q

q

Mooie boom ontvangen, top service!

Wij zijn blij met onze mooi perenboom. Handige website en bezorgservice. Ook op een vriendelijke manier informatie gekregen otijdens een telefoongesprek

Mooie bomen, snel geleverd en goede communicatie

Mooie bomen, snel geleverd en goede communicatie Top ervaring, ik ga hier zeker nog eens bestellen maar dan voor de achtertuin.

Super fijn geholpen

Zaterdag langs gereden om naar een aantal leiperen bomen te kijken. We werden goed geholpen en kregen goede adviezen. Meteen de bomen uitzoeken en woensdag werden ze al bij ons geleverd. Vriendelijke mensen en goede service!

Prima service en bezorging.

Prima service en bezorging

Mooie boom. Netjes afgeleverd.

Netjes aangekondigd wanneer aflevering zal plaatsvinden.

Betrouwbaar, levert goede spullen, komt op tijd.

Er is hier in Leidschendam gisteren een mooie appelboom bezorgd, die wij zaterdag met Burendag gezamenlijk in ons geadopteerde plantsoen gaan planten.

Top Service

kwaliteit product en goede informatie

De website is duidelijke en overzichtelijk. Bij bestelling heldere informatie omtrent levering. Bij levering goede informatie omtrent levertijd. Bij het geleverde product een fijne beschrijving omtrent aanplant.

Heel erg tevreden!

Mooie bomen, zoals beschreven op de webshop. Goede persoonlijke service, Pontius zoals afgesproken. Als we weer een of meer bomen gaan bestellen doenlijk dit weer bij dit bedrijf.

Goede en snelle service!

Contact ging heel prettig en snelle levering. Heel tevreden met de Himalayaberk.

Snel en goed

Mooie boom. Zeer klantvriendelijk

Betrouwbaar bedrijf.

Goede website , komt afspraak na, vriendelijke bezorger. Boom die geleverd is ziet er mooi verzorgd uit.

Goede uitleg gekregen Duidelijke offerte en correcte aflevering.

Zeer tevreden met de geleverde bomen

Erg blij met mijn bestelde fruitbomen! Kom zeker nog een keer terug.

Goede uitleg

Goede uitleg en komt afspraak na

Superkwaliteit en goede service voor een mooie prijs!

Ik had een treurwilg besteld. Prijs/kwaliteit is super. Voor dat bedrag kon ik hem nergens anders vinden. Via een link wist ik exact hoe laat de bezorger kwam. Erg aardige man en de spullen zijn goed afgeleverd. Mocht ik nog wat willen bestellen voor de tuin dan doe ik dat zeker nog een keer bij BetuweBomen!

Denken goed mee en super snelle levering

Ik belde op woensdagochtend om te vragen of het nog mogelijk was om voor vrijdagavond een perenleiboom te ontvangen zodat we die aan een jarige konden aanbieden. Werd heel vriendelijk en vlot te woord gestaan door iemand die zei dat als ik meteen zou bestellen het de volgende dag op de ronde nog mee kon. Top service! Hierdoor hadden wij precies het gewenste kado om aan te bieden.

Top advies en een mooie boom snel geleverd?

100% positief

Fijne service

Snel en fijn contact. Alles helemaal naar wens.

Prachtige bomen

Prachtige bomen, goede service

Mooie bomen

Een deskundige eigenaar die je graag van dienst wil zijn. Komt de gemaakte afspraken na. Vriendelijke dienstverlening ook. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar bomen.

Prettige contact. Werkt volgens afspraak en denkt mee. Dank je wel

Prettige chauffeur en levering vd boom

Wijenburgsestraat 8 D

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.