Duidelijke site en goede service

Boom werd keurig volgens afspraak met instructie geleverd.

Hele mooie gezonde bomen geleverd

Op tijd geleverd en bomen in goede conditie

Bestelling ging zoals de bedoeling was. Prima levering. Goede bomen!

Een goed product, en een nette levering

Ik zal zo weer een bestelling plaatsen.

Heel goede en duidelijke levering!! Goed aan de tijd en goed via een link te volgen ook Ook heel goede kwaliteit

Fijn geholpen snelle levering mooie boom , goed gevoel bij gehad

Keurig bedrijf , komt afspraken op tijd na , en nog een hele mooie boom

precies zoals ik verwacht had.

Geleverd op de tijd die ik aangegeven had. Perfect afgeleverd.

Keurig en op tijd afgeleverd

Tevreden

Duidelijke site, de appelboom werd paar dagen later geleverd . Kon zo zien wanneer de vrachtwagen mijn kant opkwam. En de appelboom en rest ziet er goed uit. Veel betere kwaliteit dan bij een tuincentrum! Ben zeer tevreden!

Gewoon een mooi product!

Bestellen gaat makkelijk, site is overzichtelijk. Prijs is netjes en bezorgen met live locatie link werkt perfect!

Uitstekende service en een prachtige Opal pruimenboom ontvangen

Zeer tevreden met mijn bestelling bij Betuwebomen.nl. De pruimenboom (Prunus domestica Opal, halfstam) staat prachtig in de tuin. Fijne klantenservice: toen de oorspronkelijke leverdatum niet uitkwam, werd er goed meegedacht. Levering aan huis verliep perfect. Aanrader!

Super service en mooie bomen

We zijn er geweest en hebben bomen uitgezocht en wat struiken, super vriendelijk en goed geholpen en een hele fijne snelle levering met een duidelijk tijdsvak.

goed en keurig op tijd

goed en keurig bedrijf, alles op tijd zoals aangegeven bezorgd

heel goed

goed geholpen en snel

Mooie bomen ,zelfs met vruchten in beginfase

Handige side Bezorgdatum keuze,waar aan gehouden wordt

uitstekend

mooi boom

Kwalitatief perfect product.

Snelle zorgvuldige levering

vriendelijk en ter zake deskundig

Na een welkome ontvangst zijn we meegenomen door het 'bos' met een goede uitleg over de boompjes die we op het oog hadden. Onze keuze werd vervolgens gemarkeerd zodat zeker was dat die ook geleverd werden. Wat ook zo gebeurde en al met twee dagen voor bezorgkosten waar je geen aanhanger voor kunt huren. Vervolgens keurig, en met uitleg, in de tuin afgeleverd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit boom. De bezorging van de boom werd iets later dan gepland door autopech. Over de voortgang wordt je steeds op tijd ingelicht

Fijne en snelle levering

Super!!

Goed verlopen

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

TOP!

Tijdens de eerste mail contacten netjes en goed geinformeerd, tijdens mijn bezoek aan Betuwebomen goed geholpen en goede uitleg gehad. Levering was netjes verzorgt met de juiste informatie. Zeer tevreden dus! gr Ronny

Mooie boom en vlot geleverd

Leipeer besteld en voldeed helemaal aan mijn verwachting en nog vlot geleverd ook.

Netjes en tijdig geleverd, goede prijs, geleverd zoals op de website afgebeeld

Snelle service, goede prijs/kwaliteit Bomen zoals afgebeeld op website

professionele en persoonlijke hulp

BetuweBomen was flexibel over afleveringsdatum en plek. De boom is perfect afgeleverd.

Wijenburgsestraat 5

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.