Veel nuttige info op site en hulp om de juiste boompjes te kiezen. Bezorging heel netjes, hele aardige chauffeur. Ik had alleen bij het plaatsen erg veel moeite om de nagels erin te krijgen (sloeg ze krom). Ik heb nu kortere krammetjes gebruikt.

Snelle en nette levering

Snel en netjes een mooie boom geleverd. Zeer vriendelijke chauffeur!

Zeer mooie bomen en goed in het blad. Ook nog eens snel en keurig op tijd bezorgd.

Alles TOP.

Wat moeten we daar nog op zeggen! Vanaf de bestelling tot de levering is alles TOP en Perfect gelopen. Zeer goede communicatie vanaf de basis tot en met de chauffeur. Ale 6 Bolcatalpa - boompjes zijn geweldig ! Ze groeien prachtig ! Het Betuwe Team, nogmaals hartelijk bedankt! Tot de volgende keer. Groetjes Peter en Petra

Top bedrijf

Top bedrijf! Snelle levering. Afspraken komen ze na en met levering van de bomen goed geholpen. Vragen worden netjes beantwoord. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prachtige boom geleverd gekregen. Erg tevreden

snelle levering van een mooie boom

Boom snel bezorgd in een zeer goede staat, omschrijving kwam met werkelijkheid overeen.

Geweldig!

Duidelijk website. Snelle en nette levering. Zeer goede kwaliteit.

Goed, snel en goeie prijs

Goeie prijs voor mooie bomen! Snel geleverd en duidelijke track&trace. Wel zou het handig zijn een beschrijving toe te voegen met informatie over de boom en het beplanten.

Goede service en snelle levering

Zeer tevreden over de afgeleverde bomen en het plantadvies erbij. Netjes zo geregeld.

Goede kwaliteit, snel geleverd!

Goede kwaliteit, snel geleverd!

Super!!!

Heel mooie leibomen geleverd. Laurier ze zijn best al aardig dichtbegroeid. Fijn!! Vakkundig gepoot en niet op de gemakkelijkste plaats! Op de afgesproken tijd aanwezig en gepoot door vriendelijke kundige Bram, dank!!

Prima product

Prima en hele mooie leibomen geleverd. Geheel volgens afspraak. Levering volgens schema.

Mooie boom snel geleverd

Twee gezonde en mooie perenboompjes besteld die in dezelfde week nog geleverd werden. Duidelijk aangegeven wanneer en hoe laat. En ook handig de zakken aanplant aarde voor een goede start!

Netjes afgeleverd

Een mooie grote boom een super goede omschrijving ( hij groet al

Uitstekend bedrijf

Fijn bedrijf met zeer goede en duidelijk communicatie, niets is teveel w.b.t vragen en advies. Ik kan het iedereen aanbevelen om hier een boom te kopen. Deze mensen verdienen een grote klantenkring.

Uitstekend en Vincent is zeer behulpzaam

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en servicegerichtheid .

Professioneel, kundig en vriendelijk

We hebben 22 leibomen besteld en laten aanplanten. We zijn erg tevreden over het contact vooraf en het uiteindelijke resultaat. Het ziet er mooi uit!

Eerste keer dat ik een groenbestelling heb gedaan, in dit geval een boom, en ondanks dat ik critisch ben om zomaar een struik of boom te kopen zonder deze eerst voor mijzelf beoordeeld te hebben , qua vorm en groei, heel tevreden over de ontvangen notenboom.

Ben heel goed geholpen door de klantenservice. 2 prachtige boompjes zijn keurig op tijd aan de deur afgeleverd.

De levering was prima.

Prachtige bomen, verwachtingen overtroffen

We hebben nu twee prachtige bomen voor een erg schappelijke prijs in onze tuin staan. Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen wat betreft de grootte en de kwaliteit van de bomen. Zelfs de bezorgservice was erg klantvriendelijk met een bezorgtracker. We bevelen Betuwebomen.nl ten zeerste aan.

Klantvriendelijk, goede prijs en komen afspraken na

Hele goede ervaring! Ik had bomen besteld en op de dag van levering was ik onverhoopt verhinderd. Snelle reactie en afgesproken waar de bomen neergezet konden worden zodat de levering door kon gaan. Dit werd keurig zoals afgesproken gedaan!

Snel en betrouwbaar

Alles conform afspraak afgehandeld en geleverd... Meer dan goede balans product kwaliteit en kosten.

Wijenburgsestraat 5

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.