwaliteit van het produkt, de zorg voor beschermende folie en verpakking, de snelle levering Beter kan het niet, dus uitstekend

• Wat vind je van het product? Prachtig produkt van hoge kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Windschermen op balkon van appartement

Snel, duidelijk en netjes

Wat een supermakkelijke website om je plaatwerk op maat te bestellen. Altijd vlot gemaakt en netjes verzonden. Daarnaast is de prijs ook nog eens supergunstig.

• Wat vind je van het product? Altijd naar wens acrylaat
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Hobbymatig laser snijden en graveren

bestellen via webshop ging lekker snel en duidelijk

• Wat vind je van het product? 8
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Productie

Tevreden

Produkt werd na bestelling snel vervaardigd en had ik 3 dagen later in huis. Het enige minpunt vond ik, dat er laat werd gereageerd op een email die ik gestuurd had. Alles verder prima gegaan.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdekraam voor koude bak in moestuin

Snel en makkelijk

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk website

• Wat vind je van het product? Wat ik er van had verwacht
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Boot spiegel

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment