Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Het was vrij eenvoudig om de boom te bestellen. Deze werd dezelfde week nog geleverd en zelfs de levering was op de voet te volgen. Zeker aan te raden!

Mooie bomen, netjes afgeleverd door vriendelijke chauffeur.

Prima producten en netjes geleverd.

Prima producten met plantinstructie erbij. En van tevoren een tijdslot wanneer geleverd wordt.

Nette boom en perfect bezorgd

Mooie boom die al groter was dan ik dacht. Goede dikke stam. Geleverd met een stevige bamboestok, makkelijk te planten.

Keurig op tijd en compleet geleverd

Prima service, mooie boom, echt waar voor je geld

Prima service, mooie boo m, echt waar voor je geld

Uitstekend bedrijf goede service goede afspraken

Goed bedrijf komt afspraken goed na

Snel en goed geleverd.

Alles naar wens.

Keurig geregeld

Goed en vlug geregeld

Mooie boom die goed van vorm is. Afgeleverd op de afgesproken datum. Nu nog kijken hoe hij zich ontwikkelt.

Goede vriendelijke service

Prima bedrijf met hart voor hun zaak. Klantvriendelijk ‘

Goede ervaring

Prettige mensen,je krijgt gelijk antwoord op je vragen. Dikke pluim.

Een prettige ervaring om zaken mee te doen.

Even gebeld voor advies over enkele fruitbomen. Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Even een kleine referentie in mijn winkelwagen en alles was prima geregeld.

Mooie boom

Keurig op tijd geleverd mooie boom met een grote kluit inclusief palen en grond.

Top!!

Prima service!!!

Goed advies en duidelijke afspraken

Na bezoek aan kwekerij snelle levering en goede kwaliteit en communicatie.

Simpel bestellen mooie producten en normale bezorgkosten!

Super blij met de geleverde bomen zagen er mooi verzorgt uit. Bezorgt voor €19,95 dat vind ik geen geld voor zulke grootte producten.

Op zaterdag bezoek aan Betuwe Bomen. Prima ontvangst en uitleg. Drie leibomen gekocht. Woensdag erna werden de bomen al bij ons in de tuin aangeplant. Perfecte service.

Makkelijk te bestellen, goede bezorgservice en boven alles: goede kwaliteit bomen!!

Mooie producten

Mooie producten netjes volgens afspraak geleverd, overzichtelijke website

Supergoede service en mooie boom!

Prachtige boom, heel snel geleverd. Vriendelijke mensen, aanrader!

Vakmanschap en uitstekende service

Alles klopt gewoon, van het uitzoeken van de bomen, de voorlichting, de prijs en vervolgens het bezorgen en aanplanten. Vriendelijke mensen waar het heel prettig zaken mee doen is.

Keurig netjes, op tijd, en mooie kwaliteit boom geleverd!

Op de website een rode van Boskoop hoogstam uitgezocht, nog even telefonisch contact gehad en binnen een week is de boom keurig netjes thuis afgeleverd!

Goed opgezette website met duidelijke informatie

Op zoek naar een boom om cadeau te geven uitgekomen bij Betuwe Bomen. Duidelijke website met goede informatie omtrent levermogelijkheden. Boom uitgezocht in de webshop en besteld. Leverdatum is in onderling overleg te bepalen en de leveringskosten zijn vriendelijk. Ga hier zeker nog eens bestellen.

Uitstekend!!

Uitstekende service. Na bezoek aan het bedrijf werden de fruitbomen zoals afgesproken afgeleverd aan huis. Aanrader!!

Wijenburgsestraat 5

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.