Alles prima

Snel geleverd, gunstig geprijsd en goede kwaliteit

Ik heb een Geboorteboom (lei pruim) gekocht voor m’n dochtertje. Binnen een paar dagen geleverd en uitstekende conditie. Niks op aan te merken. Top!

Snelle levering, mooie bomen

Erg snel geleverd, bomen zagen er verzorgd uit.

Compleet correct en conform verwachting.

Fijn bedrijf en nette bezorger.

Makkelijk te bestellen, goede communicatie, snel bezorgd en duidelijke uitleg over hoe te planten. Boom ziet er gezond en mooi uit Bedankt!!

Snel thuis afgeleverd voor een redelijke prijs, nu moet de boom alleen nog aanslaan…

Na telefonisch advies een kersenboom besteld. De boom werd binnen een paar dagen bij ons thuis afgeleverd. Wat dat betreft 5 sterren. We hebben de boom direct ingegraven, of hij aanslaat weten we natuurlijk nog niet.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering!

Snelle en goede levering. Dik tevreden.

De bomen werden snel en goed geleverd. Goede instructies er bij. Helemaal top en tevreden.

Mooie krentenboom

Mooie boom geleverd, voldoet aan de omschrijving, snel bezorgd.

voldoet aan verwachting

Duidelijke info goede prijs tracking controle met vervoer perfect ! Zeer vriendelijke bezorger

een fantastisch bedrijf

Wat ik besteld heb is boven mijn verwachting, en de levering is ook ruim binnen de aangegeven tijd super!!!!!!!

Keurige aflevering. Zag er netjes uit.

Mooie kwaliteit.

Zweedse lijsterbes en beukenhaag besteld. In eerste instantie alleen de lijsterbes bezorgd, helaas de beukenhaag vergeten. Keurig opgelost door het bedrijf, top service kan niet anders zeggen.

Mooie boom, snelle levering

De boom ziet er gezond en mooi uit. Prima prijs en geen hoge bezorgkosten. Handig dat je de bezorger kunt volgen via de link die je per mail krijgt.

Snel en goed contact en prima service

Online bomen bestellen is lastig, maar doordat er een paar foto’s werden gestuurd konden we alsnog kiezen ipv dat het een verrassing was. Goede service dus!

Vriendelijk, betrouwbaar

Bestelde bomen werden mooi op tijd geleverd en van een goede kwaliteit. Superblij mee!

Mooie struiken, snelle levering

Online bestelde ik een een beukenhaag voor in mijn voortuin. Op de site kon ik goed zien hoeveel plantjes ik nodig zou hebben voor het aantal meters dat mijn voortuin breed is, dat was handig. Het bestelproces verliep vlot en de haag was met een aantal dagen bij mij thuis bezorgd. De plantjes zijn stuk voor stuk van prima kwaliteit, nu wachten of ze ook goed gaan aanslaan. Ik ben een tevreden klant.

Oneerlijken en ijskoude ervaring ik voel me besodemieterd.

Wat is dit een ijskoude en oneerlijke ervaring geweest. Het bedrijf is in gebreke als het om de juiste informatie op hun verkoopadvertenties gaat. Hun doelstelling lijkt alleen op de verkoop gericht te zijn en niet op een eerlijke service. Nadat we een boom besteld hadden, kwamen er bij de levering pas achter dat de boom alleen met professionele apparatuur normaal te verplaatsen was. Natuurlijk werdt dit van te voren niet gecommuniceerd. Met deze aankoop had ik me zeer kwetsbaar opgesteld, want mijn partner was op dat moment plotseling zeer ernstig ziek geworden en dus wist de verkoper dat de boom aan 1 persoon geleverd zou worden. Uiteindelijk kwam de wagen met de boom voorgereden en ik wees de chauffeur erop dat de boom in de achtertuin zou moeten komen. Daar begon de botheid van de slechte service van Betuwebomen meteen al. De chauffeur mompelde op een boerse toon, dat hij er al blij mee was, als hij de boom überhaupt uit de wagen zou krijgen en op de stoep zou kunnen krijgen. Kortom, de boom bleek een monter te zijn. Met een speciale kleine kraan die in zijn wagen gebouwd zat trok hij de boom uit de wagen en plantte deze inderdaad lompweg midden op straat op de stoep. Daar moest ik het dan mee doen. Vele buren kwamen aangesneld en zagen voor mij de onmogelijke opgave om in mijn eentje met deze boom te gaan zeulen. De buren hielpen allemaal de boom toen maar tegen de schuur aan te zetten. De chauffeur gooide nog een paar zakken aanplantgrond op de stoep naast zijn wagen, trok nadat ik er zelf naar moest vragen, zijn betaalautomaat uit zijn zak, zodat ik ook nog even de zakken zand kon afrekenen.... en zo vertrok hij, wetende dat dit nooit door 1 persoon te doen zou zijn. Na mijn contact met Betuwebomen zelf, kwam het antwoord eigenlijk heel bot in nette bewoording op mij over als: Dikke pech, zoek het uit! Jouw geld is bij ons binnen! Ik voel me besodemieterd Betuwebomen. Oneerlijk keihard, ijskoud, lomp en onbetrouwbaar.

Prima leverancier, mooi op tijd geleverd

Ziet er prima uit, de bomen zijn net gezet over 1 jaar weten we meer.

Mooie bomen , snelle levering.

Zeer mooie bomen ontvangen en zeer prettige levering. Ook de website is prima verzorgd en duidelijk.

Bij vragen goed en snel antwoord gehad. Levering was snel en optijd kon de chauffeur mooi beetje in de gaten houden Hoelaat hij er was. Bomen zijn netjes en goede extra uitleg. Nu even afwachten op de bladderen

Perfecte communicatie, uitvoering en kwaliteit

Vanaf het eerste contact goed geholpen en binnen no-time zijn de lei-bomen geplaatst door Bram. Los van het prettige contact zijn ook de bomen van hoge kwaliteit. Zeker de 5-sterren waard!

Zeer goede service!

Erg tevreden met de afhandeling van mijn bestelling. Netjes thuisbezorgd. Kreeg ook nog advies over verzorging van de boom. Vragen via de mail werden erg vriendelijk beantwoord.

Mooie boom. Er is geleverd wat beloofd is

Vriendelijke bezorger die goede instructies gaf hoe we de boom kunnen planten en schoren. Levering was mooi op tijd en de boom was groter dan beloofd was.

Wijenburgsestraat 5

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.