De platen snel geleverd en perfect op maat, ga binnen kort nog een aantal ramen vervangen voor kunstofplaten
Goedemiddag Gerrit, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van de levering en dat alles op maat is. Succes met de vervanging van jouw ramen! Wij wensen je veel plezier toe met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Brian
Zeer aan te bevelen.
Bedrijfsnaam | gebr den Hartog B.V. |
Op maat Op tijd geleverd Goed verpakt Redelijke prijs
Platen besteld en ik heb precies dat wat ik bestrld heb gekregen. En nog snel ook. Niets dan lof.
Goedemiddag Johan, Bedank voor jouw review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geleverd en dat je hier lof voor hebt. Wij wensen je veel plezier toe met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Brian
De track & tracé zou in maximaal 24 uur beschikbaar moeten komen. Maak daar helaas maar 3 dagen van is mijn ervaring bij 2 simpele bestellingen.
Ondanks dat ik het verkeerde besteld had ben ik zeer tevreden over de kwaliteit. Ik kon de platen toch plaatsen en als je het niet weet zie je het niet.
Goedemiddag Kees, Bedankt voor jouw review. Ten eerste vervelend dat je de verkeerde platen had besteld dit kan natuurlijk gebeuren. Fijn om te lezen dat je de platen alsnog hebt kunnen gebruiken en dat je het verschil niet ziet. Wij wensen je veel plezier toe met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Brian
Heel aangenaam verrast. Bestelling dezelfde dag nog verzonden. Heb in het verleden ook besteld en zal dat in de toekomst nog doen.
Telefonisch snel en goed te woord gestaan voor een materiaal advies. Platen voor de kozijn bovenlichten zijn naar wens. Enige wat in deze tijd nog iets beter zou kunnen is de levertijd, maar platen waren wel goed verpakt.
Snelle levering. Goed materiaal. Makkelijk om te verwerken. Goede tips in een volgende mail gehad.
Bedrijfsnaam | Channiescreations |
Goedemiddag Chantal, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat jouw producten snel zijn geleverd en dat de kwaliteit goed is. Ook fijn om te zien dat je handige tips hebt gehad via de mail! Wij wensen je veel plezier toe met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Brian
Na het bestellen had ik het op maat gemaakte product na 2 dagen al in huis. Het zag er goed uit. Er stond alleen geen breekbaar op de verpakking, dat vond ik opvallend. Ik ben tevreden.
Past precies snel geleverd
Bedrijfsnaam | St. Forteiland |
De webshop geeft veel info die je helpt met kiezen. Prettig dat je voor de bestelling nog eens gevraagd wordt of de maten nu echt kloppen. Bestelling was er sneller dan de webshop beloofde en prima verpakt.
Mijn kunststof plaat werd heel snel geleverd, en netjes op maat. Helaas wat transportschade, maar dit is zeer netjes en professioneel opgelost. Aanrader!
Goedemiddag Menno, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat de levering van jouw bestelling snel ging en de juiste afmetingen had. Wat jammer van de transportschade maar goed om te zien dat dit snel is opgelost! Wij wensen je veel plezier toe met jouw voorzetraam. Met vriendelijke groet, Brian
Goed product en op tijd geleverd
Snelle levering, goede kwaliteit
Snel en eenvoudig te bestellen
Goedemiddag Jaap, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de manier van bestellen en de snelheid hiervan. Wij wensen je veel plezier toe met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Brian
2 ronde schijven oranje perspex besteld en was in 2 dagen geleverd, CHAPEAU!!
Bedrijfsnaam | Solosound |
Prima maatwerk en snelle levering
Bedrijfsnaam | Kinderboerderij Tanthof |
Prima uitleg op de site. Goed hulpmiddel om de juiste maat te selecteren. Snelle levering en eenvoudig te monteren.
Goedemiddag Gerard, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de uitleg op onze website en de tools die wij aanbieden. Ook fijn om te zien dat je bestelde artikelen zo snel zijn geleverd. Wij wensen je veel plezier toe met jouw voorzetraam. Met vriendelijke groet, Brian
??
Bedrijfsnaam | Sabo Bv |
Klasse snel en goed ,en prijstechnisch ook prima
Bedrijfsnaam | Grolly design |
Goedemiddag Ger, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelheid van leveren en de prijs van onze producten. Wij wensen je veel plezier toe met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Brian
Eenvoudig bestelproces en snelle levering. Wat wil je nog meer?
Fijne, supersnelle service die ook nog eens betaalbaar is. Bestelling werd meteen gemaakt en anderhalve dag later keurig verpakt bezorgd. Producten waren nauwkeurig gesneden en precies zoals verwacht.
Ziet er allemaal goed uit
Goedemiddag Marco, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en de kwaliteit van het product. Wij wensen je veel plezier toe met jouw jukebox! Met vriendelijke groet, Brian
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment