Veel keus op de website; zowel in kleuren als in diktes. En omdat we de stukken plexiglas zelf nog verder willen zagen om er een 'kunstwerk' van te maken, was het fijn dat er een extra stukje bij zat om op te oefenen.
mooi assortiment met ruime info
Binnen 4 werkdagen geleverd en goed verpakt. De lijm werd de volgende dag geleverd door een andere postbesteller maar nog netjes op tijd.
Beste Ruud, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en onze producten. Toebehoren zoals lijm worden wel eens apart verzonden om schade aan de plaat te voorkomen, fijn dat deze nog op tijd is aangekomen. Veel plezier met je vitrine! Met vriendelijke groet, Barend
Door de duidelijke informatie op de website is het heel makkelijk geweest de bestelling te plaatsen voor wat we nodig hadden. Bestelling is vlot gelopen en levering heeft snel plaatsgevonden.
Geen commentaar
De site laat je eenvoudig je gewenste soort, vorm, dikte en gaten kiezen. Er wordt snel en netjes gewerkt en de verpakking is meer dan goed. Kortom, vakmannen
Beste Willy, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze site eenvoudig te gebruiken is en dat je tevreden bent over ons werk. Veel plezier met je voorzetraam! Met vriendelijke groet, Barend
Maandagavond kunststofplaten op maat besteld. Tekeningen met DXF ingeladen, perfecte online tool, duidelijk te controleren. Dinsdagochtend al een verzendbevestiging, super snel! Woensdagochtend alle onderdelen ontvangen, zeer goed verpakt, geen beschadigingen en precies volgens de maatvoering zoals de tekeningen. Perfect dus!
je krijgt snel een duidelijk antwoord op je vragen,en de bestellingen worden snel geleverd in goede staat.
Voor een project in de VS, waar ik een customized plexiglas plaat nodig had met een zekere vorm en gaten patroon om een set sensoren op te monteren, heb ik tijdens de kerst dagen mijn DXF file opgestuurd en binnen twee dagen in een simpel brievenbus pakketje thuisgestuurd gekregen. Daardoor kon ik zonder vertraging begin van het jaar door met mijn werkzaamheden.
Bedrijfsnaam | De Valois (Flight) Control Systems |
Beste Ruben, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je plexiglas plaat netjes en accuraat op maat gemaakt is en binnen twee dagen bij jou is aangekomen. Veel plezier met je onderzoek in de VS! Met vriendelijke groet, Barend
Alles werd keurig op maat bezorgd en door de beschermfolie ook onbeschadigd
Snelle levering , duidelijke site , precies de opgegeven maten.
Snelle levering, helaas beschadigd. Tijdens het eerste contact bleek er een snelle oplossing. Of een nieuwe of het behouden van de beschadigde plaat met volledige terug betaling. Later bleek dit allemaal niet te kunnen en de inmiddels weggegooide verpakking kon niet achterhaald worden. goede start maar met een zure na smaak Dat noemen we dan service gericht.....
Beste Jurriaan, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je ervaring met onze service een zure nasmaak achter laat. In het vervolg kunnen wij je aanraden om de plaat eerst goed te controleren voordat deze gemonteerd gaat worden. Na montage kunnen wij namelijk niet meer vaststellen hoe en waar de schade is opgelopen. Fijne dag gewenst! Met vriendelijk groet, Barend
Snel en perfect volgens de tekening gesneden
Bedrijfsnaam | Odhinn bv |
Alles klopt: • Maatwerk • Gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment • Interessante prijs
Beste Ria, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je ons bedrijf een aanrader vindt! En fijn dat alles klopte aan je bestelling en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en service. Veel plezier met je bijzettafel! Met vriendelijke groet, Barend
Bestelde producten worden goed verpakt en snel geleverd ondanks maatwerk.
Materiaal behoorlijk prijzig, producten wel snel geleverd
Bedrijfsnaam | Online-therapie.net |
Ik bestelde zowel het plexiglas als de reiniger voor het plexiglas. De producten werden mooi optijd geleverd. Het plexiglas was bovendien perfect verpakt zodat beschadiging nergens mogelijk was. Ik heb er een mooi kastje kunnen mee maken om mijn 3Dprinter stofvrij in te plaatsen. De Kunstofplaten shop is zeker aan te raden want kok de prijs was goed.
Bedrijfsnaam | Privé |
Beste Guido, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je bestelling naar wens werd geleverd en goed verpakt was. En leuk dat je er een kastje van hebt gemaakt voor je 3Dprinter! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Barend
Als boven
Alles is goed gegaan de bestelling en de levering goed verpakt
Het was bijzonder makkelijk om zelf een vorm te genereren met de online tool en ik ben zeer blij met het eindresultaat. Wat de online tool evt nog beter zou maken is de optie om de vorm die uitgesneden wordt helemaal door te laten lopen tot de rand van de originele vorm (ipv binnen een rand van 1 cm). Ik moest nu zelf de laatste cm nog weg zagen.
Beste Bas, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat het eenvoudig was om onze site te gebruiken en dat het product precies geleverd werd zoals gehoopt! Als je in de toekomst nog een plaat nodig hebt met een uitsnede aan de rand kan je dit altijd bestellen door een dxf-bestand te uploaden op onze site. Veel plezier met de plaat! Met vriendelijk groet, Barend
HDPE platen besteld met voorgeboorde gaten.
Bedrijfsnaam | particulier |
Was snel geleverd en goed verpakt
Bedrijfsnaam | Richard Koster |
De bestelling is perfect op maat gemaakt,snel geleverd en tegen een goede prijs.
Beste Pieter, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles goed op maat was gemaakt en dat je tevreden bent over onze service en prijzen. Veel plezier met je kast! Met vriendelijke groet, Barend
Snelle levering en goede kwaliteit.
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment