levering naar wens en product oké.

zoals verwacht mag worden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? border

Mooi en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdichting

Je kunststofplaat op eigen gewenste maat gemaakt

Fijn dat mogelijk is de plaat op je eigen gewenste maat wordt gemaakt! Miste alleen in omschrijving op website het drukgewicht waar je wel rekening mee moet houden. Na telefonisch contact wel gekregen, maar wel handiger wanneer vermeld is! Bestelling snel gemaakt alleen verzending via DPD duurt wel langer waardoor je langer moet wachten voor jezelf verder kunt om klusje af te maken!

Snel en goed

Zaterdag plaatje besteld, dinsdag perfect op maat in huis.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Beschadigd product ontvangen, maar het werd snel en correct opgelost.

Precies volgens verwachting.

Voldoet aan de verwachting.

Snel en eenvoudig bestellen

Het grote voordeel bij kunststofplatenshop.nl is dat zij de enig zijn waar je exact op maat gaten kan laten boren. Daarnaast snelle levering en scherpe prijs.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deurtjes

Alles keurig gemaakt en verpakt

Alles naar wens Heel goed verpakt en verzonden Prijs en kwaliteit in orde

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Naambordjes

Goede informatie

Goede informatie, Goede service en snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Reclame uitingen

Snel en zorgvuldig

Perfect passende plaat op maat gezaagd en goed stevig verpakt. Snel geleverd.

De ervaring is goed

De producten zijn goed , alleen nu even niets nodig zo wel ben ik bij jullie Gr.Henk

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kan voor alle interieur delen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Honingslingertop

Alles prima. Twee mooie grote platen zoals de eerder bestelde monsters. Goed verpakt. Enige opmerking is dat de exacte levering minder goed te volgen is dan bijv. post.nl. maar deze grote platen worden dan ook met een andere koeriersdienst bezorgd. De bezorger zette de platen binnen neer.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? afwerking binnenzijde garagedeur

Prima aankoop.

Het bestelde artikel werd snel geleverd, exact op maat en prima kwaliteit. Ik ben dus tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ter vervanging van een glasplaat

Niet geleverd zoals besteld.

Helaas heeft dit bedrijf niet geleverd wat ik heb besteld. Terugstorten van het betaalde bedrag wil men niet ook al onderkennen ze dat ze ons niet goed hebben behandeld. Ik krijg 50% korting aangeboden voor een volgende bestelling. Niet hier bestellen!!!

Precies geleverd als gevraagd

Voor de eerste keer een HDPE zwart plaat op maat besteld, precies zo geleverd als gevraagd en levertijd is prima.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Laadpaal

Prima op tijd goede maatvoering

Prima op tijd geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Inlijsten g

In alle opzichten: uitstekend!

Werkelijk, In alle opzichten: uitstekend!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervanging klepraampjes

Veel en duidelijk info over de verschillende materialen op de site. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad

Levering voldoet aan alle verwachtingen.

Het geleverd product is precies zo gemaakt als door mij was opgegeven tijdens de bestelling.

heel goed

de service en informatie is goed,en je krijgt ook snel antwoord. en de bestelling wordt snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? hobby

Moeizaam invoeren vd maten

Maten schieten bij bestellen extra items terug in basisinstelling van een plaat die om één of andere rede op 100x80cm staat. Als je tussendoor niet hebt bevestigd en doorgaat met andere dingen bestellen om vervolgens aan het eind alles in één keer te bevestigen zijn de ingevulde maten dus weer standaard 100x80. Erg onhandig. Snap niet waarom daar niet gewoon 00x00 staat.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Niet te gebruiken nu, was bedoeld voor doorgang airco

Duidelijke site Snel te bestellen en heel snel in huis!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? wind en regenvrij maken onder een kippenhok!

Goed afgewerkt

Goede zaagsnee en afwerking

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kunstwerk

Goede producten

Het enige minpunt is dat ons magazijn niet kon zien op de leverbon voor welk werk de materialen bestemd waren

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerken intercompost

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.