Mooi bedrijf!

Mooi dat ze alles op maat zagen en voor een schappelijke prijs. Blij mee.

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking kozijn

Goede service, snelle levering!

Goede website en snelle levering

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit, fijn om mee te werken
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Laser graveren

Snel geleverd, makkelijk te plaatsen en mooi!

Wij hebben de kunststof achterzetramen besteld voor onze glas in lood bovenraampjes. Ze waren snel en netjes op maat geleverd. Met de duidelijke instructies is het als amateur goed te plaatsen. Merk gelijk verschil in geluidsniveau van voorbijrijdende autos. Qua warmteefficientie zal het vast ook schelen. Heb de afstandsbusjes en glashouder elders besteld omdat ik deze te duur vond.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterzetramen bij Glas in Lood

Uitmuntend , goed product

Duidelijke uitleg en mooie instructie video’s

• Wat vind je van het product? Zeer goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Raam isolatie

Werkt ook mooi met Oshape

Had een hpl-plaatje nodig met niet één maar twee uitsparingen en dat lukte niet op de site. Gelukkig zag ik dat je ook met een DXF-bestand kon bestellen. Met de gratis online-ontwerpsoftware Onshape aan de slag gegaan en dan kan dus echt alles! Toevallig had ik er al vaker mee gewerkt, maar ook als je er geen ervaring mee hebt is het redelijk snel onder de knie te krijgen. Aanrader dus als je iets ‘ingewikkelds’ wilt met plaatmateriaal: onshape.com. Het plaatje was er de volgende dag al, en perfect zoals ik het wilde hebben. Ben nu eigenlijk op zoek naar nog meer dingen die ik nodig heb…

• Wat vind je van het product? Ok
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? legplankje

Snelle levering uitstekende service

2 platen plexiglas besteld, 1 was tijdens transport gebarsten. Binnen 2 dagen zonder moeite of bijbetaling een nieuwe ontvangen. Goede klantenservice!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Isolatie voorzetraam

Goed product en super snelle levering

Misschien extra check in bestel proces inbouwen zodat klant niets vergeet in te vullen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetramen

Alles naar wens.

Materiaal was netjes verpakt. Mooi afgewerkt en op maat. Montage ging makkelijk en vlot, dankzij de omschrijving op de website. We hebben voorzet ramen besteld. En je merkt dat er minder kou van buiten naar binnen komt.

• Wat vind je van het product? Netjes op maat
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzet raam.

prima materiaal, behalve de schroeven

netjes op maat, betaalbaar

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? bij enkelglas bovenramen

perfecte snelle levering

perfecte snelle levering

• Wat vind je van het product? perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? afscherming

goede informatie en mooi product

Plexiglas gekozen voor de binnenzijde voordeur en bovenraam aan oud pand met glas in lood en enkelglas. Via de site goed en duidelijk de juiste keuze en afmetingen kunnen doen. Meer dan tevreden. Glas in lood blijft zichtbaar mooi. Plexiglas zeer helder en nauwelijks te zien. Door slot in de deur moest een uitsparing gemaakt worden. Tot 2,5 cm van de rand laten maken en met ijzerzaag tot aan de buitenzijde afgezaagd. Perfect.

• Wat vind je van het product? Mooi
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterzetraam

En wat een service, snelle levering en alles precies zoals aangegeven op de website. Klantvriendelijkheid, een dikke tien

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetramen 21 stuks

Op maat geleverd

Prima.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Snelle levering goed product we hebben er een windscherm voor de brommer van gemaakt

• Wat vind je van het product? Heel goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Windscherm

Snel en keurig afloop

• Wat vind je van het product? Perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Levering conform bestelling

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Goede uitleg, makkelijke instructies, supersnelle levering. Top kwaliteit-prijsverhouding. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

• Wat vind je van het product? Heel goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlichten vervangen slaapkamerdeuren

Snel en correcte uitvoering

Eigen rooster boorgaten ingegeven alles correct en zeer snel toegezonden gekregen. Maatwerk op 3 dagen in huis dus top service

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Tropische kast afscherming v/d verlichting

Op een idee gebracht

N.a.v. een direct mail van Kunstofplatenshop.nl om i.v.m. de energiecrisis voorzetramen van Perspex te gaan toepassen, brachten zij mij op een idee om vierkante Perspex doorzichtige platen aan te brengen/te monteren onder de kunststof bovenlichten in onze uitbouw met platdak. Kunststof perspexplaten transparant en 4mm worden op hun plaats gedragen door zilver geanodiseerde aluminium hoeklijn van 1 x 1 cm Doel om een extra stilstaande luchtlaag te creëren voor extra isolatie om energie te besparen. Platen besteld en vlot geleverd. Het beoogd resultaat voldoet; minder geluid van de regen op het bovenlicht en minder afkoeling in de uitbouw van de woonkamer

• Wat vind je van het product? Prima oplossing voor beoogd doel
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Extra isolatielaag bovenlicht

Goede online shop

Makkelijk te bestellen, correcte en snelle levering.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuintafelblad

Snel geleverd, prima service

Dit is al de derde keer dat ik hier iets bestel. De producten zijn altijd van goede kwaliteit, op de juiste maat gezaagd en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als voorzetraam

Snel en correct afgeleverd. top

Correct afgeleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? En een raamkozijn

Bekisting van Kuststofplaten

Mijn bestelling geplaats en binnen 48 uur ontvangen op maat gezaagd zoals aangegeven bij mijn bestelling. Maar ervaring heb ik altijd inclusief de nodige advies hoe materiaal aan elkaar te lijmen. Top!!

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bekisting maken voor gipsmallen

Goede kwaliteit, snelle levering

Besteld plexiglas tbv voorzetramen. Goede voorlichting en makkelijk te configureren op website. In goede staat ontvangen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam enkel glas

uitstekend op maat gezaagd en tijdig geleverd

uitstekend op maat gezaagd en tijdig geleverd

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? isolatie

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment