Mooie boom, prettige communicatie

Voor de tweede keer besteld na een eerdere positieve ervaring. Het meerstammige krentenboompje is mooi en voldoet ruimschoots aan de opgegeven maat. Hij zou bezorgd worden in een week dat het land plat lag door sneeuw. Hierdoor schoof het een week op, wat begrijpelijk is. We hebben gebeld en gevraagd of hij hierdoor toch naar een ander adres kon, dat was geen probleem. Op de dag van levering was via het volgsysteem precies te zien waar de chauffeur was en hoe lang het nog zou duren. De chauffeur hielp mee met het neerzetten tot in de tuin. Al met al weer een positieve ervaring dus!

Hele goede service en snelle levering

Wij zochten een mooie boom voor onze tuin en zijn zeer goed geholpen door BetuweBomen. Ruim assortiment, goed advies en de boom werd binnen een paar dagen al thuisbezorgd. Aanrader!

prima bomen

Goed product, keurig nette service en hele aardige mensen.

Super service

Vorig jaar te enthousiast bomen bestelt en was er nog niet klaar voor. tussendoor van alles gewijzigd. Willem-Jan had alle tijd en geduld om alles keer op keer in goede banen te lijnen. Gister alles geleverd en alles perfect en conform alle wijzigingen ontvangen.

Gewoon goed

Gewoon goed

Perfect goede kwaliteit

Netjes geleverd,kwaliteit

Super service en advies

Super advies en service

Prima bomen ontvangen.

Mooie bomen voor een nette prijs

Prachtige bomen en snelle levering

Wij bestelden 3 amandelbomen formaat 12/14 (stamomtrek). De bomen werden in enkele dagen geleverd, waren mooi vertakt, hadden een mooie kroon en zaten goed in knop. De kluit was goed verpakt (het vroor bij levering) en goed doorworteld. De bomen zijn door ons direkt geplant en staan prachtig in onze tuin. Kortom: wij zijn heel tevreden klanten van deze kweker.

brown turkey hoogstam vijgenboom

Mooi verstakte vijgenboom met behoorlijk dikke stam. Zoals aangegeven in omschrijving. Levering was ook prima in orde. Op leveringsdag veelvuldig locatie updates gekregen.

Prachtige oude appelboom netjes afgeleverd

Betaalbare oude appelboom die ook nog eens tegen een mooi tarief wordt thuis bezorgd met duidelijke beschrijving erbij. Helemaal top. En later via mail snel antwoord op nog wat vragen. Aan te bevelen.

Zo’n goede service!!

Goed materiaal.

Geleverd zoals gezegd en verwacht.

Correct bezorgd

Mooie boompjes. Vriendelijke bezorger.

Prima bomen en levering

Goede prijs kwaliteitverhouding

Service, kwaliteit en communicatie is perfect!

Het hele traject, van bestellen tot afleveren, was perfect! Er werd supersnel gereageerd op mijn vraag en alles is tot volle tevredenheid verlopen! Zonder meer aan te raden! Service en kwaliteit!

bomen incl bezorging prima prijs

Bomen besteld op de website, maar palen vergeten. Bij afleveren van bomen kon ik alsnog een paar palen kopen, ze hadden gelukkig altijd reserve mee. Bezorging te volgen via live tracker, op de deze manier kun je er een beetje rekening mee houden hoelaat ze er zijn. Bomen zijn nu zonder blad etc(winter) ben benieuwd hoe ze er in de lente bijstaan.

Fijne webshop, goede prijzen en goede service

Ik heb een maand geleden 6 bomen besteld bij BetuweBomen.nl. Levering zoals afgesproken op een specifieke datum gezien eigen tuinplannen die eerst af moesten. Last minute wilde ik nog wat toevoegen in de bestelling, dit was geen probleem en de levering is volgens afspraak door aardige mensen gedaan. Al met al een hele goede ervaring en zeker een aanrader voor een ieder.

Mooie bomen geleverd

3 bomen besteld en werden snel afgeleverd met het juiste advies erbij

goede kwaliteit

Jullie leveren steeds mooie, gezonde, sterke bomen en betaalbaar. Goede prijs- kwaliteit.

Prettig telefoongesprek, vlotte levering met heel aardige bezorger. Boom zelf mooier dan dat ik had voorgesteld. Heel blij mee!!

Uitstekende voorlichting en service

Zie hierboven. Niets aan toe te voegen

Was fijn om de chauffeur via de app te volgen.

Ik heb dit heel positief ervaren. Chauffeur was ook vriendelijk, aardige man

Super snel prachtige bomen ontvangen

Vandaag was het bij ons boomplantdag. We hebben negen fruitbomen van BetuweBomen geplant en ze zien er prachtig sterk uit. we hebben de instructies goed kunnen opvolgen. We kunnen dus niet wachten tot ze in het voorjaar gaan uitlopen!

Top kwaliteit

zoek je een goed bedrijf met mooie bomen en snelle levering dan moet je dit bedrijf nemen! Ik bestel voortaan al mijn bomen bij hun, zeker weten

Wijenburgsestraat 8 D

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.