Op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen

• Wat vind je van het product? Precies zoals ik verwacht/gehoopt had
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Uitstekend materiaal, goed verpakt, snelle levering

Uitstekend!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Schilderijen

Goed en snel.

Goede materialen, snel geproduceerd en verzonden. Gewoon top.

• Wat vind je van het product? Super
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlicht

snel, compleet en makkelijk bestellen

plastic plaatjes, precies op maat. snel geleverd, goed verpakt en precies wat ik verwachtte

• Wat vind je van het product? perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? ophangen van displate op gepleisterde muur

Zoals voorheen top geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Glas afscherming

Snelle levering van polycarbonaat plaat voor mooie prijs

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Luifel voor de deur

Prima materiaal en maten goed

goed verpakt geleverd

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? vitrine

Snel en keurig verpakt.

Makkelijk in te voeren op de site. Prijsverhouding goed in vergelijking tot het zelf zagen met veel restmateriaal.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Interieur in huis, lichtstraat

Goede kwaliteit

Product is eenvoudig te bestellen. Goede kwaliteit en op tijd afgeleverd.

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Dubbel "glas"

Onduidelijk over de verzending

Dinsdag een bestelling geplaatst. Je kan geen leverdata kiezen op de website. Woensdag een verzend bevestiging ontvangen. Vrijdag geen bestelling ontvangen. Gebeld en gemaild met de vraag waar mijn bestelling blijft. Telefonisch word we aangegeven dat er alleen via de mail word gecommuniceerd. Erg teleurgesteld!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Prima! Er was een probleem met het adres maar dat is goed opgelost.

Natuurlijk, ik had het ontbrekende huisnummer moeten opmerken. Maar zowel de platen shop als DPD hebben het ook niet gezien. Het kan niet echt moeilijk zijn om zo'n duidelijke fout in een adres in de software te vangen. Tip: de leverancier van de software zou dit moeten kunnen implementeren. De afhandeling van het probleem was in ieder geval uitstekend!

Top product

Gemakkelijk te bestellen, snel en perfect verpakt geleverd.

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand kookplaat

Top service!!!!!!

Eerst toch telefonisch advies ingewonnen. En super, eerlijk advies. Daar hou ik van. Waar kan je nog even telefonisch advies inwinnen en je krijgt ook nog echt mens aan de lijn. Dus super blij. Had verder geen verwachting, maar dacht eerst maar even proefbestelling doen, dan kan ik nog altijd kijken of het naar verwachting is. Bestel en conform belofte binnen 3 dagen geleverd! Perfect verpakt! En maat exact kloppend. Top bedrijf... aanrader. Ga de rest ook bij ze bestellen.

• Wat vind je van het product? Top!

Snel en gunstige prijs

Fijn dat je de platen op maat kunt kopen en geen volledige plaat hoeft af te nemen. Top!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

nul aanpassingsvermogen factuur betaald, maar niet willen leveren

Op mijn werk moeten wij via een inkoopsysteem werken. Zij handelen de factuur af. Dan is de factuur betaald met als referentie het factuur nummer i.p.v. het referentie nummer van kunststofplatenshop.nl. Dan moet dit toch te corrigeren zijn. Natuurlijk kan ik begrijpen dat een bedrijf eerst de betaling wil ontvangen, maar als dit dan betaald is met een referentie die aan de bestelling gekoppeld kan worden. Dan moet dit toch te realiseren zijn. Uiteindelijk de bestelling nu geannuleerd en via een ander bedrijf nog net op de materialen binnen. Conclusie Waardeloze service voor een klant die al betaald heeft. Dan mag het bedrag wel terug gestort worden, maar dit is gewoon niet klant gericht.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Duidelijke site, mooie producten.

HPL stroken voor de trap besteld. Op de mm nauwkeurig.

snel en precies

platen werden snel geleverd. Fijn dat er een tutorial staat opde website. Dat maakte het plakken van de platen heel makkelijk

• Wat vind je van het product? prima kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? bakken in dierenverblijf

Goed product, goede klachtafhandeling

Snelle levering en goed product op maat. Vervanging van beschadigd onderdeel snel geregeld. Helemaal tevreden!

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Verhoging voederkistje kat.

Zeer snel. Duidelijk. Goede instructies en adviezen voor voorzetramen.

Het product moet ik nog nader bekijken en monteren

• Wat vind je van het product? weet ik nog niet. eerst uitpakken en monteren zodra ik tijd heb. Wordt vervolgd.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? als voorzetraam monteren bij glas in lood

Zeer tevreden en snel !!

Keurig op maat geleverd,en een vlotte levering.

• Wat vind je van het product? Naar verwachting
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Na verdere bewerking als anti inkijk

Makkelijk en snel

In voeren maten en extra opties ging moeiteloos, snel geleverd...

Gewoon goed

Netjes en correct verpakt en prima op maat . Een aanrader

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deur

prima.

Goed materiaal ,snelle levering.

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? hordeur winterdicht maken

Goede producten en perfecte informatie over montage

Voorzetramen besteld. Veel mogelijkheden, breed assortiment Duidelijk website met veel informatie over montage en gebruik. Goed prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering aan huis Montage verliep soepel.

• Wat vind je van het product? Zeer goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Isolatie ramen, alternatief dubbel glas

Alles tijdig geleverd in perfecte staat

Al verschillende malen een bestelling geplaatst. Tot nu toe steeds volgens de afspraken en altijd snel geleverd. Nooit enig probleem en alles naar wens. Zo hoort het.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Extra isolatie voor de dubbele beglazing zodat het eigenlijk een 3-voudige beglazing wordt.

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment