Alles is volgens afspraak na gekomen

Correcte afspraken en duidelijk wanneer ze de spullen brengen

Netjes en goed

Goede producten, correct, komen afspraken na.

Even afwachten of de fruitbomen aanslaan

Geweldig advies en mooie prunus gekocht; er wordt met plezier gewerkt!

Nadat we op de website een geschikte boom hadden gevonden wilden we een afspraak maken om nog even zelf te gaan kijken; aan de teleffon werden we prima geholpen en kregen we nog meer inzicht in de juiste keuze. Het team is zeer gemotiveerd en je kan zien dat ze hart voor hun vak (en de bomen) hebben. de levering werd netjes verzocgt en op de dag van levering kan je perfect volgen wanneer er afgeleverd wordt. Professioneel en gepassioneerd; we komen zeker terug voor andere bomen.

Goede service en dito product

Prima servi en mooie boom keurig afgeleverd

Keurig alles geleverd en op tijd.

Snel en prettig te woord gestaan

Mooie en goede kwaliteit bomen

Wij hebben inmiddels meerdere bomen besteld en we zijn uitermate tevreden zowel over de kwaliteit, snelheid van bezorging als over de klantvriendelijkheid. Dus prima allemaal.

Enthousiast bedrijf, uitstekende kwaliteit, verzorgde bezorging!

Betuwe bomen maakt zijn naam waar. Hoge kwaliteit, enthousiast team. Vakkundige bezorging, naar keuze aan huis. Kortom: een zeer tevreden klant.

Perfecte service

Kersenboom besteld. Op het laatste moment nog een wijziging aan kunnen brengen. Levering duidelijk en op tijd. Duidelijke communicatie en vriendelijke mensen.

Snelle levering, prima boompje.

Betreffend product bleek een dag voor aflevering niet leverbaar bij een andere leverancier en kon wellicht pas na 14 dagen worden nageleverd. Zeker was ook ,dar niet. Betuwe bomen kon de boom binnen 5 dagen al leveren.

Geen aanmerkingen

Prima afgeleverd, prima kwaliteit

Mooi product , nette levering

Mooie bomen en snel geleverd

Eigenlijk en 10 maar ze vergaten de boombeschermers mee te sturen. Die kwamen 2 dagen later alsnog. Ik waardeer vooral de goede informatie op de website en een prima bestelproces.

Helemaal tevreden met onze appelboom

Mooie website, veel informatie en goed aanbod voor mooie prijzen. Levering en tracking tot in detail verzorgd!

Snelle levering, mooie bomen

Zeer tevreden. Levering binnen een week met een fijne track and trace. Mooie bomen die nu prachtig staan in de tuin.

Gewoon geweldig

Snelle levering en prettig contact. Mooie vorm van de (Elzen) bomen.

Mooie boom

Mooie, gezonder boom. En fijne levering

Super geregeld

Fijn bestelproces, fijne chauffeur. Goede kwaliteit!

Netjes volgens afspraak geleverd

De bomen zagen er goed uit netjes beschrijving hoe ze geplant moet worden als netjes bij geleverd de palen en lint en spijkers zal zeker bij iemand aanbevelen

Prima geholpen en netjes geleverd

Gewoon positief.

Geweldige service prachtige boom!

Bestelling online soepel, goede communicatie omtrent bezorging, vriendelijke chauffeur op afgesproken tijd en dan ook nog een prachtige boom!

Keurig en snel geleverd

Bestelling gedaan, vantevoren duidelijkheid over leverdatum en tijdvak van de levering. Keurig op tijd afgeleverd en boom is zoals verwacht. Er zit een duidelijke (gelamineerde!) plantinstructie bij. Fijn!

Wijenburgsestraat 5

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.