Prima service,mooie haagjes

Duidelijke informatie ook over bezorging, dit ging met live track zodat je niet de hele dag hoeft te wachten maar redelojk goed kan zien hoe laat de bezorger er is. Vriendelijke bezorger en de planten zagen er prima uit!

Goede service snelle levering en een mooie kersenboom ben er blij mee.

Prima boom bezorgd

Er is goed uitziende Gieser-Wilderman-boom bezorgd. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij aanslaat. De bezorging zelf was op de afgesproken tijd.

4 prachtige boompjes afgeleverd gekregen! Vriendelijke man.

Top klantenservice!

Bedankt voor alle hulp Willem-Jan!

Topbedrijf

Perfecte bomen, vriendelijke eigen bezorgdienst, goede prijzen. Dit is hoe bedrijven horen te zijn, chapeau!

Ik ben ca 1 jaar bezig geweest met het bestellen van een bijenboom. De hovenier had geen tijd, ze waren er niet, kan nu niet meer geplant worden, waren de antwoorden. Toen zag ik uw advertentie op Marktplaats en hup het was geregeld. Ook nog gezellig koffie gedronken met uw bezorger. Dik in orde en tot de volgende keer.

Snel en netjes gebracht

Prima service met eigen auto gebracht, vriendelijke oudere meneer die de boom overhandigd. Moest deze wel zelf naar de achtertuin dragen... Maar dat ik misschien in de bestelling bij moeten zetten.

Goede service en mooie bomen

Na goede adviezen van de eigenaar Betuwe Bomen 2 leibomen uitgezocht. De bomen komen direct van de kweker en dat weerspiegelt zich in de kwaliteit. Ze zijn vakkundig geplant , was nog best lastig ivm kabels in de grond. Prima service. Ga zeker nog eens terug.

Nette bezorging en boompjes zeker de gewenste hoogte

We waren op het moment van bezorgen niet thuis. Er werd netjes gebeld en afgeleverd op afgesproken plek. Boompjes voldeden zeer zeker aan de gewenste en bestelde hoogte.

Mooie boom op tijd geleverd

Niks op aan te merken. Er is op een korte termijn een mooie boom geleverd zoals afspraak

Top geregeld door BetuweBomen.

Mijn eerste online aankoop van een boom, de boom voldoet aan mijn verwachting en netjes thuis op tijd afgeleverd.

Zeer mooie boompjes

Mooi boompjes netjes afgeleverd

Mooie producten, mooi optijd geleverd

Producten zien er goed uit. Ook aan de telefoon aardig en een goed advies

Prima kwaliteit. Uitstekende service

Zeer goede voorlichting.

Zeer vriendelijke benadering zowel via de mails als via de telefoon.

Al mijn vragen werden netjes en vriendelijk en snel beantwoord. Duidelijk is dat er veel kennis aanwezig is. De service is snel en erg precies. Alom een hele fijne ervaring.

Goede planten, goede service

Ik ben geheel tevreden over de levering van de planten. De kwaliteit is goed en de bezorging was snel en conform afspraak.

Goed en snel geholpen, levering volgens afspraak

Had al eerder bomen besteld Prima service goede levering door Vriendelijke bezorger echte aanrader

Positief

Wij hebben meerdere bomen gekocht en zijn zeer tevreden over de vriendelijke en proffesionele houding. Ook de afhandeling en levering is top.

Mooie boom goede bezorging! Helemaal top

Goede en snelle service vriendelijk. Kortom topbedrijf

Top bedrijf.

Mooie bomen

Keurig volgens afspraak

Zowel de bomeals de bezorging was keurig volgens afspraak en verwachtingen

Prima ervaring, mooie boom.

Bestelling en bezorging prima verlopen, duidelijke website en keuze voor aflevermoment. Boom zoals beschreven en besteld, hopelijk snel genieten (2025?) van het fruit.

Wijenburgsestraat 5

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.