Er was 1 puntje voor verbetering. Er is geen track en tracé melding gekomen dus stond DHL voor een gesloten deur. Geleverd product goed exact conform specificatie

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deurtje

Mooi product !

Mooi product om een keuken mee af te werken !

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Perfect op maat en goed verpakt

Ik heb het nodig om luiken te maken in de boot dit is perfect voor deze klus.

• Wat vind je van het product? Goed product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? In de boot

Heldere website, goede producten met veel info en snelle levering

Kunstofplatenshop.nl is mijn goto leverancier als het om plexiglas etc gaat. Goed assortiment, altijd goede kwaliteit en snelle levering met prima prijzen.

• Wat vind je van het product? Prima kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Hobby projecten

Exact wat ik nodig had , snel geleverd tegen een acceptabele prijs.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Terrarium

Bestelling op factuur lastig

Op de website bestelling gedaan met invullen bedrijfsgegevens en betaling op factuur. Krijg melding dat wordt onderzocht of bedrijf geacrediteerd wordt. Na weken nog niets gehoord. Bestelling in overleg geannuleerd en alsnog vanuit6 privé betaling voldaan bij nieuwe bestelling. Daarmee is kostbare tijd verloren gegaan.

• Wat vind je van het product? voldoet aan verwachting
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? beschermplaat achterwand fornuis

geheel volgens afspraak geleverd

na proefjes te hebben aangevraagd een keuze gemaakt en de maten doorgegeven. Alles paste precies, netjes afgewerkt en binnen een paar dagen afgeleverd.

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? keuken achterwand

Goed werk en snel geleverd. Een technisch vraagje had men duidelijk meer moeite mee, ik vermoed echter net de verkeerde persoon aan de telefoon te hebben gekregen.

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Perspex spiegel

levertijd

Ik kan eigenlijk nog geen oordeel geven over de kwaliteit van de producten, wel over de levering. Die is in mijn geval slecht. 1½ week geleden besteld, maar nog steeds niet ontvangen. Als afleveradres heb ik mijn postbusadres opgegeven. Er staat verder nergens vermeld op de site dat er niet naar een postbusadres geleverd kan worden. Ook staat nergens vermeld welke transporteur er gebruikt wordt. Dat blijkt dus in dit geval DHL te zijn, en DHL levert niet aan een postbusadres. Had dit van tevoren duidelijk geweest, dan had ik een alternatief afleveradres opgegeven. Nu moet ik maar afwachten of en wanneer mijn (betaalde) bestelling wordt afgeleverd. Op mails wordt niet gereageerd. Telefonisch contact leverde ook niet echt een heldere toezegging op.

• Wat vind je van het product? kan ik niets over zeggen, nog niets ontvangen
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Super tevreden

Meerdere delen met verschillende afmetingen besteld. Keurig op maat geleverd, en al na 2 dagen in huis. Heel tevreden met alles! Aanrader!

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Rand van plexiglas rondom de volière, en 1 zijde dicht met plexiglas tegen de wind.

Alles volgens mijn verwachting

De gevraagde maatvoering, de kwaliteit van het produkt, de zorg voor beschermende folie en verpakking, de snelle levering Beter kan het niet, dus uitstekend

• Wat vind je van het product? Prachtig produkt van hoge kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Windschermen op balkon van appartement

Snel, duidelijk en netjes

Wat een supermakkelijke website om je plaatwerk op maat te bestellen. Altijd vlot gemaakt en netjes verzonden. Daarnaast is de prijs ook nog eens supergunstig.

• Wat vind je van het product? Altijd naar wens acrylaat
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Hobbymatig laser snijden en graveren

bestellen via webshop ging lekker snel en duidelijk

• Wat vind je van het product? 8
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Productie

Tevreden

Produkt werd na bestelling snel vervaardigd en had ik 3 dagen later in huis. Het enige minpunt vond ik, dat er laat werd gereageerd op een email die ik gestuurd had. Alles verder prima gegaan.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdekraam voor koude bak in moestuin

Snel en makkelijk

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk website

• Wat vind je van het product? Wat ik er van had verwacht
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Boot spiegel

duidelijk, vlot en goed verpakt en verstuurd

Kwaliteit is goed net zoals de maatvoering en de afwerking

• Wat vind je van het product? voldoet aan verwachting
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? vitrinekasten

perfect !

Makkelijk om te bestellen ,duidelijk website. Geleverd binnen afgesproken termijn>

• Wat vind je van het product? perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Balkon

Snelle levering met een klein minpuntje.

Snelle levering van goede kwaliteit, alleen jammer dat het gevraagde boorgat van 3 mm niet in het midden was aangebracht. Dit was overigens geen onoverkoombaar probleem, zelf ook goed gelukt.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

PRIMA

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuinspiegels

Mooi product

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken afwerking

Snel correct geleverd

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Als onderlegger voor pelletkachel

exact op tijd

op tijd geleverd en onbeschadigd in de juiste maten

• Wat vind je van het product? perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? reclame

goede servicce

ik kreeg een beschadigde plaat maar dat werd goed opgelost met geld terug en weer een nieuwe levering

• Wat vind je van het product? mooi
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? spatwand keuken

Prima geregeld

• Wat vind je van het product? Werkt heel goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Trespa reinigen

snel en accuraat geleverd

snel en accuraat geleverd

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? bescherming

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.