Veel keuzemogelijkheid, redelijke prijzen en snelle levering.
heel precies de maat die ik had opgegeven, en netjes verpakt
In tegenstelling tot veel andere winkels is dit product netjes wat er beschreven staat en daardoor direct te gebruiken.
Via de site waren de benodigde afmetingen makkelijk te bestellen. Deze werden snel en uitstekend verpakt geleverd.
| Bedrijfsnaam | Orion College Amstel. |
Het bestellen bij kunststofplatenshop.nl is makkelijk. De bezorging van het product duurt echter een eeuwigheid. Dat maakt dat ik een slechte score geef. Het is tegenwoordig echt belachelijk dat je meer dan een week op een bestelling moet wachten. Dat de webshop super is, is dan niet meer belangrijk.
Beste Maria, Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend te horen dat er zich problemen hebben voorgevallen bij de levering. Onze verwachte levertijden bedragen 3/6 werkdagen, helaas kunnen er altijd onverwachte omstandigheden zijn waardoor wij hier niet aan kunnen voldoen. Dit is bij u het geval geweest en onze excuses hiervoor. Wij hopen dat u bij een mogelijke volgende bestelling dit probleem niet meer voorkomt. Met vriendelijke groet, Denzel
Goede website. Krijgt wat je besteld en snel.
Uitstekend product snelle levering
Het glas van mij tuinkas deur was stuk gegaan ik heb hier opmaat besteld. Makkelijk te bestellen en super snel in huis! Top service!
Snelle afwikkeling van mijn bestelling. Prima kwaliteit en snelle service. Zeker een aanbeveling waard.
Op zoek naar de juiste oplossing voor onze keuken, hebben we de juiste keuze bij jullie gevonden. Snel en op maat geleverd voor een correcte prijs.
Precies goed en hoogwaardige kwaliteit
| Bedrijfsnaam | Audio |
Onze bestelling werd vlot verwerkt en na opvraging van de nodige technische fiches werden deze onmiddellijk gemaild.
| Bedrijfsnaam | Choc and Co nv |
Hi Krisje, bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat we je snel konden helpen! Ik zie dat je de bestelde platen gaat gebruiken voor de verwerking op een chocoladelijn, dat klinkt erg interessant. We zouden het heel erg leuk vinden als je je resultaat met ons wilt delen, dit kan bijvoorbeeld door mee te doen met onze KlusAwards. Je kan hier mee andere klanten inspireren en een leuke prijs winnen! Veel succes gewenst met je project! Met vriendelijke groet, Evelien
Bij aankomst was het product beschadigd. Belletje naar de klantenservice en supervriendelijk geholpen. Alles naar wens afgehandeld.
Mijn eerste bestelling betrof maar een paar kleine stroken. Snel geleverd, goed verpakt. Ik zal dit jaar nog diverse boeiboorden vervangen door of afwerken met volkernplaat of Alupanel. Bas
| Bedrijfsnaam | Meijneke Advies & Diensten |
Hoede ondersteuning en hulp bij aanmaken juiste bestand en snelle levering
| Bedrijfsnaam | Fysiotherapie Rijnmond |
goed gegokt , mooi aan de maat kortom de perfecte plaat!
Beste Johan, Bedankt voor je review, Wij zijn blij te horen dat je bestelling bevalt, wij wensen je veel gebruiksplezier van de HI-FI meubel. Met vriendelijke groet, Denzel
Zeer snelle levering en materiaal perfect op maat!
6 x 5mm gegoten plexiglas platen besteld, netjes verpakt en snel geleverd.
naar wens
| Bedrijfsnaam | Loonbedrijf Hendriks |
Alles is netje en snel geleverd. Makkelijk te bestellen op de site. Puntje voor verbetering: Zaag kosten staan in geen verhouding. Zelf bij het bestellen van 2 driehoeken uit een rechthoek betaal je veel te veel. Dus gekozen om ze zelf door te zagen.
Beste Rinaldo, Bedankt voor je review. Wij zijn blij te horen dat de site duidelijk en makkelijk te gebruiken is. Ook willen wij je bedanken voor het verbeterpunt, deze zullen wij meenemen in onze besprekingen, wellicht dat wij kunnen kijken naar nieuwe manieren om dit voordeliger te maken voor onze klanten. Met vriendelijke groet, Denzel
goed maar iets meer opletten met de krimpfolie zodat de platen niet te krom getrokken worden
| Bedrijfsnaam | Allclus |
Hi Jean, bedankt voor het delen van je feedback. De krimpfolie beschermd de platen, maar is zo dun dat deze de plaat niet zou kunnen krom trekken. Wel vinden we het vervelend dat dit is gebeurd en we zullen hier zeker naar kijken om dit in de toekomst te voorkomen! Met vriendelijke groet, Evelien
Netjes verpakt. Duidelijk site met wat er allemaal mogelijk is met Plexiglas en wat de beste behandeling is.
| Bedrijfsnaam | van Nassau |
Goed bestellen en snelle levering
| Bedrijfsnaam | rooijmans metsel-en aannemersbedrijf bv |
Heb al vaker kunststof bij kunststofplatenshop besteld en eigenlijk nog geen problemen gehad. Maar bij de laatste bestelling zaten 6 platen van 10mm dik. Echter 4 platen waren 10mm dik en 2 platen waren 12mm dik. Op zich kan er altijd ergens een fout gemaakt worden als je het maar oplost. Net dat laatste wil niet echt lukken. Ik heb een mail gestuurd met mijn klacht en eerst werd er niet op gereageerd op de 2e mail is wel gereageerd maar afhandeling kan alleen als ik exacte foto's maak met labels, maten etc. helaas gaat dat niet meer omdat ik de platen al verwerkt heb waarbij er 1 in de fout is gegaan. N.a.l.v mijn mail en mijn beoordeling is er toch weer overleg geweest en een voor beide partijen bevredigende oplossing gevonden. Ik zou het wel op prijs stellen als in de toekomst (hopelijk niet nodig) problemen iets minder bureaucratisch opgelost worden is ook beter voor mijn bloeddruk. En als laatste producten beoordelen help dus wel. Zelf kijk ik altijd naar probleemgevallen en hoe die afgehandeld worden, veel informatiever dan alleen maar naar 5 sterren kijken.
| Bedrijfsnaam | Mobivak |
Hi Igor, bedankt voor je eerlijke review. En we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de gezamenlijke oplossing! Met vriendelijke groet, Evelien
Originele beoordeling
Heb al vaker kunststof bij kunststofplatenshop besteld en eigenlijk nog geen problemen gehad. Maar bij de laatste bestelling zaten 6 platen van 10mm dik. Echter 4 platen waren 10mm dik en 2 platen waren 12mm dik. Op zich kan er altijd ergens een fout gemaakt worden als je het maar oplost. Net dat laatste wil niet echt lukken. Ik heb een mail gestuurd met mijn klacht en eerst werd er niet op gereageerd op de 2e mail is wel gereageerd maar afhandeling kan alleen als ik exacte foto's maak met labels, maten etc. helaas gaat dat niet meer omdat ik de platen al verwerkt heb waarbij er 1 in de fout is gegaan. Al met al balen en voortaan toch maar weer naar Perlaplast voor mijn kunststof want iets goedkoper maar met problemen is tocht weer duurder.
| Bedrijfsnaam | Mobivak |
| Bedrijfsnaam | De Belder |
Energieweg 1
8304 AJ Emmeloord
Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.