Prima contact
Het product is makkelijk te ontwerpen incl. boorgaten, tevens is er zeer veel keus zodat je altijd vind wat je zoekt. Na levering ziet het product er netjes uit.
Makkelijk bestellen, snelle en goede aflevering, aanrader.
Kreeg wat ik besteld had goede maat goed verpakt en ik had het super snel in huis. Hier zal ik zoiezo weer bestellen Gr jef
Goedemiddag Jef, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de maatvoering en verpakking. Fijn dat het snel bij je in huis was dit is altijd ons streven. We zien je graag terug voor een nieuwe bestelling. Wij wensen je veel plezier toe met jouw aquarium. Met vriendelijke groet, Denzel
2 plaatjes polycarbonaat besteld. Perfect, goed verpakt, snelle levering.
Product voldeed goed aan mijn verwachtingen. Was perfect op maat gemaakt en van mooi materiaal.
Op 27-2-2023 een plaatje besteld. Zou volgens de mail dezelfde dag geproduceerd zijn en aangeboden bij DHL voor levering. Op vrijdag 3-3-2023 nog niets ontvangen en dus maar gebeld. De dame in kwestie vond dit raar en mailde het T&T nr. welke ik niet had ontvangen. Verzoek om tot maandag 6-3-2023 af te wachten. Helaas, wederom niet ontvangen. Maandag gemaild, geen reactie. Dinsdag 7-3-2023 nogmaals gemaild en einde van de dag een excuus mail ontvangen, het zou zo snel mogelijk komen, het was aangeboden bij DHL maar retour gekomen. Tevens het nieuwe T&T nr. opgevraagd, maar geen reactie. Vandaag maar eens gebeld en krijg te horen dat ze zsm het plaatje gingen maken?! Gek, als je mailt dat het wederom al was aangeboden bij DHL?! Er werd aangegeven dit intern na te vragen. Niemand weet dus nu eigenlijk of het plaatje gemaakt is, of het nu wel of niet aangeboden is bij DHL. Gevraagd of ik vandaag per mail uitsluitsel kan krijgen wat de status is. Ik ben in afwachting en zeer benieuwd....
Beste Ramon, Bedankt voor de feedback, dat waarderen wij zeer. Zoals eerder aangegeven was je bestelling retour gekomen door een sorteerfout en hebben wij je bestelling opnieuw aangeboden bij de vervoerder. Zelf gaan wij deze tracking in de gaten houden dat het niet te lang zal duren, want wij begrijpen hoe vervelend het is dat er vertraging opgelopen is. Waarvoor onze oprechte excuses. Met vriendelijke groet, Monja
Jammer dat het gegaan is, zoals het gegaan is, maar na flink gesteggel over de verzendkosten uiteindelijk het te veel betaalde teruggekregen en een vouchercode om bij een volgende bestelling geen verzendkosten hoeven te betalen. Bestelde en ontvangen product is goed.
Beste Ronald, Bedankt voor je review. Wij zijn blij te horen dat het probleem is opgelost en jij als tevreden klant verder kan. Uiteraard zien we je graag terug in onze webshop. onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Kunststofplatenshop.
Originele beoordeling
Kleine kartonnen A4-envelop (21,5 x 30 x 0,5 cm), met het bestelde (twee plexiplaatjes 5 x 15 cm) erin. Weegt 93 gram. Wordt verzendkosten voor gerekend voor een pakket van 2-5 kg (!), 8.95 excl. BTW (10.83 incl. BTW). Ga je reclameren dat het 5.95 excl. BTW moet zijn (want volgens hun verzendkostenoverzicht tot 2 kg. = 5.95), krijg je de reden: "Wij hebben intern navraag gedaan hiervoor, maar het pakket is te hoog waardoor het pakket niet binnen de maximale afmetingen valt van onze allerkleinste verzendklasse." TE HOOG?!?! WAT EEN ONZIN! Het is een envelop, geen eens een doosje! Hij ging gewoon door de brievenbus! Het bestelde had ook nog eens in een veel kleinere envelop verstuurd kunnen worden (zie de afmetingen van het bestelde hierboven).
Eerste keer dat ik deze platen heb besteld, en eigenlijk overtrof de kwaliteit aan mijn verwachtingen. Ook de verzending, en het beschermde pakket waren dik in orde.
Ben heel blij met de geleverde service. De man die ik aan de telefoon had voordat ik bestelde was heel vriendelijk en gaf alleen maar goede raad. De plaat is echter te klein maar dat is mijn eigen schuld. Ik heb hem te Klien besteld. Ik had 48 cm breed in mijn hoofd en heb 50cm besteld. De daadwerkelijke breedte was 58 cm dus de plaat is 10 cm te kort. Erg jammer maar aan de service heeft het niet gelegen. De kosten zijn helaas te groot om een nieuwe plaat te bestellen. Helaas.
Bedrijfsnaam | de Wendt |
Om een mini pc achter op een computer monitor te kunnen bevestigen heb ik 3 plaatjes van mat plexiglas en alupanel gecombineerd. Hoeken afgerond en diverse gaatjes via de tekenmodule laten aanbrengen. Alles perfect op maat gemaakt. Bezorgen is jammergenoeg vrij duur en het duurde ook dagen nadat het product al klaar was voor ik het thuis had. Maar het valt binnen de gestelde levertijd op de website. De online tekenmodule werkt goed en het scheelt echt enorm in de kosten t.o.v. een bedrijf die dat het eerst zelf nog van schets naar tekening moet omzetten. In mijn geval was ik in Almere 150 Euro kwijt geweest en nu 36 Euro. Voor bestellingen waar die 9 Euro verzendkosten uitkunnen kom ik hier zeker terug.
wat al vanaf 24-2-23 op mijn bestelling, zowel DHL als kunstofplatenshop.nl wijst naar elkaar maar ik als klant kan alles zelf regelen! maar ik heb wel betaald en krijg mijn product dus niet na 10 mails stop ik ermee en ga naar een ander bedrijf dit was voor mij 1 keer en nooit meer hier bestellen!
Bedrijfsnaam | Krasenberg |
Beste Mark, Bedankt voor je review. Wat spijtig om te lezen dat het niet verlopen is zoals het hoort te verlopen, inmiddels hebben we een oplossing gevonden. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Monja
Ik heb altijd een goede ervaring gehad! Keurige material en perfecte service.
Bedrijfsnaam | Atelier Golnaz |
Super gemakkelijk om te bestellen Alles op de juiste maat en op tijd geleverd Veilig verpakt, mooi bedankt.
Bedrijfsnaam | Heer |
Levering exact conform opdrachten
Snelle en correcte levering, HPL 3 mm. geheel volgens onze specificaties.
Bedrijfsnaam | DISTIXX B.V. |
Zoals het hoort, alles prima in orde.
Prima service, ook na verkoop. De maten kloppen staats , en de speciale formaten en vormen zijn keurig afgewerkt. enige puntje van kritiek waar aan gewerkt kan worden is de communicatie van de leverdatum. Er staat 1 tot 3 werkdagen , maar dat is niet steeds duidelijk. Maar de kwaliteit is perfect!
Bedrijfsnaam | Erwin Maes Photography |
Mijn trespaplaat was netjes op maat gezaagd en goed verpakt en bezorgd.
Prima webshop
Eigen ontwerp opgeladen en bestelling geplaatst. De uitvoering was prima en de levering was snel.
Bedrijfsnaam | Sas Distilleries BV |
Goed te verwerken, juist op maat
Bedrijfsnaam | KRIKKE elektro |
Goede duidelijke website, makkelijk om iets te bestellen
Snelle levering en de bestelling is geplaatst is is exact wat er besteld is.
Beste Helga, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je exact hebt ontvangen wat je hebt besteld en dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier met je bestelling en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Barend
Top kwaliteit met snelle service. Uploaden van DXF bestand is wel wat traag. zeker als je meer onderdelen nodig hebt. Het zou leuk zijn als er iets zou zijn als een shopping list zodat ik niet altijd de dxf bestanden moet uploaden. enkel het plaat materiaal toewijzen en bestellen.
Bedrijfsnaam | CTRL-P3D |
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment