Precies gekregen wat ik besteld had. Plexiglas plaat had beschermfolie en verder in simpel karton verpakt met een breekbaar-sticker erop. Weet niet of dat altijd goed gaat met vervoerders, maar in mijn geval geen beschadigingen. Afmeting klopte ook en het materiaal was makkelijk te bewerken
Alles prima in orden
Bedrijfsnaam | Hoogkamer |
Prima site kunt makkelijk afmetingen aangeven En wordt perfect op maat geleverd Keurig
Overzichtelijke site met details Goede kwaliteit en service
Mooi op maat, goed verpakt en snel geleverd.
Beste Davey, Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Heel veel succes met je nieuwe plaat! Met vriendelijke groeten, Jameson
Voorzetraam voor glas-in-lood raam gemaakt. Goede maatvoering, goed verpakt en mooi product. Mijn project is geslaagd!
Bedrijfsnaam | De Onrust |
Goede info, ruime keuze en gemakkelijk te bestellen. Dit was de 2e keer dat ik een bestelling plaatste. Het was weer helemaal goed!
Beste Pim, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Fijn om te horen dat ook de 2e ervaring goed heeft bevallen! Dat het er meer mogen worden. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam. Met vriendelijke groet, Jameson
Eerste aankoop gedaan en prima verlopen. Hier ga ik vaker bestellen.
Beste Hans, Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We kijken al uit naar je volgende bestelling! Veel plezier met je nieuwe plaat gewenst. Met vriendelijke groet, Jameson
Perfecte pasvorm snel geleverd
Precies zoals beloofd
Goede vlotte levering
Bedrijfsnaam | Atelier natuurlijk geschikt |
Alles goed geregeld ook de levering.
Bedrijfsnaam | Adrichem |
Er wordt snel gereageerd op een evt. vraag die je hebt. Goed advies.
Beste Otte, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je goed advies hebt ontvangen. Wij doen altijd ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te informeren. Veel plezier met je nieuwe product! Met vriendelijke groet, Jameson
Nadat ik meer dan 9 dagen heb moeten vragen hoe het met mijn levering staat (levertijd max. 4 dagen), kwam het bericht dat de door mij bestelde plaat beschadigd was bij vervoerder. De anderhalve ster geef ik omdat, op mijn verzoek, binnen 2 dagen het geld terug om mijn rekening stond. Helaas geen fijne ervaring.
Beste Wim, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat vervelend om te horen dat je geen fijne ervaring bij ons hebt gehad. Wij hebben een verwachte levertijd van 2-4 werkdagen en zijn in dit geval ook afhankelijk van vervoerders. Helaas heeft deze vervoerder verzaakt om je bestelling te leveren. Waarvoor onze excuses. Met vriendelijke groet, Jameson
Beantwoordt aan de verwachtingen
Bedrijfsnaam | WCS engineering |
Perfect product
goed aluminium snel na bestelling 2 dagen thuis en goede prijs .. niet duur ik zal nog een bestelling plaatsen bedankt
Beste Jose, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles goed is geleverd en we kijken al uit naar je volgende bestelling. Veel succes met de aluminium plaat. Met vriendelijke groeten, Jameson
Een klein plaatje besteld voor een vitrine. Ook het kleine werk heeft aandacht gekregen. Goed en snel geleverd.
Beste René, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wat fijn om te horen dat alles goed en snel is geleverd. Veel plezier met de plaat! Met vriendelijke groeten, Jameson
Mooie product!
De bestelling is prima en snel geleverd. Ik heb wel een probleem, de platen zijn niet goed op maat gesneden er zit in iedere plaat wel verschil. Deze platen moeten tussen het houtwerk. Hoe los ik dat op er is bv 1 plaat bij die onder of boven het is maar hoe je het bekijkt er niet tussen past. En waarmee kan ik dat zelf veranderen ben een alleen staande vrouw.
Beste Elly, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wat vervelend om te horen dat de platen niet juist op maat zijn gesneden. Zou je ons een mail kunnen sturen naar [email protected] met foto's waarin duidelijk te zien is wat de huidige maat is? We gaan je dan graag verder helpen om dit probleem op te lossen! Met vriendelijke groet, Jameson
Uitstekende web site; snelle levering; plexiglas platen waren zeer goed verpakt; mooie kwaliteit platen; deskundig advies, hoe gaatjes in de platen te boren.
De website is helder, en de aangeboden keuze van de producten goed omschreven. Ook de uitleg is in helder en begrijpelijke taal gebracht. voor de verzending van de producten is veel aandacht aan besteed.
Bedrijfsnaam | oostwegel Advies Punt |
Een eenvoudig klein voorzet raampje besteld. Kwam in twee pakketjes snel en duidelijk en de juiste spullen en afmetingen. Was ook zoals door de video aangeven snel en goed te plaatsen voor het raam.
Diverse platen besteld: alles keurig opmaat! Had ook wat klein bevestigings -materiaal besteld: wat ik wel vreemd vond dat niet alles in één keer bezorgd werd. Eerst de bevestigings- materialen en een paar dagen later de rest. ( misschien een foutje van de bezorgdiensten) Beveel deze zaak aan u aan. Goede prijs- kwaliteits verhouding!
Goedemiddag, Hartstikke bedankt voor het achterlaten van de review. Wij hebben ervoor gekozen om de toebehoren apart van de platen te versturen na feedback van klanten in het verleden. Met vriendelijke groet, Monja
snelle en nette levering. precies de opgegeven maat
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment