Het enige probleem ( pje ) is dat het bewerken online wat ingewikkeld is. Een hoekje uit een plaat laten zagen of de hoeken laten afronden is niet gemakkelijk.
Het product was precies op maat binnen de tolerantie van +/- 1 mm. Dat was voor mij erg belangrijk omdat het in een salon tafel moest passen ter vervanging van een glasplaat.
Beste Frits, Bedankt voor je review. Goed om te horen ons product precies op maat is geleverd. Veel plezier met je salon tafel! Met vriendelijk groet, Barend
De plaat was zoals afgesproken, prima dus. De bezorging kwam onverwacht en ik houd niet van verrassingen. De prijs flink hoog, maar alles was wel zoals afgesproken.
Snelle service, goede verpakking goed materiaal
Handig om afmetingen in te voeren en te bestellen. Goed verpakt en binnen 3 dagen in huis.
2 plexiglasplaten besteld voor de ondergrond bevestiging voor mijn aquarium. De platen waren exact op maat met een 2-tal openingen voor water doorvoer. Snelle levering zonder schade.
Beste Johan, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je bestelling snel en in goede orde is geleverd. Geniet van je ondergrondse aquarium! Met vriendelijke groet, Barend
2 bestellingen gedaan en een super snelle levering. Maten kloppen precies wat je doorgeeft, top!
Beste Wino, Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat de bestelling snel is geleverd en dat alles naar jou wens is! Veel plezier met jou bestelling en geniet van je overkapping. Met vriendelijke groet, Barend
Tevreden
Tevreden
Beste Jan, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en ons nauwkeurige werk! Wij wensen je veel plezier toe met jou bestelling. Met vriendelijk groet, Barend
Wederom materiaal besteld, keurig netjes, goed en snelbezorgd. Ik zie een vooruitgang in materiaal verpakken. Veel soorten materiaal reeds besteld in het verleden. Plexiglas, Alubond etc. Wat ik wel jammer vind is dat materiaal niet onder 100mm gezaagd kan worden In mijn geval, hard PVC , daar moest ik 12 stroken van 40mm breed (1000mm lang) zelf uit een plaat zagen voor plaatsing op een machinebed. Fijne zaak !
Bedrijfsnaam | Hmr-audio |
Als voorzetraampjes had ik 2 platen besteld van 60x65 cm. Vrij snel kwamen de platen binnen, op de platen stond dat het formaat 60x54 was, maar als je ze ging meten waren de platen 58x52. Gelijk de klantenservice gebeld, ik zou nieuwe krijgen van de juiste maat. Een paar dagen later kreeg ik nieuwe platen binnen, wederom stond er op 60x54 maar hadden ze als afmetingen 58x52. Nog steeds niet in de buurt van de 60x65 die ik wilde hebben. Gevolg: ik krijg (als het goed is, ik wacht nog af) restitutie op de verkeerde platen en ik moest de bestelling nog eens doen. Nu zijn de goede platen binnengekomen, alhoewel op de verpakking wel 62x67 staat, en als je dan meet zijn ze 60x65. Blijkbaar is dat hoe het werkt. Conclusie: als je tijd en geduld hebt krijg je uiteindelijk een prima product met bonusplaten die net iets te klein zijn.
Beste Rob, Wat vervelend om te horen dat je in eerste instantie de verkeerde platen hebt ontvangen! Goed dat je meteen contact hebt opgenomen met onze klantenservice om dit probleem op te lossen. Gelukkig zijn we er samen uitgekomen en heb je alsnog de gewenste platen ontvangen. Met vriendelijke groet, Jameson
Goede prijs. Kwalitatief goed product zeer snelle levering Aanrader!
Beste Roelof, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wat goed om te horen dat je ons een aanrader vindt! Wij doen hard ons best om een zo goed mogelijke service te bieden en fijn om te horen dat je dat ook zo hebt ervaren. Veel plezier van je bestelling gewenst! Met vriendelijke groet, Jameson
nog afwachten of het gaat lukken
Bedrijfsnaam | Huib Brand Klus & installatie Serv |
niets op aan te merken!
duidelijke website, snelle levering, zeer goed verpakt, alles op maat en haaks. DPD transport heeft ondanks toestemming pakket voor de voordeur te zetten bij de overburen afgeleverd zagen we op de track en trace. Dat is ook een DHL afleverpunt, misschien vandaar.
Beste Rein, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Heel fijn om te horen dat alles snel en naar verwachting is geleverd. Veel succes met het project! Met vriendelijke groet, Jameson
Gewoon PRIMA
Bedrijfsnaam | P.O.J. |
Super makelijk om middels dxf producten op maat te bestellen. Super snel verwerkt en binnen 2 dagen in huis. Helemaal top.
Beste Michiel, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring bij ons hebt gehad! Veel succes gewenst met je project. Met vriendelijke groet, Jameson
Online besteld. Vond 1 punt van bestelproces (produktdefinitie) wat onduidelijk. Is goed gekomen en keurig en tijdig geleverd.
nvt
Perfecte site..en prima assortiment
Bedrijfsnaam | Speeltuin vereniging kinderlijk te Alblasserdam |
Gewoon ‘goed’
ik heb het perspex op 15 december besteld en het is nog steeds niet geleverd. DPD als koerier is niet betrouwbaar. ik zou van koerier veranderen.
Beste Frank, Wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling nog steeds niet hebt ontvangen! Onze oprechte excuses! Dit is niet de normale gang van zaken en gaan hier zeker een melding van maken. Wij gaan via de mail contact met je opnemen om samen tot een gepaste oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Jameson
Zeer tevreden. Platen waren keurig op maat en snel verzonden.
Alles netjes geleverd en kon het goed volgen met trackers , goede begeleiding van kunstofshop
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment